Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Miért minket válasszon? Kattintson ide!

A Meglepetésem 2018-ban indult országos és nemzetközi online ajándékküldéssel foglalkozó szolgálat. 

Kapni jó, de még jobb adni, ahogy a mondás tartja! Azért hoztuk létre ajándékküldő szolgáltatásunkat, hogy az ajándékozás, ne csak a különleges ünnepekben, hanem a hétköznapi örömökben is a tiéd legyen.

Gondosan összeválogatott díszdobozos ajándékcsomagjainkban főként gasztronómiai különlegességeket találsz, melyek vagy kis manufaktúrákban készültek vagy hosszú évtizedek óta képviselik a tökéletes minőséget. Kínálatunkat természetesen előállított, adalékmentes termékekből válogattuk össze, hogy ne csak finom, de egészséges is legyen.

Egy sikeres vállalkozás titka, hogy ne csak munkatársak, és partnerek, de barátok is legyetek. Ajándékcsomag összeállításaink közelebb hoz benneteket egymáshoz, ha minket választasz, nem csak egy ajándékot adsz, de kapcsolatot is építesz. Hogy miért?

 Mert, mi tudjuk, mire vágyik a másik. Ajándékcsomagjainkban olyan termékeket találsz, melyeket napi szinten fogyasztunk, de minőségében, ízvilágában eltér a megszokottól.

 

 

Személyes történetem

 

Már gyerekkoromban is szerettem különleges díszdobozos ajándékokat készíteni és nagy örömmel töltött el, ha mosolyt csalhattam vele az ajándékozott arcára.  Az évek során egyre többen kértek fel, hogy készítsek szeretteiknek születésnapi, anyák napi vagy karácsonyi ajándékcsomagot.

 Pár éve egy kedves ismerősöm megbízott, hogy az év végi céges karácsonyi ajándékot én állítsam össze számukra, örömmel elvállaltam. Annyira elégedettek voltak, hogy tovább ajánlottak másoknak is, ami nagyon jólesett. A következő években már egyre több megrendelést kaptam, hogy céges rendezvényekre ajándékcsomagokat állítsak össze, évfordulókra, csapatépítőkre és karácsonyra. Majd egyszer jött az első megkeresés, hogy az ajándékcsomagjaimat céges partnereiknek postázzam el, még aznap, többek között külföldi címekre is. Pont decemberben a sok céges karácsonyi ajándék készítése közepette hirtelenjében ez nagy kihívásnak tűnt, azonban mégis belevágtam és elküldtem az első ajándékcsomagomat külföldre. Innen jött az ötlet, hogy megalkossam ajándékküldő szolgálatomat, ami egész Magyarországon, sőt külföldre is rövid határidővel kézbesít ajándékcsomagokat, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Ez a meglepetesem.hu ajándékküldő szolgálat története. 

 

. Ajándékküldő szolgálat - meglepetesem.hu.

 

Kedvenc ajándékcsomagjaim

Férfias Elegancia  

 

Pezsgő És Eper 

 

Ajándékkosár Az Egész Családnak

 

Gourmet Válogatás

Keresés