Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Babaváró ajándék csomagok

Babaváró ajándék csomagok és baba mama ajándékok. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát és más kiegészítőket az ajándékcsomaghoz vagy állítson össze egyedi babaváró ajándékot. A rendelés végén megadhatja a kiszállítás napját.
Rendezés:

Kék babaváró

Raktáron
22.990 Ft 9.990 Ft
13.000 Ft 57%

Babaváró ajándékot keres?

Babaváró ajándékcsomagjaink között olyan összeállításokat talál amelyben a babának és a mamának is rejtettünk el finomságokat, és ajándékokat. A babaváró ajándékokat országosan akár másnapra megrendelheti, vagy ajándékküldő szolgálatunkkal akár még külföldre is elküldheti az újszülöttnek és a kismamának - vagy külföldről Magyarországon belül küldhet ajándékot. 

Mire figyeljen, amikor babaváró ajándékcsomagot választ?

  • egy babaváró ajándékcsomag küldése már önmagában óriási figyelmesség, de könnyen bakot lőhetünk, ha nem figyelünk egy apróságra: a baba nemének megfelelő színekre
  • az időzítésre: a születés utáni napokban a család elég elfoglalt az új jövevénnyel, érdemes várni 1-2 hetet, ugyanakkor túlságosan megkésve sem illik ajándékot küldeni
  • egy kedves üzenettel, fotóval még a távolból küldött ajándékot is fel lehet dobni, személyesebbé lehet varázsolni

Pelenkatorta, a legújabb trend

A hagyományos babaváró csomagok mellé vagy mellett mostanában egyre többször küldenek pelenkatortát, ami az ilyenkor szokásos ajándékok - pelenka, popsitörlő, fürdető, babakrám - torta formába való rendezése. Pelenkatortát lehet küldeni baba születése előtt vagy után, sőt esküvőre is néha ilyen ajándékot kérnek, ha tudják, hogy rövidesen várható a gyermekáldás. 

Az oldal tetejére