Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Húsvéti ajándékcsomagok cégeknek

Húsvéti ajándékcsomagok cégeknek mennyiségi kedvezményekkel. Lepje meg kollégáit és céges partnereit húsvéti ajándékokkal!
Rendezés:

Céges húsvéti ajándékcsomagok 

Azon töri a fejét, hogy kit lepjen meg céges keretek között húsvétra? A legjobb helyre érkezett: a Meglepetésem.hu oldal széles választékot kínál húsvéti csomagokból. Húsvétra összeállított prémium ajándékcsomagjainkat gyorsan és biztonságosan rendelheti meg saját telephelyére vagy küldheti ki velünk egyesével különböző címekre.

És hogy kit lepjen meg? Íme pár javaslat, ami az eddigi évek során a tapasztalatunk szerint bevált: 

Húsvéti ajándékcsomag kollégáknak

Az év első nagyobb pihenője a cégeknél általában a tavaszi szünetre esik, ami a családok számára azért is fontos, mert össze tudják hangolni az óvodai, iskolai szünetekkel. A húsvét egy kimondottan családi ünnep, és cégként szenzációs meglepetést okozhat kollégáinak, ha úgy engedi el őket a szabadnapokra, hogy egy húsvéti ajándékcsomaggal lepi meg őket. 

Húsvéti csomag gyerekeknek

Húsvéti csomag gyerekeknek - egy cégtől?! Hát persze! Ha az előző gondolatmenetet folytatjuk, akkor a csomagok összeállításakor gondoljon a gyerekekre is, akik még igazán önfeledten élvezik az ünnepi pillanatokat! Ha a gyerekek boldogok és elégedettek, akkor a szüleik is. Utóbbiak nem fogják elfelejteni, ha cége a kicsikre is gondolt. Mi egy komplett blogposztot szenteltünk a témának

Húsvéti ajándékcsomag üzleti partnereknek

Már megkötötte az évre tervezett üzleteket? Még csak most készíti elő őket? A húsvét kiváló alkalom arra, hogy az üzleti partnereinek is kedveskedjen, és egy kicsit előrébb mozdítsa a közös sikert! Az év végi céges ajándékozás inkább rutinpálya - egy tavaszi meglepetéssel azonban tényleg emlékezetes, kedvező légkört teremthet. 

Ha pedig mégsem céges szándékkal, hanem magánszemélyként küldene húsvéti csomagot, kattintson és böngésszen a linken található listában!

Az oldal tetejére