Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nőnapi ajándék

Nőnapi ajándék ötletek - special edition 2021

2021. 02. 21. 13:44:46

Nőnap járvány idején: hogyan lepheted meg ajándékcsomaggal meg a család női tagjait, barátnőket, a női ismerősöket és a női kollégákat?

Minden évben van egy nap, ami a nőkről szól, amikor megköszöntjük őket, amikor szeretetből és tiszteletből adózunk a gyengébbik nem felé, akik valljuk be, egyáltalán nem gyengébbek, mint a férfiak. A nőnapi ajándék fontos része március 8-nak, kérdés persze, hogy kit és mivel lepjünk meg ezen a jeles napon, a válasz pedig olykor nem is olyan könnyű.

Nőnapi ajándék ötletek cégeknek

2021. 02. 20. 15:08:53

Bár a céges nőnap mindig is divat volt Magyarországon, mára új körítést kapott ez a fajta vállalati ajándékozási forma. Kicsit amerikaibb lett, kicsit romantikusabb és mindenképpen trendibb. Ez jórészt annak köszönhető, hogy az egész vállalati környezet átalakulóban van, a teljesítmény mellett egyre fontosabb, hogy a kollégák is jól érezzék magukat a munkahelyükön.

A tökéletes ajándék nőnapra

2020. 02. 21. 16:10:30

Nőnapi céges ajándékcsomagok - de melyiket adjuk?

A kisebb és nagyobb cégeknek is év az évre fejtörést szokott okozni, hogy mivel is lepjék meg hölgy kollégáikat nőnap alkalmából. Egyre többen teszik le a voksot a nőnapi céges ajándékcsomag mellett és korántsem véletlenül, hiszen ez egy tökéletes ajándék. Ráadásul igaz ez arra is, aki adja és arra is, aki kapja.

Az oldal tetejére