Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nőnapi ajándék ötletek cégeknek

Bár a céges nőnap mindig is divat volt Magyarországon, mára új körítést kapott ez a fajta vállalati ajándékozási forma. Kicsit amerikaibb lett, kicsit romantikusabb és mindenképpen trendibb. Ez jórészt annak köszönhető, hogy az egész vállalati környezet átalakulóban van, a teljesítmény mellett egyre fontosabb, hogy a kollégák is jól érezzék magukat a munkahelyükön.

. céges ajándékcsomag rendelés nőnapra.

A karácsonyi bulik, a földszinti csocsóasztal és darts tábla, valamint a kényelmes fotelek mind ezt a célt szolgálják. Végre sikerült felismerni, hogy sokkal hatékonyabb a munka, ha az emberek jól érzik magukat a munkahelyükön. Részben ennek köszönhető, hogy egyre több helyen tartanak céges nőnapot is. A nők megünneplése talán különösen fontos, hiszen mindenképpen elismerést érdemel, hogy ők gyakran úgy végzik a munkájukat, hogy a mindennapi családi teendők nagyobbik része is az ő vállukat nyomja. 

Egy céges ajándékcsomag nőnapra tehát mindenképpen kedves gesztus, amit persze egy jó kis vállalati bulival is meg lehet fűszerezni. Ez eddig mind szép és jó, de felmerül a kérdés, mégis mit akar a nő és hogyan is nézzen ki egy ilyen ünnepség. A HR-es kollégáknak bizony komoly fejtörést okoznak a nőnapi meglepetés ötletek, pedig nem is olyan bonyolult a dolog, mint amilyennek elsőre tűnik. Mutatunk pár ötletet.

Céges ajándékcsomagok nőnapra

A virág természetesen ebben az esetben is telitalálat, kiváló céges ajándék nőnapra. Emellett pedig, ha, nőnapi ajándékok cégeknek, akkor Meglepetesem.hu! A kínálat ugyanis csupa különleges finomságból áll, jórészt olyan kézműves termékekből, melyek mind prémium minőséget képviselnek a maguk kategóriájában, de ami talán még ettől is fontosabb, hogy nem lehet csak úgy levenni őket egy nagyáruház polcáról. Ezzel a különlegességgel azt üzenjük, hogy aki kapja, az is különleges. Számos nőnapra szánt ajándékválogatás érhető el a kínálatban, ami pedig külön jó hír, hogy a cégeknek mennyiségi kedvezmény is járhat. Narancsos forró csoki kanál, kézműves étcsokoládé liofilizált gyümölcsdarabokkal, szilvalekvár mézeskalács fűszerrel –, hogy csak három kiválóságot említsünk meg azokból, melyek nőnapi ajándékcsomagjainkat alkotják. 

Ha nőnapi meglepetés ötletekről beszélünk, akkor a tartalom mellett a prémium külcsín is elengedhetetlen. A gyönyörű díszdobozaink garantáltan elnyerik minden hölgy tetszését, hiszen ízlésesek és szintén egyediek a piaci kínálatban. Alapvetően kétféle irányba lehet gondolkodni, ha nőnapi ajándék rendelésen törjük a fejünket. Az egyik verzióban az alkohol, a másikban az édességek dominálnak, de harmadik fő csapásirányként nyugodtan ide vehetjük azokat az ajándékválogatásokat is, melyekben a prémium kávé a főszereplő. 

Ünnepeljük meg a céges partnereinket is

Egy profitábilisan működő vállalat életében elengedhetetlen a jó partnerség is. Ezért remek ötlet, ha nem csak a kollégáinkat lepjük meg egy céges ajándékcsomaggal nőnapra, hanem a partnereinket is. Ez is történhet kétféle formában, az egyik, amikor az ünneplés egy céges buli részét képezi, a másik pedig amikor nőnapi ajándék rendelés lesz a köszöntés formája. A COVID miatt kialakult helyzet okán egyelőre ez utóbbival lehet csak élni. A hangsúly mindenképpen a gesztuson van és egy elegáns apróság is tökéletes választás lehet. Amerikai elemzőcégek igazolták, hogy hatékonyabban és sikeresebben működnek azok a cégek, melyek állandó és jó kapcsolatot ápolnak a partnereikkel. Lehetnek ezek beszállítók, alvállalkozók, logisztikai partnerek, egyszóval minden, ami az adott vállalat működését támogatja. 

A nőnapi ajándék ötletek cégeknek szintén okozhatnak fejtörést, de azért itt kevésbé van nagy teher a vállukon, mint amikor a hölgy kollégáinkat lepjük meg nőnapra. Ott, ha nagyon mellé fogunk, akkor egész évben szembesülni kell a bakival, ebben az esetben a dolog gesztus jellege miatt, igazából nem is lehet annyira mellé lőni. A lényeg, hogy minden évben van egy nap, ami csak a nőké, ez pedig március 8. Ne csak magánemberként ajándékozzunk ilyenkor, ne csak a feleségünket vagy hölgy ismerőseinket lepjük meg, hanem gondolkodjunk vállalati szinten is. 

Ha céges nőnapi ajándékot rendelne, akkor mennyiségi kedvezményekért keresse partner oldalunkat, az ajandekcsomagom.hu-t a linkre kattintva!

További részletekért a szállításról, a kínálatról pedig kattintson a témát áttekintő céges nőnapi cikkre.

Az oldal tetejére