Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Férfi ajándékcsomagok

Ajándékcsomagok férfiaknak. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát saját üzenetével vagy más kiegészítőt az ajándékcsomaghoz. Előrendeléseket is felveszünk.
Rendezés:

Férfi ajándékcsomagok, ajándék férfiaknak

Úgy tartják, a férfiakat nehéz megajándékozni, mert ahogy a süteményeket, úgy a meglepetéseket se szeretik. Valójában ezt csak a macsó férfiak terjesztik, az igazság az, hogy a férfiak pont ugyanannyira szeretnek ajándékot kapni, mint adni. 

Az igazi nehézséget azt jelenti, hogy kitaláljuk, az adott férfi - legyen szó a kedvesünkről, a férjünkről, az édesapánkról vagy a testvérünkről - minek örül majd igazán? Vagy egészen röviden: mi legyen az ajándék férfiaknak?

Nos, rengeteg ötlet és szempont szóba jöhet, amikor egy férfit szeretnénk megajándékozni, itt és most azonban inkább arra fókuszálunk, amihez a legjobban értünk, méghozzá a férfi ajándékcsomagok küldésére

De mikor is küldünk ajándékcsomagot egy férfinak?

A Meglepetésem.hu tapasztalata az, hogy általában a távolság a legfőbb motivációja a férfiakat célzó ajándékküldésnek: vagy mert távol tanul az unokám, vagy mert a szomszédos országba költözött ki a fiam családja, vagy mert féléves külföldi szerződés köti a férjemet, aki nem tud hazajönni karácsonyra se.

Azért vannak kivételek is: például boldog házasságban él férj és feleség, nem választja el őket még a távolság sem, de a feleség már "ellőtte" minden férfi ajándék ötletét, pedig a férj névnapja már mindjárt itt van. Ilyenkor kapóra jöhet egy munkahelyi címre küldött meglepetés ajándékcsomag.

Férfi ajándékcsomagok alkalmanként és koronként

A ballagás, az esküvő vagy előtte a legénybúcsú, később pedig a babavárás, továbbá a jelentősebb házassági évfordulók és születésnapok mind sorsfordító alkalmak egy férfi életében. Ezekre az alkalmakra léteznek nagyon jól bejáratott férfi ajándékcsomagok - de bármelyikről is legyen szó, érdemes egy kis színt vinni egy fotó vagy egy egyedi üzenet csatolásával, természetesen az alkalomhoz szabva.

Vannak persze ismétlődő alkalmak is: ilyen a születésnapi, névnapi, apák napi ajándék összeállítások és persze karácsonyi ajándékok férfiaknak

Koronként is érdemes megfontolni, mivel is ajándékozzon meg egy férfit: egy 18 éves hetyke legénykének más dukál, mint aki épp az 50. születésnapját készül megülni. Előbbi esetben valószínűleg egy vagány, fiatalos csomag fog betalálni, míg utóbbi esetben inkább egy elegáns ajándék férfiaknak vagy egy exkluzív ajándék férfiaknak lesz a hatásos választás. Jó, ha valakiben megvan az érzék, hogy az élet eltérő szakaszaihoz tudja szabni a férfi ajándékcsomag hangulatát.

Mi alapján dől el a csomag típusa? 

A férfi ajándékcsomagok kortól és alkalomtól függetlenül küldhetőek, kimondott előnyük, hogy nem lehet velük melléfogni. A férfi ajándékkosarak a csomagolásnál, a külcsínynél fogva, és a beltartalmat illetően is tekintélyesebbnek számítanak. Ha igazán szeretne valakit lenyűgözni, vagy mondjuk a cégen belül egy férfiakból álló részleg jutalmazása a cél, akkor a kosár formátum a nyerő. A férfi ajándék box pedig egy fiatalosabb, lazább vonalat képvisel, párok körében népszerűnek számít.  

A férfi csomag tartalma

Mi teszi igazán férfiassá ezeket a csomagokat? Nos, a Meglepetésem évek során felgyűlt tapasztalata az, hogy mindig az adott férfi személyisége és az alkalom dönti el, mit érdemes egy férfi csomagba tenni. Néhány tévhit, amit telefonos vagy emailes megkeresések során el szoktunk oszlatni: nem kell kötelezően alkoholt tartalmaznia egy férfinak szánt csomagnak, és az édességet bizony a férfiak is szeretik.  

Férfi ajándékcsomag árak

Vannak kipróbált, a vásárlók visszajelzése által is bevált férfi csomagjaink, méghozzá elég széles árpalettán: a legalacsonyabb árú csomagok 4000 forinttól indulnak, de talál bőségkosarakat kizárólag prémium vagy kézműves termékekkel 100 ezer forint felett is. Így a sokféle összeállítás között böngészve biztosan megtalálja a tökéleteset. 

Kivételes esetekben nem az előre összeállított csomagok válnak be, hanem egy egyedi válogatás lesz a nyerő. Oldalunkon erre is van lehetőség, csak kattintson, és állítsa össze egyesével a kívánt csomagot.

Így küldje el az ajándékcsomagot az ünnepelt férfinak!

Válassza ki a fenti szempontok alapján a csomagot, majd határozza meg a rendelés során a kiszállítás időpontját, végül döntse el, hogyan fizet. Ne felejtse el az egyedi üzenetet vagy a fotó mellékletet se! A csomag összeállítása és a kiszállítás már a mi dolgunk! 

Ajándékbox férfiaknak

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak? Apák napi ajándék ötlet? Orvosnak vagy ügyvédnek keresel ajándékot? Most azon gondolkodsz, mit vegyél egy férfinak szülinapra? Vagy névnapra férfinak? Férfiaknak karácsonyi ajándékot rendelnél? Lepd meg ajándékküldéssel az ünnepeltet, országos kiszállítással, a Meglepetésem.hu segítségével!

Az oldal tetejére