Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Miért minket válasszon?

Ajándékküldés országosan

Gyors ügyintézés és szállítás. Budapesti rendelést következő munkanapon, vidékre pedig munkanapokon 12:00-ig leadott rendelését szintén következő munkanapon kézbesítjük. Külföldre is csak 2-4 munkanap a szállítás.

Ajándékküldés országosan Változatos fizetési módok:  Bankkártya (Amex, Visa, Mastercard), banki átutalás, PayPal, utánvét.

Ajándékküldés országosanSzemélyes átvételi lehetőség. Budapesten belül két helyen is átveheti rendelését.

1114 Bocskai út 21. (Alle környéke) és 1067 Szondi utca 15. (Nyugati pályaudvar környéke).

Ajándékküldés országosan Bizonyított, változatos ajándékok. Folyamatosan frissítjük és teszteljük az ajándék összeállításokat. Amelyik ajándékcsomagból egy ideje keveset kérnek, töröljük és új termékekből egy másikat állítunk össze.

Ajándékküldés országosan Egyedi ajándék összeállítási lehetőség. Fényképet, képeslapot saját üzenettel és más kiegészítőket is választhat az ajándék mellé. Akár velünk egyeztetve termékeket is cserélhet és teljesen egyedi összeállítást is kérhet. Egyedi ajándék összeállításhoz kattintson ide

Ajándékküldés országosan Elégedettségi garancia. Garanciát vállalunk, az ajándékok minőségére, kinézetére és sérülésmentes kiszállítására. Ha valamiért nem úgy sikerült az örömszerzés, ahogyan megálmodta, kicseréljük vagy visszafizetjük az ajándék árát. Nyáron a csokoládék megolvadhatnak, nagy melegben a nyári ajándékcsomagjainkat ajánljuk.

Ajándékküldés országosan Cégeknek logózási lehetőség és mennyiségi kedvezmény. Céges karácsonyi ajándékokat és nőnapi ajándékokat nagy mennyiségben is rövid határidővel vállalunk. Üzleti partnereinek akár külföldre is küldhet ajándékot.

Meglepetésem ajándékküldő szolgálat

Baileys ajándékcsomag

Keresés