Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Anyák napi ajándék csomagok

Anyák napi ajándékcsomagok. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát vagy állítson össze teljesen egyedi anyák napi ajándékcsomagot. Előrendeléseket is felveszünk.

Rendezés:

Anyák napjára ajándékküldés online. Ajándékküldő szolgálatunk Budapesten belül anyák napján vasárnap is kiszállít. Országosan pedig munkanapokon, akár már másnap. Előrendelést is felveszünk - tegye különlegessé ezt a napot egy anyák napi ajándék rendeléssel. Prémium anyák napi ajándékok nagymamáknak és édesanyáknak is. 

Anyák napja ajándék küldés - 7 érdekesség

  • Anyák napja nem egy fix ünnepnap, Magyarországon mindig május első vasárnapjára esik. Az anyák napi köszöntés időzítését ennek függvényében tervezd! 
  • Anyák napjára jobb személyesen virágot vagy ajándékot vinni - de ha külföldről vagy nagy távolságból nem tudja meglátogatni édesanyját vagy nagymamáját, akkor a Meglepetésem.hu lesz a legjobb választás!
  • Akár külföldről, akár belföldről rendel ajándékot anyák napjára, ugyanazt a szállítási díjat fogja fizetni. 
  • Akár külföldről, akár belföldről szeretné meglepni édesanyját vagy nagymamáját, ugyanannyi idő alatt szállítunk ki. Ugyanakkor érdemes időben leadni a megrendelést, mert ezekben a napokban nagyon elfoglaltak vagyunk. 
  • A járványügyi ajánlásokat, szabályokat cégünk dolgozói maximálisan betartják, mert számunkra is fontos a hozzátartozóinak, barátainak, családtagjainak az egészsége. 
  • Anyák napi történeti áttekintés: már az ókori Görögországban is ünnepelték egy tavaszi ünnepség keretében. Később a keresztény világban is fontos szerepet töltött be a Húsvét szellemiségéhez kapcsolódó nap; a családjuktól távol dolgozó szolgálók szabadnapot kaptak, hogy hazamehessenek édesanyjukhoz a Húsvét utáni 4. vasárnap. Amerikában pedig a 19. század végén a polgárháborúban férjüket, fiaikat elvesztő anyákat tisztelték meg. 
  • A legnépszerűbb anyák napi virágok ezek: 1. rózsa, 2. tulipán, 3. orchidea, 4. krizantém, 5. szegfű

Keresés