Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Céges partnereink

Cégünk fő tevékenysége nem csak az ajándékküldés, hanem évek óta foglalkozunk nagy mennyiségű céges ajándék rendelések teljes körű lebonyolításával akár saját logóval ellátott csomagolásban. Az igények felmérése után egyedi ajánlatot küldünk a nagy mennyiségű rendelésekről. Ha épp nincs raktáron, beszerezzük a termékeket, a választott ajándék csomagolásba stílusosan összeállítjuk az ajándékokat, tároljuk a megbeszélt időpontiig és határidőre leszállítjuk országosan bárhová.

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során több mint 25.000 ajándékcsomagot készítettünk el szépen, stílusosan és pontosan kiszállítva a vállalt határidőre.

 

Néhány vélemény a sok közül

 

HOPI Hungar Céges ajándékcsomag

"Egyedi csomagokat rendeltünk, a rövid határidő ellenére a megrendelést követően már másnap úton volt a rendelésünk. Köszönjük a gyorsaságot, az ajándékok időben célba értek!"

 

 

Céges karácsonyi ajándék partnerek

"Nagyon köszönöm a segítségüket és azt, hogy az utolsó pillanatban is rendelkezésünkre álltak.

A csomagok időben odaértek az általam kért valamennyi címre, nagy örömet okozva ezzel a kollégáknak.

A 2020-as évben különösen nehéz volt távolról összetartani a csapatot, de egy karácsonyi online találkozó alkalmával egyszerre kibontott csomagoknak is köszönhetően összeállt a csapat, az ízek és a hangulat. :) "

Penyigey-Seres Diána

operatív igazgató

 

Céges karácsonyi ajándék partner

"Köszönjük szépen a profi szervezést és a jól összeválogatott – minőségi ajándékokat. Mindenkinek nagyon tetszettek."

Dóri

 

Céges karácsonyi ajándék partnerek

"Szuper segítőkész csapat! Mindig lehetett rájuk számítani, nagyon gyorsan reagáltak minden kérésünkre és kérdésünkre! Azon kívül, hogy gyönyörű és elegáns az ajándékcsomag amit kínálnak, a szervezettség is profi volt!"

Szandra

 

"Karácsonyi előtt 1 héttel kétségbeesetten kerestem fel a meglepetésem csapatát. Klaudia gyors segítségével még a külföldi partnereinkhez is sikerült időben ajándékot küldeni."

Anna

 

"A vírushelyzet miatt elmaradt a karácsonyi program, ezért döntöttünk a táv ajándékozá mellett. Az ajándékküldés céges partnereinknek egyszerű és gyors volt, a weboldalon adtam le minden rendelést. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, másnak is ajánlani fogom. Köszönöm."

H.Tamás

 

"Köszönöm szépen a pontos szállítást, a precíz csomagolást és a rugalmas, segítőkész hozzáállást a kérdések kapcsán."

Zsuzsanna

 

"Kisebb számú és nagyobb mennyiségű ajándékküldésnél is nagy segítségünkre volt a meglepetésem.hu csapata. Gyorsan, pontosan és a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve állították össze a munkatársainknak szóló ajándékokat, és még a legsűrűbb decemberi időszakban is mindent megtettek azért, hogy időben célba juttassák azokat."

Adrienn

 

"Már szeptmeberben megrendeltük a karácsonyi céges ajándékokat, a tavalyi decemberben kapkodva beszerzett karácsonyi ajándékcsomagokhoz képest jelentős kedvezménnyel. Már októberben leszállították a csodaszép masnival díszített csoamgokat."

Beáta

 

További cégek akikkel már együtt dolgoztunk:

Céges karácsonyi ajándék partner     Céges karácsonyi ajándék partner  Céges ajándék partner Jooble Céges karácsonyi ajándék partner Céges karácsonyi ajándék partnerek   Céges karácsonyi ajándék partnerek   Karácsonyi céges ajándék parnter Céges karácsonyi ajándék partnerünk  Céges ajándék partner   Céges ajándék partner          Céges ajándék partner     Céges ajándék partner    Karácsonyi céges ajándék partner       Céges ajándék partner         Céges ajándék partner 

 

 

Gyakori kérdések és válaszok céges karácsonyi ajándékcsomagokkal kapcsolatban

 

Tekintse meg aktuális karácsonyi céges ajándékcsomagjainkat

 

 

Milyen ajándékok a legkeresettebbek a céges partnereink között?

 

Karácsonyi céges ajándékok dolgozóknak

A karácsony egy megfelelő alkalom arra, hogy a dolgozók munkáját elismerjük és megköszönjük egy kisebb nagyobb ajándékkal.

A megbecsülés fontos a dolgozóknak, egy finomságokból összeállított akár egyedi logózott céges karácsonyi ajándék nagyszerű választás, hogy kifejezzük hálánkat. A legtöbb céges partnerünk karácsonyi ajándékcsomagok elkészítésével kapcsolatban keres meg minket.

 

Céges ajándékcsomag üzleti partnerekenk

Sok cég az utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi céges ajándékok beszerzését. Ha sürget az idő a céges ajándékcsomagot üzleti partnereknek ajándékküldő szolgálatunk egynesen az üzleti parnter címére is tudja kézbesíteni. Az ajándékküldés üzleti partnerekenk egy stílusos, gyors és egyszerű módja az egész éves sikeres közös munka megköszönésére

 

Magyaros ajándékok külföldi partnereknek

Ha külföldi üzleti partnereket várnak, érdemes egy kis magyaros ajándékkal köszönteni őket hazai finomságokból összeállítva.

Ha nincs lehetőség a személyes találkozásra, külfüldi partnereknek külföldre is küldhet magyaros ajándékot.

 

Céges ajándékok minden alkalomra

Céges születésnap, csapatépítő tréning vagy más rendezvények alkalmával is szóba jöhetnek a céges ajándékok. Ajándékküldő szolgálatunk csapata év közben is készen áll a nagy mennyiségű akár egyedi céges ajándékok elkészítésére.

Az oldal tetejére