Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Karácsonyi céges ajándékcsomag időben

Karácsonyi céges ajándékcsomag időben

Mára szinte fogalommá vált a karácsonyi céges ajándékcsomag, legalábbis azok számára mindenképpen, akik koordinálják a beszerzést és az átadást. A legfontosabb alapszabály, hogy sémiképpen se az utolsó pillanatban kezdjünk el böngészni a neten, hogy vajon milyen lehetőségeink is vannak az ügyben, mert az könnyen a minőség romlásához vezet.

Karácsonyi céges ajándékcsomagok kollégáknak és üzleti partnereknek

Minőség alatt itt azt értjük, hogy ár-érték arányban nem azt kapjuk, amit szeretnénk és, ami fontosabb, hogy a kollégáink sem azt fogják kapni. Mivel egyre nagyobb divatja van az év végi ünnepléseknek és a karácsonyi céges ajándékcsomagok átadásának, így decemberben tetőszik a piac. A beszállítók és a kereskedők is komoly logisztikai nehézségekkel küzdenek a kiszállításról nem is beszélve. Nem véletlen, hogy az időszakban az álláshirdetések hetven százaléka arról szól, hogy futárt keresnek. Multi cégeknél gyakran az is előfordul, hogy a megrendelt ajándék nem érkezik meg időre, így érdemesebb kisebb cégeknél próbálkozni. A karácsonyi céges ajándékcsomag beszerzése időbe telik, ezért a legszerencsésebb akkor megrendelni őket, amikor kevesebb az egyéb munkahelyi feladat. Nyugodtan el lehet már kezdeni a keresgélést nyáron, és akkor biztos, hogy minden tökéletesen fog lebonyolódni.

Ajándékkosár vagy ajándékcsomag?

A karácsonyi meglepetés számos dolog lehet, akár egyetlen tárgy is. Elegánsabb azonban inkább szettekben, azaz válogatásban gondolkodni. Talán a legszerencsésebb karácsonyi céges ajándékcsomagok mellett letenni a voksot. Ennek elsősorban esztétikai oka van, az ajándékkosárral szemben az ajándékdoboznak trendibb a megjelenése, nem utolsó sorban pedig több lehetőség közül is választhatunk ami a designt illeti. Az ajándékdobozok megrendelhetők külön nőknek és külön a férfiaknak is, ráadásul méret tekintetében is több opció kínálkozik. Persze az ajándékkosárral sincsen semmi baj, a hetvenes években nagy divatja volt, ha valaki szereti a retro dolgokat, akkor tökéletes választás lehet karácsonyi céges ajándékcsomagnak. Választási lehetőség tehát van bőven és még csak a csomagolásnál tartunk, a tartalomról nem is beszéltünk.

A karácsonyi céges ajándékcsomag tartalma

Hogy mi legyen a meglepetés, amit a szép csomagolás rejt? Természetesen valami különleges és ne valami hétköznapi dolog, amit bármikor levehetünk az áruházak polcairól. Kézműves termékekből válogatni több szempontból is remek ötlet. Egyrészt kiváló az ár-érték arány, másrészt a vásárlással támogatjuk a kis termelők munkáját is. Mégis talán a legfontosabb a kiváló minőség. Legyen szó mézről, lekvárról vagy csokoládéról, a kézműves termékek kiemelkedően finomak és mindig kínálnak valami plusz extrát is.  Ha karácsonyi céges ajándékcsomag kézműves termékekből van összeállítva, akkor valami igazán egyedit és különlegeset kapunk, pontosabban adunk a másiknak. Legyen szó partnerekről, ügyfelekről vagy kollégákról biztosan örömöt fogunk okozni egy ilyen ajándékválogatással. Az idő kérdése azonban itt is érvényes, ne az utolsó pillanatban kezdjük el szervezni a dolgot.

Keresés