Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Üzleti karácsonyi ajándékcsomag rendelés már nyáron?

Bizonyára a céges ajándékfelelősöknek ismerős az érzés, hogy ránéznek a naptárra és az már december 20-át mutat, a karácsonyi ajándékok pedig még sehol. Sokan, főleg, akik nem szeretnek vásárolni, vagy nem kedvelik a zsúfolt plázákat, hajlamosak kifutni az időből és az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást. Érdemes ezért kicsit előre gondolkodni.

Ajándékküldő szolgálat cégeknek

Egy cég életében főleg így van ez, az üzleti karácsonyi ajándékcsomagok megrendelését nem szerencsés, de nem is kell az utolsó pillanatra hagyni. Az év vége amúgy is rázós időszak, függetlenül attól, hogy milyen területen tevékenykedünk. Az embernek már nincs is igazán kedve dolgozni, de az évet mégis le kell zárni és mindig több elintéznivaló akad, mint az elsőre látszik. A kollégákat szokás ilyenkor meglepni valamivel, aminek az egyik legjobb alternatívája a karácsonyi ajándékcsomag.

Bár az ajándékküldés az ajándékozásnak talán legegyszerűbb formája, egyáltalán nem kötelező az év utolsó hónapjára hagyni, sőt akár már a nyár végén is letudhatjuk a dolgot. Bármilyen olyan időszakban kiválaszthatók és megrendelhetők a karácsonyi ajándékcsomagok, amikor kevesebb a teendő a cég mindennapjaiban. Ez a periódus pedig leginkább nyárra szokott esni, amikor kezdődnek a nyaralások és egy kicsit lelassul mindenhol az élet, az emberek kifújják magukat.

Az ajándékküldő szolgálatoknak is könnyebb

A meglepetesem.hu oldalán kiválasztott karácsonyi ajándékcsomagok, pedig természetesen a megadott időpontban kerülnek kiszállításra, történjen a megrendelés bármikor. Az ajándékok kiválasztása nyáron, az ajándékküldés pedig télen történik, amivel az év végi időszakot még inkább áthatja egy kellemes várakozás, és persze egy megnyugtató érzés is, hogy már túl vagyunk a dolgon.

Ugyanakkor egy másik aspektusból is meg lehet közelíteni a dolgot. Az elmúlt években az online vásárlások száma exponenciálisan ugrott meg, amivel a logisztikának is lépést kellett tartania. Ha nem az utolsó pillanatra hagyjuk a megrendelést, az ajándékküldő szolgálatokat is tehermentesítjük egy picit az év végi hajtás alól. Egyszóval, ha egy cég már nyáron kiválasztja a karácsonyi ajándékcsomagokat, azzal mindenki csak jól jár.

Karácsonyi hangulat napsütésben

Az év legizgalmasabb időszaka a karácsony, a legtöbb emberben egyszerre van várakozás és feszültség. Sokan pedig már hónapokkal korábban arra várnak, hogy végre beköszöntsenek az év végi ünnepek. Nekik kifejezetten jó érzés, hogy már nyáron, vagy bármikor máskor, böngészhetnek a karácsonyi ajándékcsomagok között. A gyönyörű díszdobozok, és a bennük lévő dekorációs szalma látványa, az egymás mellett sorakozó ajándékok, kellemes érzéssel töltik el az embert.

Ez még akkor is így van, ha egyelőre nem kell készülődni az ünnepekre, egy kis karácsonyi hangulatot bármikor megelőlegezhetünk magunknak. Amennyiben pedig nem magánszemélyként, hanem cégként gondolunk az év végi időszakra, úgy mindenképpen érdemes idejekorán rátekinteni a karácsonyi ajándékcsomagokra és gondolkodni rajta, hogy melyik opció lenne a legideálisabb választás számunkra.

Miért előnyös, ha a céges karácsonyi ajándékcsomagokat korán megrendeled?

Mivel nyáron, de még az ősz elején is a cégek java része a nyári szabadságolással lesz elfoglalva, ezért óriási lesz a választék, és az ajándékküldő cégek is a kegyeidet fogják keresni. Nem csak kedvesebbek lesznek, hanem egész egyszerűen több idejük lesz feldolgozni a rendelésedet. Nyugodtabb körülmények között tudod majd összeállítani a tökéletes ajándékcsomagot, így nem kell attól aggódnod, hogy valami hiba csúszik a megrendelésbe. 

Mivel ebben az időszakban még nagyítóval keresik a cégek karácsonyi megrendeléseit, óriási kedvezményekre számíthatsz. Nem viccelek: annyira nincs a piacon mozgás, hogy ezzel foglalkozó szolgáltatók már csak babonából is óriásit engednek az árból, különösen, ha valódi mennyiséget viszel hozzájuk. Ha ők maguk nem hirdetnek éppen ilyesmit, nyugodtan hozd fel a témát - nem fognak visszautasítani. 

Ha időben megoldod a céges ajándékok megrendelését, foglalkozhatsz az év hátralévő részében olyan dolgokkal is, amire más cégeknek nem jut ideje. Például a karácsonyi buli megszervezésével, egy igazán jó helyszín megtalálásával, vagy épp olyan céges ügyekkel, amire ekkoriban nemigen szánnak - akár a következő év indító meetingjeivel, vagy akár az egész év rendezvényeinek, eseményeinek a vázlatával. Így felkészültebb leszel a kollégáid szemében, és gyorsabban jutsz előre a ranglétrán. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Céges karácsonyi ajándék
Az oldal tetejére