Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándék nőknek

Ajándékok, ajándékkosarak nőknek. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát saját üzenetével vagy más kiegészítőt a meglepetés csomaghoz. Így egyedi ajándékot küldhet. Előrendeléseket is felveszünk.
Rendezés:

Ha női ajándékokban gondolkodunk, akkor az ünnepi alkalmakat kétfelé oszthatjuk: vannak olyan ünnepek, ahol kimondottan a hölgyek vannak a középpontban (pl. nőnap, anyák napja), és vannak olyan alkalmak, amikor nőket is fogunk köszönteni, ajándékozni (pl. születésnap, karácsony). 

Az alábbiakban végigvesszük azokat a legyakoribb ünnepi eseményeket, amikor ötletekre van szükség egy nő megajándékozásakor. Általános tapasztalatunk, hogy az ajándék kiválasztásakor nem csak az alkalmat, hanem a hölgy korát, személyiségét és a vágyait is érdemes figyelembe venni. Ha más nem, próbáljuk meg valahogy kitalálni, mire is vágyik igazán!

És persze az sem mindegy, hogy az anyukánkról, a feleségünkről, barátnőnkről, a lányunkról, nagymamánkról, keresztanyánkról vagy egy kolléganőről van szó. Más szálak fűznek minket hozzájuk, más lesz a szándék, emiatt érdemes rászánni egy kis időt, hogy az illetőnek az adott alkalomra mi is lesz az igazi meglepetés. Az alábbiak ebben segítenek. 

Női ünnepek - női meglepetések

Valentin-nap

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, de többnyire a férfiaknak okoz gondot, hogy mit is ajándékozzanak szíve választottjuknak. Az örök klasszikus a vörös rózsa - ezzel soha nem lőhetsz mellé! De azért lehetnek nők, akiknek szeretnéd valamilyen extrával, különlegessel feldobni a Valentin-napját. Ezeket ajánljuk: 

 • Rózsabox Valentin-napra: egy különleges rózsadoboz mindig megdobogtatja a hölgyek szívét.
 • Szappanrózsa: az utóbbi évek trendje a szappanrózsa, amelyet csokorban és boxban is választhat; népszerű, mert tovább kitart.
 • Valentin-napi csomag: különösen akkor válik be, ha a távolság miatt nem tudnak együtt ünnepelni, hiszen az ajándékküldés a távkapcsolatban is segít megőrizni a tüzet.

Nőnap

Nőnapon a magyarok többsége virágot ajándékoz, főképpen tulipánt vagy nárciszt, mert mindkettő igazi tavasznyitó virág. Azért itt is van lehetőség eltérni a szokásostól, mutatom is, hogyan: 

 • Tulipán szappanvirág: a szappanrózsának olyan nagy a keletje, hogy más virágok is elkezdtek ebben a formában megjelenni, ezek közül a tulipán az egyik legújabb és legszebb.
 • Kedves kiegészítővel ellátott hagyományos csokor: egy személyes üzenettel vagy egy jól kiválasztott fotóval garantált a emlékezetesebb élmény. 

Anyák napja  

Az anyák napi ajándék az utóbbi években igencsak felfutott, legalábbis mi azt látjuk, hogy az ajándékozási kedv ezen a tavaszi ünnepen a legnagyobb itthon. Anya csak egy van, és ezért ezen a napon valóban valami különleges dukál az édesanyáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak: 

 • Cserepes virág: tartósságuk miatt sokan előre hangoztatják, hogy ilyet kérnek vágott virágokból álló csokor helyett, illik az ilyen kívánságot meghallani, ha valóban elhangzik.
 • Virágdoboz: ezek a valóságos virágköltemények nem csak egyszerű asztaldíszül szolgálnak, feldobják az egész lakást, ráadásul szintén tartósabbak, mint vágott társaik 
 • Anyák napi ajándékkosár: érdekes, hogy az előző 2 alkalomhoz képest mennyivel többen választják az ajándékkosarat anyák napjára, akár szólóban, akár virág mellé. 

Alkalmak, amikor nőket ajándékozunk

Születésnap

Ez az egyik legszemélyesebb alkalom, így érdemes maximálisan figyelembe venni az ünnepelt hölgy ízlését, vágyait, igényeit. Ilyenkor jön kapóra igazán egy egyedi ajándék nőknek! 

 • Élményajándék: egy élmény mindig gazdagabbá teszi az életet, és itt aztán bátran el lehet ereszteni a fantáziát ötleteléskor, mert egy koncert, egy cirkusz vagy egy nyaralás is ugyanúgy lehet egy titkos vágyálom - és kell is némi furfang, hogy rájöjjünk, éppen aktuálisan melyik lehet az igazi meglepetés.
 • Születésnapi csomag: ebbe belerejthetjük a legkedveltebb ízeket a kézműves édességektől kezdve az italkülönlegességeken át a mézekig, lekvárokig.

Évfordulók

Az évfordulók lényege, hogy felidézzük a szép emlékeket. A házassági évfordulók vagy kapcsolati évfordulók 2 ember viszonyáról szólnak, így az alkalomra szánt ajándéknak is valamilyen módon ezt, vagy pedig a törődést kell kifejeznie.  

 • Kozmetikai csomag: a hölgyek ragaszkodnak a jól bevált márkákhoz, de egy évforduló kitűnő alkalom, hogy kipróbáljanak valami új kozmetikai terméket, amihez addig nem volt merszük - adjuk meg az esélyt ennek! 
 • Ékszer: egy évfordulón a kötelező virág mellett egy csillogó ékszerrel biztosan el tudja bűvölni kedvesét vagy feleségét.
 • Közös program: egy családban az éveken át tartó gyermeknevelés mellett bizony sokszor alig marad idő egymásra; egy közös program, ami lehet egy randi, egy étterem, egy mozi, igencsak színt tud vinni a párok életébe. 

Karácsonyi ajándék nőknek

A karácsonyi ajándék nőknek lehet nagyon egyszerű és nagyon bonyolult is - életszakasztól, a kapcsolat típusától, a hölgy életkorától függően. Most mutatunk 2 olyan megoldást, ami az elmúlt évek tapasztalatai és visszajelzései alapján univerzálisan beváltak. 

 • Karácsonyi csomag: alapvetően egy karácsonyi csomag a melegséget adó matériákról szól: csokoládéról, kávé vagy teakülönlegességről, esetleg egy finom desszertborról - akár egyedileg összeállítva!
 • Gourmet válogatás: a legtöbb nő fő hadiszállása a konyha, ezért egy különleges ízekről szóló válogatás garantáltan jó érzéssel fogja eltölteni édesanyját, barátnőjét vagy női rokonát.
Az oldal tetejére