Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Céges partnereink

Céges karácsonyi ajándék partnerek

"Nagyon köszönöm a segítségüket és azt, hogy az utolsó pillanatban is rendelkezésünkre álltak.

A csomagok időben odaértek az általam kért valamennyi címre, nagy örömet okozva ezzel a kollégáknak.

A 2020-as évben különösen nehéz volt távolról összetartani a csapatot, de egy karácsonyi online találkozó alkalmával egyszerre kibontott csomagoknak is köszönhetően összeállt a csapat, az ízek és a hangulat. :) "

Penyigey-Seres Diána

operatív igazgató

 

Céges karácsonyi ajándék partner

"Köszönjük szépen a profi szervezést és a jól összeválogatott – minőségi ajándékokat. Mindenkinek nagyon tetszettek."

Dóri

 

Céges karácsonyi ajándék partnerek

"Szuper segítőkész csapat! Mindig lehetett rájuk számítani, nagyon gyorsan reagáltak minden kérésünkre és kérdésünkre! Azon kívül, hogy gyönyörű és elegáns az ajándékcsomag amit kínálnak, a szervezettség is profi volt!"

Szandra

 

"Karácsonyi előtt 1 héttel kétségbeesetten kerestem fel a meglepetésem csapatát. Klaudia gyors segítségével még a külföldi partnereinkhez is sikerült időben ajándékot küldeni."

Anna

 

"A vírushelyzet miatt elmaradt a karácsonyi program, ezért döntöttünk a táv ajándékozá mellett. Az ajándékküldés céges partnereinknek egyszerű és gyors volt, a weboldalon adtam le minden rendelést. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, másnak is ajánlani fogom. Köszönöm."

H.Tamás

 

"Köszönöm szépen a pontos szállítást, a precíz csomagolást és a rugalmas, segítőkész hozzáállást a kérdések kapcsán."

Zsuzsanna

 

"Kisebb számú és nagyobb mennyiségű ajándékküldésnél is nagy segítségünkre volt a meglepetésem.hu csapata. Gyorsan, pontosan és a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve állították össze a munkatársainknak szóló ajándékokat, és még a legsűrűbb decemberi időszakban is mindent megtettek azért, hogy időben célba juttassák azokat."

Adrienn

 

További cégek akikkel már együtt dolgoztunk:

Céges karácsonyi ajándék partner     Céges karácsonyi ajándék partner  Céges ajándék partner Jooble Céges karácsonyi ajándék partner Céges karácsonyi ajándék partnerek   Céges karácsonyi ajándék partnerek   Karácsonyi céges ajándék parnter Céges karácsonyi ajándék partnerünk  Céges ajándék partner   Céges ajándék partner          Céges ajándék partner     Céges ajándék partner    Karácsonyi céges ajándék partner       Céges ajándék partner         Céges ajándék partner 

 

 

Gyakori kérdések és válaszok céges karácsonyi ajándékcsomagokkal kapcsolatban

 

Tekintse meg aktuális karácsonyi céges ajándékcsomagjainkat

Keresés