Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Pelenkatorta rendelés

Pelenkatorta rendelés országos gyors szállítással akár már másnapra. Pelenkatorta kisfiúnak? Pelenkatorta kislánynak? Babaköszöntő ajándék ötletünk praktikus ajándék a kismamának és a kisbabának egyaránt.
Rendezés:

Pelenkatorta rendelés

Manapság egyre divatosabb a babaváró vagy babaköszöntő ajándék a pelenkatorta, amely az ilyenkor kapóra jövő dolgok, például pelenka, popsitörlő, babafürdető, babakrám torta formába való rendezése. Vannak nemek szerinti színösszeállítású pelenkatorták, lehet díszíteni különböző figurákkal, például gólyával, kismacskával vagy kutyussal is. Léteznek egyszintes, szolidabb változatok, és vannak persze többemeletes pelenkatorták is. A variációk száma végtelen!

Pelenkatorta kisfiúnak

Pelenkatorta fiús csomagolásban, kis plüss csörgővel vagy játékkal kiegészítve az egyik legjobb babaköszöntő ajándék ötletünk. Akár más ajándékokkal is kiegészítheti termékeink közül.

Pelenkatorta kislánynak

Pelenkatorta lányos csomagolásban is elérhető, rózsaszín vagy piros színekben. Ha babaköszöntőre megy, praktikus babaváró ajándék ötlet, aminek minden kismama örülni fog.

Az oldal tetejére