Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anyák napi ajándék csomagok

Anyák napi ajándékcsomagok. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát vagy állítson össze teljesen egyedi anyák napi ajándékcsomagot. Előrendeléseket is felveszünk.

Rendezés:

Anyák napjára ajándékküldés online.

Ajándékküldő szolgálatunk Budapesten belül anyák napján vasárnap is kiszállít. Országosan pedig munkanapokon, akár már másnap. Előrendelést is felveszünk - tegye különlegessé ezt a napot egy anyák napi ajándék rendeléssel. Prémium anyák napi ajándékok nagymamáknak és édesanyáknak is. 

Anyák napja ajándék küldés - 7 érdekesség

  • Anyák napja nem egy fix ünnepnap, Magyarországon mindig május első vasárnapjára esik. Az anyák napi köszöntés időzítését ennek függvényében tervezd! 
  • Anyák napjára jobb személyesen virágot vagy ajándékot vinni - de ha külföldről vagy nagy távolságból nem tudja meglátogatni édesanyját vagy nagymamáját, akkor a Meglepetésem.hu lesz a legjobb választás!
  • Akár külföldről, akár belföldről rendel ajándékot anyák napjára, ugyanazt a szállítási díjat fogja fizetni. 
  • Akár külföldről, akár belföldről szeretné meglepni édesanyját vagy nagymamáját, ugyanannyi idő alatt szállítunk ki. Ugyanakkor érdemes időben leadni a megrendelést, mert ezekben a napokban nagyon elfoglaltak vagyunk. 
  • A járványügyi ajánlásokat, szabályokat cégünk dolgozói maximálisan betartják, mert számunkra is fontos a hozzátartozóinak, barátainak, családtagjainak az egészsége. 
  • Anyák napi történeti áttekintés: már az ókori Görögországban is ünnepelték egy tavaszi ünnepség keretében. Később a keresztény világban is fontos szerepet töltött be a Húsvét szellemiségéhez kapcsolódó nap; a családjuktól távol dolgozó szolgálók szabadnapot kaptak, hogy hazamehessenek édesanyjukhoz a Húsvét utáni 4. vasárnap. Amerikában pedig a 19. század végén a polgárháborúban férjüket, fiaikat elvesztő anyákat tisztelték meg. 
  • A legnépszerűbb anyák napi virágok ezek: 1. rózsa, 2. tulipán, 3. orchidea, 4. krizantém, 5. szegfű
Az oldal tetejére