Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Cserepes virágküldés országosan

Cserepes virág küldés Budapestre és vidékre. Munkanapon 12:00-ig leadott virág rendelést országosan aznapra is igényelheti. Ha virág mellé más ajándékot is rendel, Budapesten legkorábban aznapra, vidékre a következő munkanapra kérheti.

Rendezés:

Cserepes virágokat is küldhet országos ajándék- és virágküldő szolgálatunkkal. A múlandó virágcsokrok helyett válasszon cserepes virágot és hosszú ideig gyönyörködhet benne az ajándékozott. A megfelelően gondozott növények évekig emlékei lehetnek az alkalomnak, legyen szó nőnapról, Valentin-napról, anyák napjáról, esetleg születésnapról vagy névnapról. 

A cserepes virágok házhozszállítását mi vállaljuk, a vágott virágok, virágcsokrok kiszállításával egyező módon. 

A cserepes virágok ára összehasonlítva a virágcsokrok, virágkosarak árával nagyjából egy szintet képviselnek, de ha ár-érték szempontjából hasonlítjuk össze őket, akkor a cserepes virág tartóssága miatt nagyobb értéket képvisel. 

A cserepes virágok csomagolása és szállítása biztonságos. Országosan a települések 99%-át lefedjük, a kiszállítás díja megegyezik a virágcsokrokéval, azaz 2990 forint egységesen minden településre. 

Ha igazán figyelmes szeretne lenni, mellékeljen cserepes virág házhozszállítása mellé üdvözlőlapot, rajta egy köszöntéssel és virággondozási tanácsokkal! 

Rendeljen cserepes virágot szeretteinek és barátainak! 

Az oldal tetejére