Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Miért minket válasszon?

 

Ajándékcsomag

Ajándékküldés országosan

Gyors ügyintézés és szállítás. Budapesti rendelést következő munkanapon, vidékre pedig munkanapokon 12:00-ig leadott rendelését szintén következő munkanapon kézbesítjük. Külföldre is csak 2-4 munkanap a szállítás. 

Ajándékküldés országosan Előrendelési lehetőség. Akár már 2 hónapra előre is leadhajta rendelését és mi a választott napon kézbesítjük az ajándékot. 

Ajándékküldés országosan Egyedi ajándék összeállítás. Fényképet, képeslapot saját üzenettel és más kiegészítőket is választhat az ajándék mellé. Akár velünk egyeztetve termékeket is cserélhet és teljesen egyedi összeállítást is kérhet. Egyedi ajándékcsomag készítéshez kattintson ide

Ajándékküldés országosan Elégedettségi garancia. Garanciát vállalunk, az ajándékok minőségére, kinézetére és sérülésmentes kiszállítására. Ha valamiért nem úgy sikerült az örömszerzés, ahogyan megálmodta, kicseréljük vagy visszafizetjük az ajándék árát.

Ajándékküldés országosan Hűségpopntokat gyűjthet. A kedvezményes árakért regisztráljon és gyűjtse a hűségpontokat. A regisztráció kevesebb mint 1 perc.

Ajándékküldés országosan Emlékeztetőket is beállíthat. Regisztrált vásárlóként megadhatja ismerősei születésnapját vagy más alkalmakat és mi időben értesítjük róla.

Ajándékküldés országosan Bizonyított, változatos ajándékok. Folyamatosan frissítjük és teszteljük az ajándék összeállításokat. Amelyik ajándékcsomagból egy ideje keveset kérnek, töröljük és új termékekből egy másikat állítunk össze.

Ajándékküldés országosan Cégeknek mennyiségi kedvezmény. Céges karácsonyi ajándékokat és nőnapi ajándékokat nagy mennyiségben is rövid határidővel vállalunk akár saját logóval ellátva. Üzleti partnereinek akár külföldre is küldhet ajándékot.

Ajándékküldés országosan Változatos fizetési módok.  Bankkártya (Amex, Visa, Mastercard), banki átutalás, PayPal, utánvét.

Az oldal tetejére