Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért minket válasszon?

Ajándékküldés országosan

Gyors ügyintézés és szállítás. Budapesti rendelést következő munkanapon, vidékre pedig munkanapokon 12:00-ig leadott rendelését szintén következő munkanapon kézbesítjük. Külföldre is csak 2-4 munkanap a szállítás. 

Ajándékküldés országosan Változatos fizetési módok.  Bankkártya (Amex, Visa, Mastercard), banki átutalás, PayPal, utánvét.

Ajándékküldés országosan Bizonyított, változatos ajándékok. Folyamatosan frissítjük és teszteljük az ajándék összeállításokat. Amelyik ajándékcsomagból egy ideje keveset kérnek, töröljük és új termékekből egy másikat állítunk össze.

Ajándékküldés országosan Egyedi ajándék összeállítási lehetőség. Fényképet, képeslapot saját üzenettel és más kiegészítőket is választhat az ajándék mellé. Akár velünk egyeztetve termékeket is cserélhet és teljesen egyedi összeállítást is kérhet. Egyedi ajándékcsomag készítéshez kattintson ide

Ajándékküldés országosan Elégedettségi garancia. Garanciát vállalunk, az ajándékok minőségére, kinézetére és sérülésmentes kiszállítására. Ha valamiért nem úgy sikerült az örömszerzés, ahogyan megálmodta, kicseréljük vagy visszafizetjük az ajándék árát.

Ajándékküldés országosan Cégeknek logózási lehetőség és mennyiségi kedvezmény. Céges karácsonyi ajándékokat és nőnapi ajándékokat nagy mennyiségben is rövid határidővel vállalunk. Üzleti partnereinek akár külföldre is küldhet ajándékot.

Meglepetésem ajándékküldő szolgálat

Baileys ajándékcsomag
Az oldal tetejére