Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Expressz virágküldés - akár ajándékcsomaggal együtt is

Virágküldés Budapesten és országosan szinte bárhová. Munkanapon 12:00-ig leadott virág rendelést országosan aznapra is igényelheti. Ha virág mellé más ajándékot is rendel, Budapesten legkorábban aznapra, vidékre a következő munkanapra kérheti.

Rendezés:

Virágküldés, ajándéküldéssel

Virágfutár országosan akár anyák napjára, vasárnapra is rendelhető szinte minden településre. Ajándékcsomagjait egészítse ki egy gyönyörű virággal vagy virágcsokorral. Természetesen önmagában is rendelhet virágot, ajándékcsomag vagy ajándékkosár nélkül. A virágküldés vidékre és a virágküldés Budapestre is elérhető, akár másnapra. 

Nem kell Valentin-napranőnapra, anyák napjára vagy születésnapra, netán névnapra várni, ha alkalom nélkül küld virágot ("csak úgy" alapon), sokkal nagyobb lesz a meglepetés. Magánszemélyek és cégek egyaránt jó eséllyel találnak egy izgalmas virág kompozíciót az oldalunkon. 

Válasszon gyönyörű virágcsokraink, virágdobozaink vagy virágkosaraink közül!

Az oldal tetejére