Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tökéletes ajándék nőnapra

A tökéletes ajándék nőnapra

Nőnapi céges ajándékcsomagok - de melyiket adjuk?

A kisebb és nagyobb cégeknek is év az évre fejtörést szokott okozni, hogy mivel is lepjék meg hölgy kollégáikat nőnap alkalmából. Egyre többen teszik le a voksot a nőnapi céges ajándékcsomag mellett és korántsem véletlenül, hiszen ez egy tökéletes ajándék. Ráadásul igaz ez arra is, aki adja és arra is, aki kapja.

Valószínűleg a történelmi hagyományok meghatározó ereje miatt asszociálnak a legtöbben nőnap alkalmából a virágra. Az idősebb generáció biztosan emlékszik rá, hogy ezen a napon a női dolgozók a 70-es, 80-as években egy szál szegfűvel tértek haza a munkából, még véletlenül se mással, az ajándék pedig esetenként kiegészült egy "Kiváló Dolgozó" kitűzővel is. Egy szóban összefoglalva, rettenetes volt! Nem a nőkön és nem is az ajándékon volt a hangsúly, hanem a virág rejtett politikai üzenetén, amit mindenki jól ismert. Szerencsére ma már egyéb, ideológia kódok nélküli virágok is szerepelnek a nőnapi repertoárban, de legyen az bármilyen szép is, egy nőnapi céges ajándékcsomag könnyen lehet, hogy jobb választás.

A nőnapi céges ajándékcsomag előnyei

Virágot ajándékozni egy nőnek, valószínűleg az örök favorit lesz, amíg világ a világ, de nőnapra és vállalati környezetben nem biztos, hogy ez a legfrappánsabb ajándék. A nőnapi céges ajándékcsomag példának okáért nem hervad el, vagyis sokkal több ideig ajándék marad. Egy szál virágot adni egy gesztus, nem több vállalati oldalról, egy nagy csokor virágot adni pedig az ára miatt szinte kivitelezhetetlen, főleg ha olyan helyen dolgozunk, ahol sok a női kolléga. Ezzel szemben a nőnapi céges ajándékcsomagban több ajándék is megtalálható, ami egy picit nagyobb odafigyelésre utal, mint egy szál virág. A dobozok exkluzív csomagolása már eleve olyan érzetet kelt, hogy odafigyelünk a másikra, valóban törődünk vele. Tehát gesztus szintjén is vonzóbb lehet a nőnapi céges ajándékcsomag, a tartalomról pedig nem is beszéltünk. A gondosan összeválogatott csomagokba, valódi különlegességek kerülnek, melyek már önmagukban is remek ajándékok, együtt pedig igazi értéket képviselnek.

Nőnapi ajándékok: csak könnyedén és praktikusan 

Minden alkalomra számos ajándék összeállítást kínálunk, legyen az karácsony, Valentin-nap vagy nőnap, ha pedig valaki nem találja meg a számára tökéletes nőnapi céges ajándékcsomagot , akkor egyedi nőnapi ajándék igényeket is bármikor ki tudunk elégíteni. Általában az a cég, amelyik egyszer kipróbálja az ajándékküldő szolgáltatást, meg is marad a nőnapi ajándékozás ezen formájánál, mert ráadásul még egyszerűbb is, mint virágot venni. A nőnapi céges ajándékcsomagok esetében ugyanis nem fordulhat elő az, ami a virágoknál, hogy ez egyik bár nagyon szép, a másik már éppen hervadásnak indult. A csomagok bármikor kiválaszthatók az interneten keresztül és azonnal megrendelhetők, nem kell személyesen kiválogatni őket, ami a fentiek miatt, a virág ajándékozás esetében célszerű lehet. Persze senkit nem akarunk lebeszélni a virágról, hiszen a virág az valóban szép, de alternatívaként azért mindenképpen érdemes végigböngészni a nőnapi céges ajándékcsomag kínálatunkat is.

Legyen bárhogy is: Boldog Nőnapot mindenkinek!

Az oldal tetejére