Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges ajándék karácsonyra egyszerűen

Céges ajándék karácsonyra egyszerűen

Karácsonyi ajándékozás a cégeknél.

Vajon mi a jó céges ajándék karácsonyra? Vetődik fel sokakban a kérdés, gyakran már október magasságában. Igen, egy cég életében kiemelten fontos időszak az év vége, igaz ez az alkalmazottak, az ügyfelek és a partnerek felé egyaránt, hiszen valahogy le kell zárni az évet. Pontot kell tenni a végére, hogy elkezdődhessen az új.

A céges ajándék karácsonyra mást jelent, ha kollégákról és mást, ha partnerekről van szó, de mindkettő ugyanolyan fontos. Ami a partnereket, illetőleg az ügyfeleket illeti, kiemelten fontos az elégedettség, hiszen enélkül nem lehet profitábilis egy vállalat működése. A jó partnerséget illetőleg a sikeres üzleteket valamilyen formában meg kell ünnepelni, ha úgy tetszik fontos a körítés. Nem véletlen, hogy az egész világon divat a céges ajándékozás, amire mindenekelőtt partnertalálkozók alkalmával kerül sor.

Ezek közül a legfontosabb az év végi találkozás, aminek a része a céges ajándék karácsonyra is. Gyakran itt nagyobb összegű ajándékcsomagokról is beszélünk, hiszen egy sikeres év lezárásaként nem stílusos egy kis apróságot adni a partnereknek, akiknek részben köszönhető a sikerünk. Fontos, hogy a céges karácsonyi ajándékcsomag partneri szinten kifejező legyen és a jövőbe mutató. Ha karácsonyi ajándékkosarakról vagy ajándékdobozokról beszélünk, akkor a pezsgő és egyéb alkoholos italok jó, ha szerepelnek a válogatásban.

Az ajándék legyen üzenet

Cégeknek karácsonyi ajándék

A multi vállalatok és a kis cégek is megtehetik, sőt gyakran meg is teszik, hogy az ügyfeleiket is megajándékozzák valamivel év végén, hogy jövőre se pártoljanak el tőlük. A 90-es évek közepén például az egyik magyar bank minden ügyfelének postázta Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című regényének egy erre a célra szánt külön kiadását, jóllehet volt rá keret.

Persze másoknak nem kell ilyen nagyban gondolkodni - főleg ha a büdzsé nem engedi -, de a céges ajándék karácsonyra ne egy körlevél legyen, hogy köszönjük a megszavazott bizalmat. A személytelen jellegű dolgok gyakran többet ártanak, mint használnak. Legyen partner, ügyfél vagy kolléga, fontos, hogy érezze, konkrétan róla szól a történet. Céges karácsonyi ajándék az ügyfelek felé lehet egy egyszerű apróság is, csak legyen valamilyen módon kifejező, szóljon a vállalatról és szólítsa meg konkrétan az ügyfelet.

 

 

Az elégedettség versenyelőny

Végül, ami a kollégákat illeti, itt az elismerést kell hangsúlyozni, hiszen a céges ajándék karácsonyra kiváló motivációs eszköz is a következő évre. Ahogy megfelelő partnerek és elégedett ügyfelek nélkül nem lehet sikeres egy vállalkozás, úgy a jól teljesítő kollégák nélkül sem lehet hosszú távon hatékonyan működtetni az adott tevékenységet.

Ezért mindenképpen szükség van az év végi elismerésre, ami egyúttal a következő év felé is mutat, hogy hasonlóan sikeres új időszakot kezdjünk majd meg. Kollégáknak szánt céges ajándék az arany középút mentén kell szerveződjön, itt is érvényes, hogy ne legyen semmitmondó és lehetőség szerint ne is a legolcsóbb megoldást válasszuk, az elismerés legyen valódi elismerés.

 

Céges karácsonyi ajándék

Cégek figyelmébe ajánljuk karácsonyi ajándékok készítéséhez partnerünket: www.ajandekcsomagom.hu

Az oldal tetejére