Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Nagy öröm a karácsonyi céges ajándék

Nagy öröm a karácsonyi céges ajándék

A céges karácsonyi ajándék idén legyen finomságokkal teli gasztro ajándékcsomag

A legtöbb munkahelyen különös hangulat lengi körül az év végi időszakot. Jó és rossz értelemben is feszültebb ez az időszak, mint az év többi része. Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon jól teljesített-e vagy lehetett volna többet kihozni a munkával töltött időből. A karácsonyi céges ajándék tökéletes megoldás a problémára.

Mindig lehet jobban teljesíteni, kicsit olyan ez, mint a sport, az ember azt hiszi eljutott teljesítőképességének a csúcsára, aztán egyszer csak ismét megdönti saját rekordját. Persze nem azt akarjuk mondani, hogy a végsőkig kell gyötörni magunkat a munkában, inkább azt, hogy nem kell feleslegesen aggódni mindenen. Nem kell állandóan gyötörni magunkat.

Ezzel együtt a karácsony közeledtével egy pozitív feszültség is úrrá lesz az emberen, átjár mindent az ünnepi hangulat és alig várjuk, hogy végre szenteste legyen és együtt legyen a család. Vezetői oldalról mindkét okból kifolyólag fontos, hogy legyen karácsonyi céges ajándékozás, illetőleg egy kis közös céges karácsonyi ünneplés.

Kedves, egyúttal hatékony

Az év végi elismerés kiváló motiváció a következő évre, még akkor is, ha az ajándék a gesztus kategóriába tartozik, azaz nem bír különösebb értékkel. A személytelen juttatások és esetleges pénzbeli elismerésekkel szemben a karácsonyi céges ajándék sokkal személyesebb hangvételű és a kolléga joggal érezheti úgy, hogy odafigyelnek rá, tőrödnek vele és nem csak egy csavar a nagy gépezetben.

Másrészt kiváló lehetőség a karácsonyi hangulat fokozására is, arra, hogy az év utolsó napjai ne feszöltségben, hanem inkább kellemes örömben teljenek el. A karácsonyi céges ajándékozás vállalattól függően nem jelent különösebben nagy befektetést, csúnyán fogalmazva ár-érték arányban a legjobb marketingeszköz, amivel motiválhatjuk a csapatot és így a következő évben garantáltan megtérül a befektetésünk.

Mi legyen a karácsonyi céges ajándék?

A meglepetesem.hu tudja a választ a kérdésre. Oldalunkon számos ajándék közül lehet választani, ami tökéletes erre a jeles alkalomra. Fontos, hogy a karácsonyi céges ajándék ne legyen semmitmondó. Ezt mindig vegyük figyelembe. Éppen ezért céges ajándékcsomagjainkat mindig elegáns díszdobozban kínáljuk.

A dekorációs szalma közé rejtett meglepetések sokfélék lehetnek. Lehet főszereplő a kézműves csokoládé, kiegészítve különböző ínyencségekkel, mint a különleges mézeink vagy lekvárjaink valamelyike. Ugyanakkor év végi ünnepekről lévén szó nyugodtan lehet az ajándékválogatás főszerepelője egy különleges bor vagy egyéb alkoholos ital is.

A legfontosabb, hogy a karácsonyi céges ajándék személyre szóló legyen, vagyis ne olyan terméket válasszunk, ami bárki számára könnyen elérhető és mindennap találkozhatunk vele. Ezért kínálunk különleges kézműves termékeket és olyan finomságokat, amit nem lehet csak úgy levenni egy áruház polcáról. Zárójelben jegyezzük meg, hogy ezzel a kistermelőket is támogatjuk, mégpedig úgy, hogy köszönhetően partnereinknek minden ajándékunk a prémium minőséget képviseli.

Az oldal tetejére