Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi ajándékcsomagok díszdobozban

Karácsonyi ajándékcsomagok. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát vagy más kiegészítőt az ajándékcsomaghoz. Előrendeléseket is felveszünk, rendelje meg időben a karácsonyi ajándékokat.

Rendezés:

Karácsonyi ajándékcsomagok díszdobozban

Karácsonyi ajándékcsomagok díszdobozban tele finomságokkal. Rég nem látott, esetleg távol élő szeretteit lepje meg karácsonyra ajándékküldéssel. A karácsonyi ajándékok rendelése egyszerű, gyors és biztonságos. Takarékoskodjon az idővel, a karácsonyi ajándékdobozokat összeállítjuk mi, ki is szállítjuk, Önnek csak választania kell a legjobb karácsonyi ajándékok közül. 

Kiknek javasoljuk a karácsonyi ajándékcsomag küldést?

 • azoknak, akik az ünnepek idején elfoglaltak, nincs idejük minden egyes karácsonyi ajándékcsomagot egyenként kitalálni és összeállítani
 • azoknak, akik nagy távolságra élnek szeretteiktől, akár külföldön vagy belföldön, és nem minden esetben megoldható az ünnepi látogatás
 • azoknak, akiknek sokadjára már gondot okoz kitalálni egy teljesen egyedi karácsonyi csomagot
 • azoknak a cégeknek, akiknek az év végi hajtás során legalább az üzleti partnereknek vagy kollégáknak szánt meglepetés összeállításában jól jön a megbízható segítség, akár nagy tételben is céges karácsonyi ajándék formájában

A Meglepetésem karácsonyi ajándékcsomag kínálata

A Meglepetésem karácsonyi ajándékcsomagjai évről-évre széles kínálatban jelennek meg, és minden évben megújulnak. Néhány jól bevált karácsonyi termék az állandóságot képviseli, de szeretjük követni a trendeket is, ezért nem tartunk attól, hogy újra és újra felfrissítsük a karácsonyi palettát. 

Összeállításainkkal megpróbáljuk lefedni a férfi és női vonalat, és törekszünk az alkoholos vagy alkoholmentes csomagok elválasztására is. Ugyanakkor igyekszünk elcsípni azokat az ünnepi hangulatokat is a válogatásokkal és a csomagolással, amelyek igazán karakteresen karácsonyivá tesznek egy-egy ajándékcsomagot.

Több szempontot is kínálunk a kereséshez: az ár és a nemek mellett a típusok szempontja alapján is böngészhet a csomagok között. Sőt teljesen egyedi karácsonyi ajándékcsomagot is összeállíthat, amely 100%-ig az Ön ízlését fogja tükrözni. 

Karácsonyi ajándékcsomag szállítás

A karácsonyi ajándékcsomagok szállítása az egyik legfontosabb kitétel, amikor kiválasztják az ajándékküldő szolgálatot. Vajon időben odaér? Sértetlenül? Pontosan a megrendelt termékek a kiválasztott kiegészítőkkel és az adott díszcsomagolásban? 

Abszolút jogos kérdések. Ám ha bizonytalan, hogy mi képesek vagyunk-e megfelelni ezeknek a szigorú elvárásoknak, akkor csak nézze meg a közösségi oldalakon tett értékeléseket. 

A csomagokat érdemes minél hamarabb megrendelni, hogy a profi szállító partnerek is tehessék a dolgukat. A szállítással kapcsolatos kérdéseire részletesen a linkelt oldalon fog választ kapni. 

Karácsonyi kiegészítők ajándékcsomagokhoz

A karácsonyi ajándékcsomagok mellett karácsonyi kiegészítők közül is válogathat. Ezek közül a legnépszerűbbek a karácsonyfa díszek és dekorációk, a karácsonyi képeslapok és karácsonyi édességek. 

De ha szeretne ezek mellé egy fotót vagy egy személyre szóló üzenetet mellékelni, nálunk ezt is megteheti -  a megrendelés során tudja ezeket az igényeket jelezni. 

Miért válassza a Meglepetésem karácsonyi ajándékcsomagokat?

 • a Meglepetésem prémium minőségű termékei önmagáért beszélnek
 • gyors kiszállítást biztosítunk garanciával
 • külföldről Magyarországra és Magyarországról külföldre is küldhet karácsonyi ajándékcsomagot
 • teljesen egyedi karácsonyi ajándékcsomagot is összeállíthat
 • kiemelkedő, udvarias ügyfélszolgálatunk biztosítja, hogy a karácsonyt méltóképp ünnepelhesse
 • többféle fizetési módot kínálunk a karácsonyi csomagok megrendeléséhez
 • a megrendelők adatai nálunk biztonságokban voltak, vannak és lesznek

Kívánjon Ön is boldog karácsonyt a szeretteinek a Meglepetésem csapatának segítségével!

Az oldal tetejére