Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékkosarak és ajándékcsomagok

Ajándékkosarak, ajándékcsomagok és ajándék boxok széles választéka. Válasszon fénykép nyomtatást, képeslapot vagy más kiegészítőt és állítson össze akár egyedi gourmet ajándékot. A rendelés végén megadhatja a szállítási napot.

Bár az ajándékcsomag, az ajándékkosár és az ajándékbox alapvető célja ugyanaz, esztétikai és funkcionális eltéréseiket érdemes számba venni az ajándék kiválasztása előtt. 

Ajándék típus: csomag

  • Csomagolás: nálunk minden csomag elegáns papírdobozban kerül átadásra, a helykitöltő szalma pedig megóvja a beltartalmat. 
  • Kinek adjuk: széles körben alkalmazható, legyen szó barátokról, családtagokról, kollégákról vagy ügyfelekről. 

Ajándékkosár

  • Csomagolás: egy dekoratív kosárban különböző termékekkel, gyakran masnival vagy díszítéssel ellátva. A kosár lehetővé teszi az ajándékok látványos elrendezését. A kosarat fóliával vonjuk be, hogy pontosan abban a látványban részesüljön a megajándékozott, ami a képen is látható.  
  • Kinek adjuk: kitűnő választás, ha üzleti környezetben adjuk, mint például köszönetnyilvánítás ügyfeleknek vagy partnereknek. Ugyanakkor népszerű magánjellegű alkalmakra is, mint például házassági évfordulókra, vagy újszülöttek szüleinek ajándékozásakor, akár családi ajándékként.

Ajándékbox

  • Csomagolás: a gondosan kiválasztott és elrendezett termékeket egy díszdobozba helyezzük. A doboz maga prémium minőségű és az ajándékok témájához igazodik. 
  • Kinek adjuk: az ajándékboxok specifikus témák köré épülnek (pl. wellness, gourmet élmények, hobbik). Alkalmasak mind üzleti, mind magánajándékokként. Gyakran használják meghatározott alkalmakra, mint például nőnapra vagy anyák napjára, ekkor virágbox az ideális választás.

A választásnál vegye figyelembe az alkalmat, az ajándék tartalmát és a címzett elvárásait vagy ízlését is!

Az oldal tetejére