Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Virágküldés anyák napjára

Virágküldés anyák napjára. Országosan szinte minden településre választhat virágküldést, akár hétvégére is. Anyák napi virágok, anyák napi virágcsokrok május 5-re, vasárnapra is rendelhetőek, ha pénteken 12:00-ig leadja rendelését.

Rendezés:

Anyák napi virágküldés

Anyák napi virág küldés vasárnapra is (péntek 12:00-i rendelés leadással). Friss virágból összeállított csokrainkat országosan akár hétvégére is megrendelheti. Magyarországon belül minden városba szállítunk és szinte minden kisebb településre is, pár kivétellel. Ajándékküldő szolgálatunkon keresztül könnyen meglepheti édesanyját, nagymamáját, de akár gyermekei édesanyját is.

Az alábbi anyák napi virág kategóriák közül választhat.

Anyák napi virágcsokor

Az anyák napi virágcsokor a klasszikus megoldások kedvelőinek szól. A színpompás, vágott virágokat papír csomagolóanyaggal és a csokor színeihez illeszkedő masnival díszítjük. A lakásban vázába kerülve mutat a legjobban. 

Anyák napi virágkosár

Az anyák napi virágkosár ezt akkot érdemes választania, ha asztalra, polcra helyezhető vagy felakasztható virágot szeretne küldeni. A fonott virágkosár könnyebben szállítható, és előnye, hogy kertbe helyezve, teraszon vagy lakáson belül is jól mutat. 

Anyák napi virágdoboz

Az anyák napi virágdoboz a modern virágkompozíciók kedvelőinek szól. Másképp anyák napi virágboxnak is mondják. Némileg tartósabb kompozíció a vágott virágnál, és mutatóssága miatt nagyon népszerű.  

Cserepes virág anyák napjára

cserepes virág anyák napjára azok számára lesz jó megoldás, akik a vágott virág helyett cserépbe helyezett virággal szeretne kedveskedni, egy tartósabb megoldás érdekében. Cserepes virágaink egy részét rattan anyagból vagy cserépből készült kaspóban találja. 

Virág és ajándék anyák napjára együtt?

Ha virágot és ajándékot anyák napjára együtt szeretne rendelni, akkor nálunk ez is megoldható! Virágcsokraink egy részét apró kedvességgel, bonbonnal vagy csokoládéval egészítettük ki, de természetesen külön ajándékcsomagot is választhat. 

Rendeljen virágot, virágcsokrot anyák napjára, Budapesten akár vasárnapi rendelést is kiszállítunk! Az anyák napi ajándékcsomag rendelésre ugyanez a szabály érvényes.
Az oldal tetejére