Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékkosarak és ajándékcsomagok

Ajándékkosarak, ajándékcsomagok és ajándék boxok széles választéka. Válasszon fénykép nyomtatást, képeslapot vagy más kiegészítőt és állítson össze akár egyedi gourmet ajándékot. A rendelés végén megadhatja a szállítási napot.
Rendezés:

Bár az ajándékcsomag, az ajándékkosár és az ajándékbox alapvető célja ugyanaz, esztétikai és funkcionális eltéréseiket érdemes számba venni az ajándék kiválasztása előtt. 

Ajándék típus: csomag

  • Csomagolás: nálunk minden csomag elegáns papírdobozban kerül átadásra, a helykitöltő szalma pedig megóvja a beltartalmat. 
  • Kinek adjuk: széles körben alkalmazható, legyen szó barátokról, családtagokról, kollégákról vagy ügyfelekről. 

Ajándékkosár

  • Csomagolás: egy dekoratív kosárban különböző termékekkel, gyakran masnival vagy díszítéssel ellátva. A kosár lehetővé teszi az ajándékok látványos elrendezését. A kosarat fóliával vonjuk be, hogy pontosan abban a látványban részesüljön a megajándékozott, ami a képen is látható.  
  • Kinek adjuk: kitűnő választás, ha üzleti környezetben adjuk, mint például köszönetnyilvánítás ügyfeleknek vagy partnereknek. Ugyanakkor népszerű magánjellegű alkalmakra is, mint például házassági évfordulókra, vagy újszülöttek szüleinek ajándékozásakor, akár családi ajándékként.

Ajándékbox

  • Csomagolás: a gondosan kiválasztott és elrendezett termékeket egy díszdobozba helyezzük. A doboz maga prémium minőségű és az ajándékok témájához igazodik. 
  • Kinek adjuk: az ajándékboxok specifikus témák köré épülnek (pl. wellness, gourmet élmények, hobbik). Alkalmasak mind üzleti, mind magánajándékokként. Gyakran használják meghatározott alkalmakra, mint például nőnapra vagy anyák napjára, ekkor virágbox az ideális választás.

A választásnál vegye figyelembe az alkalmat, az ajándék tartalmát és a címzett elvárásait vagy ízlését is!

Az oldal tetejére