Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékcsomagok esküvőre, évfordulóra

Nászajándék, esküvői ajándék. Egészítse ki az ajándékot fényképpel, saját üzenettel vagy állítson össze egyedi, esküvőre szánt ajándék csomagot. A rendelés végén megadhatja az ajándékküldés napját.
Rendezés:

Esküvői ajándék küldése

Ha nagy a távolság, küldjön ajándékot esküvőre nászajándékként. Esküvőre ajándék csomagot és ajándék kosarat is választhat kínálatunkból vagy akár teljesen egyedi ajándékot is összeállíthat online. Ajándékküldő szolgálatunk akár már másnap kézbesíti az ajándékot vagy ha előrendelést választ, a megadott napon szállítjuk ki az esküvői ajándékot.

Mire figyeljen, ha esküvői ajándékot szeretne küldeni?

  • optimális esetben egyszer van "nagy" nap: ügyeljen arra, hogy időben adja le rendelését, hogy az biztosan megérkezzen!
  • ha fontos, hogy ott legyen a lakodalom nászajándékai között az Ön meglepetése is, érdemes felvenni valakivel a kapcsolatot a násznépből, hogy segítsen a logisztikában, és az ajándék azonosításában (hogy az ifjú pár értse, kitől kapta az esküvői csomagot)
  • lássa el egyedi üzenettel vagy fotóval a csomagot: ha nincs mód személyes jelenlétre, és a távolból küldi meglepetését, így egy picit mégiscsak személyesebbé teszi a gesztust
  • a legtöbb esküvőt nyárra időzítik: válasszon olyan csomagot, amiben nincs hő hatására problémásan viselkedő termék (pl. csokoládé)

Mire figyeljen, ha évfordulóra szán ajándékot?

  • Ha párjának küldene ajándékot, akkor ügyeljen arra, hogy mindenképp jelen legyen az ajándék kiszállításakor, hogy még hatásosabb legyen a meglepetés.
  • Ha szüleit, barátait, kollégáit lepné meg a távolból, itt is érdemes egyedi üzenetet, fotót mellékelni az évfordulós csomaghoz, hogy ellensúlyozza a személyes jelenlét hiányát.
  • Ha elsőre nem talált olyan csomagot, amellyel maradéktalanul elégedett volna, választhat egyedi csomagösszeállítást is, így 100%-ban olyan lehet a meglepetés, amit Ön szeretne.
Az oldal tetejére