Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Valentin-napi virágküldés

Valentin napi virágküldés Budapesten és országosan szinte minden településre. Lepje meg kedvesét egy gyönyörű valentin napi virágbox-szal vagy valentin napi virágcsokorral. Valentin napi virágküldés akár 24 órán belül még vidékre is.

Rendezés:

Valentin-napi virág

Egy Valentin-napi csokorral vagy Valentin-napi virágboxszal akár a munkahelyén is meglepheti szíve választottját. De küldheti a virágot bárhová az országban - Budapestre és vidékre is. 

Legjobb Valentin-napi virág különlegességel

  • Valentin-napi rózsa: egy klasszikus nagyfejű, friss vörös rózsacsokorral bárkit levehet a lábáról. A vörös rózsa ezen a napon mindig hatásos. Lehet egyetlen szál, lehet csokornyi, és lehet kosárral is küldeni. 
  • Valentin-napi virágbox: Ha modern, fiatalos megoldást keres, akkor érdemes egy virágboxot választani. A rózsafejeket virágkötőink művészien állítják össze egy gyönyörű, időtálló dobozba. Szuper megoldás, ha Valentin-napra egyedi ajándékot keres. 
  • Ajándék és virágküldés Valentin-napra: Akár virágot és ajándékot is rendelhet egyszerre, mindkettőre van Valentin-napi ajándék ötletünk. Ha szeretné levenni kedvesét a lábáról, akkor kápráztassa el, küldjön neki ajándékcsomagot és virágot is Bálint-napon
Az oldal tetejére