Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Kézműves névnapi ajándékcsomagok

Névnapi ajándékcsomagjaink mellé válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát saját üzenetével, vagy állítson össze egyedi ajándékot. A rendelés végén megadhatja a kiszállítás napját.
Rendezés:

Érvek a névnapi ajándékküldés mellett

Ajándék ötleteinken kívül Ön is összeállíthat egyedi gourmet névnapi ajándékot. Ajándékboxok és ajándékkosarak gyors kiszállítással rendelhetők névnapra, akár már másnapra. Országon belül bármely településre kiszállítunk, nem csak Budapestre.

Összeszedtük a legnyomósabb indokokat a névnapi ajándékküldés mellett

  • Egy névnapi ünnepségre nem mindig tudunk elszakadni, ajándékküldéssel azonban legalábbi távolból kifejezheti szeretetét az ünnepelt iránt.
  • Ajándékboxainkat hazai termelők által készített termékekből formáljuk meg, így garantált a minőség és az exkluzivitás.
  • Ha saját elgondolását szeretné megvalósítani egy névnapi ajándékozáshoz, lehetőséget adunk, hogy saját fantáziája szerint alakítsa ki az ajándékboxot (képet és egyedi üzenetet is mellékelhet).
  • A céges névnapi köszöntések a home office idején kissé nehézkesebbek - de a Meglepetésem.hu segít abban, hogy távolból is fel tudják egymást köszönteni a kollégák.
Az oldal tetejére