Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Húsvéti ajándék ötletek - rendelj ajándékcsomagot Húsvétra!

Húsvéti ajándék ötletek - rendelj ajándékcsomagot Húsvétra!

https://www.meglepetesem.hu/ajandekcsomagok-alkalmak-szerint/husveti-ajandekcsomagHúsvéti ajándék ötletek férfiaknak, fiúknak, lányoknak, nőknek, babáknak vagy akár az egész családnak!

. Húsvéti ajándék ötlet.

A húsvét néhány évtizeddel ezelőtt a locsolkodásról, a húsvéti tojásról és finom húsvéti ételekről szólt. Ezek mellett ma már nagyon hangsúlyosan jelen van a húsvéti ajándékozás is. Olyannyira, hogy sokan a húsvétot a tavaszi karácsonyszezonnak tekintik, és a húsvéti ajándék ötletekre is ennek megfelelő mértékű időt és pénzt szánnak

Egy másik új trend, hogy már nem csak a locsolkodó fiúk és férfiak, hanem az egyenlőség jegyében a kislányok (azaz a húsvéti ajándék gyerekeknek nemtől függetlenül jár), illetve a nők is kapnak ajándékot. Sőt az egyszerűsítés jegyében a családok is ajándékozzák egymást. A következőkben sorra vesszük, milyen húsvéti ötletek jöhetnek szóba, ha férfiakra, fiúkra, lányokra, nőkre vagy egy egész családra gondol ebből a szép ünnepi alkalomból. 

Húsvéti ajándék férfiaknak

Húsvéti ajándék ötlet férifaknak

Hagyományosan a húsvét a férfiak számára egy kedélyes eszem-iszomról szól, miközben végiglátogatják a rokonságot, barátokat, szomszédokat. A Meglepetésem.hu ajándékai közül vannak olyanok, amelyek kimondottan hagyományőrzőek ebből a szempontból, és valamilyen finom bor vagy pezsgő köré épülnek a finomságok. Ugyanakkor gondoltunk azokra is, akik a Húsvétra nem úgy tekintenek, mint egy alkalom, amikor - mértékkel vagy mértéktelenül - lehet alkoholt fogyasztani. Nekik javaslom alkoholmentes ajándékkosarunkat, amely kitűnő húsvéti ajándék férfiaknak, akik helyesen ilyenkor is a józanságot választják.

Húsvéti ajándék fiúknak

Húsvéti ajándék ötlet kisfiúknakA fiúk régen húsvétkor mutathatták meg, milyen ügyes versmondók, és mennyire bevállalósak, ha locsolkodásról van szó. A lányok, hölgyek pedig húsvéti tojással, húsvéti csokival és némi zsebpénzzel fejezték ki elismerésüket. A húsvéti ajándék fiúknak műfaja az utóbbi években megújult: a húsvéti ajándékot akár előre is meg lehet rendelni, vagy ha nagyobb távolságból virtuálisan locsolkodik egy rokon fiú, praktikus házhozszállítást is lehet kérni. Húsvéti kínálatunkban biztosan megtalálja, amit keres. 

 

 

Húsvéti ajándék lányoknak

Húsvéti ajándék ötlet gyerekeknekA húsvéti ajándék lányoknak egy évtizeddel ezelőtt biztosan nem volt olyan elterjedt, mint manapság. Hiszen a múltban a lányok ilyenkor mutatták meg szépségüket, főzni-sütni tudásukat, a tojásfestéssel pedig fantáziájukat, ügyességüket. Manapság a lányoknak is dukál az ajándék, hogy ne legyen sértődés. Ez érthető is, hiszen ki állítja, hogy csak a fiúk szeretnék a húsvéti csokit és a többi húsvéti édességet, meglepetést? Ajánlatunk most egy lányokat biztosan elbűvölő húsvéti csokikosár!

 

 

Húsvéti ajándék nőknek


Húsvéti ajándék ötlet hölgyeknekHúsvéti ajándék nőknek?
No, ha az előző kategória nem volt megszokott a régmúltban, akkor a régivágásúak számára ez egy még furcsább eset, talán olyan “ha már jut húsvéti ajándék férfinak, fiúnak, lányok, akkor ne maradjanak ki az asszonyok, hölgyek se” érzés. De a gyakorlat azt mutatja, hogy Húsvét alkalmával bizony egyre többen gondolunk a nőkre is - nagyon is helyesen, hiszen az ünnep alkalmából többnyire ők azok, akik felfrissítik a háztartást, és nekik lehetünk hálásak, hogy finom húsvéti ételek kerülnek az asztalra. Biztos vagyok benne, hogy az ajándékküldés nőknek oldalunkon talál olyan ajándékot, amellyel elkápráztathatja hölgy családtagját, rokonát, esetleg szíve választottját!

 


 

Húsvéti ajándék babáknak

A húsvéti ajándék gyerekeknek témát kiveséztük fentebb. A húsvéti ajándék babáknak azonban megint egy szokatlanabb igény, ugyanakkor nem példa nélküli az utóbbi években. Mivel egyelőre nem tapasztaltuk, hogy tömegek rendelnének húsvéti ajándékot babáknak, ezért nem nyitottunk egy külön alkategóriát. Azonban egy ilyen gesztus nagyon is értékelendő. Ha szeretne Húsvét alkalmából a legkisebbeknek is kedveskedni, akkor javaslom, hogy válogasson a Babaváró ajándékok gyűjtőoldalunkon, és rendeljen hozzá egy színes csomagolással ellátott húsvéti csokinyulat - ezen a módon ötvözve a praktikumot a kedves szándékkal.  

 

Húsvéti ajándék az egész családnak

Húsvéti ajándék ötlet családnakHa a húsvéti ajándék ötletelés során eljutott odáig, hogy inkább az egész családot meglepné, akkor érdemes áttekinteni a húsvéti gourmet ajándékkosarakat. Időben mindenképp jobban jár, hiszen nem kell egyénre szabva kitalálni, kiválasztani a húsvéti ajándékokat. Ráadásul egy ilyen családi kiszerelésű húsvéti ajándékkosár vagy ajándékdoboz hatása is tekintélyesebb. A Meglepetésem.hu prémium húsvéti ajándék összeállításai magas minőséget képviselő kézműves termékekből, színvonalas italokból, különleges csokoládékból, édességekből, és egyéb gourmet ínyencségekből állnak. Ha saját kompozícióban gondolkodik, természetesen lehetősége van összerakni egy teljesen egyedi húsvéti ajándék boxot. Az ilyenkor kötelező kellékeket, húsvéti csokit vagy húsvéti üdvözlőlapot külön is kérheti. Az ebbe a kategóriába eső kosarak többségénél jobban jár, mivel 30 000 forint értékű megrendelés felett nem kell kiszállítási díjat fizetnie.
 

Képek forrása: 

Tartalomhoz tartozó címkék: Húsvéti ajándék
Az oldal tetejére