Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékcsomag minden alkalomra

Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát és más kiegészítőket az ajándékcsomaghoz vagy állítson össze egyedi ajándékcsomagotA rendelés végén megadhatja az ajándékküldés napját.
Rendezés:

Az ajándékcsomag rendelés online néhány éve terjedt el igazán, amikor az emberek arra kerestek választ, hogyan tudják meglepni szeretteiket és barátaikat, ha nem tudnak jelen lenni a köszöntéskor, és nagyobb távolságot kell leküzdeni

Ajándékcsomag különféle alkalmakra

Ajándékcsomagot sokféle alkalomra lehet küldeni, például Valentin napra, nőnapra, húsvétra, gyereknapra, apák napjára, születésnapra, névnapra, esküvőre, szülőköszöntésként, és még tucatnyi más jeles napra is. De a mi tapasztalatunk az, hogy az alkalmak közül is kiemelkedik két ünnep: az egyik az anyák napi ajándékcsomag küldés, a másik a karácsonyi ajándékcsomag küldés - ez jól mutatja, hogy a magyar társadalom az anyákat és a családot mindennél előrébb helyezi. 

Már hetekkel az alkalom előtt is leadhatja előrendelését az ajándékküldésre, így biztosan a kiválasztott napon kézbesítjük.

Az ajándékcsomag küldés előnyei

  • távol élő szeretteit és barátait is köszöntheti
  • kivétel nélkül bármely ünnepi alkalomhoz passzolnak
  • egyediek, más boltokban nem találhatóak meg, exkluzív élményt biztosítanak
  • a vásárlásukkal hazai termelőket támogat
  • garantált minőségű termékek és csomagolás
  • az ország bármely pontjára kiszállítunk, külföldi és belföldi megrendeléseket egyaránt

 Ajándékcsomag ár szerint

Csomagjaink árát 3 sáv szerint csoportosítottuk: ezek alapján vannak 10 ezer forint alatti, 10 és 20 ezer forint közötti, és végül 20 ezer forint feletti összeállítások. Így mindenki alkalomnak és pénztárcájának megfelelően választhat.

A csomagok árán felül csupán a szállítás díját kell megfizetni, amely Magyarországon belül minden esetben 1490 forint. Az EU országaiba történő szállítás esetén egy zónarendszert alkalmazunk, amelynek díjai 6990 és 14 990 forint között mozognak. 

Ajándékcsomag címzettek szerint

Összeállításaink között találhat kimondottan nőknek és férfiaknak szánt megoldásokat is, amelyek korábbi vásárlóink visszajelzései alapján nyerték el végleges tartalmukat. Magyaros ajándékaink többségének címzettje külföldi barát vagy rokon. Céges ajándékcsomagjainkra általában nőnapon és év végén van nagy kereslet.

Ajándékok csomagolási típusok szerint

Ajándékainkat az alábbi csoportosításban tekintheti át: 

  • Ajándékcsomag: hagyományos megoldás, a termékeket dekorációs szalmával kitöltött díszdobozba helyezzük, és szatén masnival zárjuk le a dobozt. Passzol a legtöbb alkalomhoz és címzetthez. 
  • Ajándékkosar: a kosár formát a termékek számossága indokolja, egyszerűen így lehet mutatósan elhelyezni több terméket. Általában akkor választják, ha egy egész családot vagy cégen belül egy osztályt szeretnének meglepni. 
  • Ajándékbox: a szív, doboz vagy henger formák manapság divatos megoldások, fiatalosabb, vagányabb külalakkal, jellemzőn csokoládé, ital és virág valamilyen együttesével.  
Az oldal tetejére