Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Húsvéti ajándékok, húsvéti ajándékcsomagok

A húsvéti ajándékcsomaghoz válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát saját üzenetével vagy más kiegészítőt. Akár teljesen egyedi  húsvéti ajándékot is összeállíthat az egyedi ajándék összeállítás menüben. Előrendeléseket is felveszünk.

Cégeknek mennyiségi kedvezményeket biztosítunk. Lépjen át a céges kategóriába: Húsvéti ajándék cégeknek

Rendezés:

Húsvéti ajándékok rendelése

Húsvéti ajándék rendelés országos kiszállítással akár másnapra. Rendelje házhoz vagy válasszon ajándékküldést. Húsvéti ajándékcsomagjainkat Budapesten belül ajándékküldő szolgálatunk húsvét hétfőn is kiszállítja. Húsvéti ajándékfutár rendelés online, akár már másnapra, így a húsvéti ajándék gyerekeknek vagy a húsvéti ajándék férfiaknak is biztosan célba ér!

Húsvéti ünnep 2024-ben

Húsvét a keresztények legnagyobb ünnepe, amely Jézus Krisztus feltámadását ünnepli. A húsvét dátuma változó: a húsvétvasárnap mindig az első tavaszi holdtölte utáni első vasárnapra esik, így március 22. és április 25. között bármikor előfordulhat. Húsvét 2024-ben március 31. és április 01-re esik, vagyis március 31-én van húsvétvasárnap, míg április 01-én húsvéthétfő. 

Szempontok a húsvéti ajándék kiválasztásához

Kinek szánja az ajándékot?

Húsvéti csomag gyerekeknek

Ha a húsvéti csomag gyerekeknek készül, akkor figyeljen oda arra, hogy a kötelező elemek megjelenjenek valamilyen formában: vagyis legyen elég csokoládé, lehetőleg húsvéti csoki nyuszi, tojás vagy bárány formájában. De a csomagon felül szabad a vásár: sportfelszerelésektől kezdve könyveken át menő műszaki cikkekig bármi szóba jöhet ajándékként. 

Húsvéti ajándék férfiaknak

Ha a hűsvéti ajándékot férfi kapja, általában a legfontosabb kérdés, hogy az illető szereti-e az italt, vagyis legyen-e alkohol a csomagban. Hát ez van. De nyugodtan lehet szakítani a hagyományokkal: vannak bőséggel alkoholmentes húsvéti ajándékcsomagok is, és az élményalapú ajándékok is jól működnek.

Húsvéti ajándék nőknek, családoknak, kollégának

Bár itthon kevésbé jellemző, de hölgyeket is meglepnek húsvétkor. Parfümök, ékszerek, kozmetikai termékek és gourmet csomagok is nagyon adják magukat.

Családi ajándékozás esetén javasoljuk a nagyobb húsvéti ajándékkosarakat, amiben a család minden tagja talál valamilyen izgalmas, neki szóló terméket.

Kolléga vagy üzleti partner is szóba jöhet ilyenkor. Nem annyira magától értetődő a céges húsvéti ajándékozás, mint mondjuk a céges karácsony vagy céges nőnap. Mégis, ismerjük fel, hogy egy ilyen alkalomra időzített ajándék erősíti az elköteleződést, és jót tesz az üzletnek.

Húsvéti kosár online 

A húsvéti ajándékozás az idők során meglehetősen átalakult, az egyik legújabb fejlemény az online húsvéti kosár küldése. Ez különösen előnyös például azok számára, akik épp nem tudnak együtt lenni a családdal, rokonsággal az ünnep idején. Akár egy külföldi munka, vagy családi utazás miatt is előállhat ez a kellemetlen szituáció, vagy mert eleve távol élnek szeretteiktől.

Sokan azonban mégse akarnak lemondani arról, hogy megajándékozzák húsvét alkalmából családtagjaikat, rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket vagy épp munkatársaikat. Egy ilyen kimondottan húsvétra szánt kosár kiválasztásakor vagy egyedi összeállításakor kapóra jön a Meglepetésem.hu. 

A húsvéti ajándékcsomag megrendelésének a lépései a Meglepetésem oldalán

A kényelem, a gyorsaság vagy a választék nagyon sokat számítanak, megkönnyítik az ember dolgát. De az igazán fontos momentum az, amikor az ajándék célba ér: az az öröm, amit a húsvéti meglepetés kivált! Erre gondoljon, amikor kiválasztja a húsvéti csomagot és véglegesíti a megrendelését.

Ha szeretné a Meglepetésem ajándékküldő szolgálat segítségével időben elküldeni a húsvéti ajándékot, akkor ezekre a lépésekre lesz szükség:

  1. Válassza ki a húsvéti ajándékot a szűrők segítségével, és tegye a kosárba a szimpatikus húsvéti ajándékcsomagot
  2. Lehetősége lesz kiegészítő ajándék, egyéni üzenet vagy fotó hozzáadására is
  3. Adja meg a számlázáshoz szükséges adatokat
  4. Majd az ajándékozott cím adatait, ha nem saját címére kéri (ezen a ponton a szállítási napot is beállíthatja)
  5. Válassza ki a fizetési módot
  6. Fizesse ki a végösszeget

Ezután kap egy megerősítő emailt, majd szintén emailben folyamatosan nyomonkövetheti a megrendelés státuszát - végül húsvéti ajándékát díszes csomagolásban kiszállítjuk az ajándékozott legnagyobb örömére.

Ha bárhol elakad a folyamat során, keressen bennünket, segítünk!

Hagyományos ajándékozás húsvétkor

Magyarországon a húsvéti hagyományok között szerepelt a templomba járás, a tojásfestés, a húsvéti bárány sütése, a locsolkodás és a húsvéti ajándékozás.

Vidéken a húsvéti ajándékozás többnyire a hagyományos tojásfestés körül forgott, a szavalás és locsolkodás után a lányok a fiúknak adták a kézzel festett, színes tojásokat, míg a fiúk kendőt, zsebkendőt, kölnit esetleg virágot ajándékoztak a lányoknak.

A városi környezetben az ünneplés többnyire a családi összejövetelek, az étkezés és az egyházi események körül zajlott, és az ajándékozás magába foglalta a húsvéti édességek, például a csokoládétojások és a húsvéti kalácsok kínálását.

Az ünnep manapság sokak számára inkább a tavaszvárással kapcsolódik össze, kevéssé vallásos. A húsvéti ajándék azonban szinte minden családban továbbra is kötelező elem, mégha közösségtől függően elég változatos képet is mutat.

Bizonyos családokban továbbra is inkább csak a fiúk kapnak ajándékot versmondás és locsolkodás után, más családokban minden gyereknek jut húsvéti ajándék az egyenlőség jegyében, megint más helyeken meg szinte a karácsonyival vetekszik a húsvéti ajándékozás, és a rokonságon belül a családok is ajándékozzák egymást.

Rendelje meg még ma a húsvéti csomagokat!
Az oldal tetejére