Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Húsvéti ajándékküldés

Húsvéti ajándékküldés

Valószínűleg a legtöbb ember boldogan gondol a húsvétra, a meghitt tojásfestés, a locsolkodás, a gyerekek öröme, amikor megtalálják az eldugott ajándékokat a kertben, vagy a húsvéti sonka, mind-mind nagyszerű dolgok. Az ünnep fényét mi is emelhetné jobban, mint a húsvéti ajándékküldés. Lepjük meg távolból is egymást.

A húsvét a böjti időszak lezárása. Maga a szó is innen eredeztethető, hogy a negyven napos böjt után ilyenkor vehetünk először magunkhoz húst. Húst és mindent, ami jó, ami finom, ami a hosszú nélkülözés után elkényeztet bennünket. A húsvéti ajándékküldés ezért tökéletesen passzol az ünnephez, hiszen prémium kategóriás ajándékcsomagjainkban csupa olyan dolgot lehet találni, ami tökéletesen kényezteti el a testet és a lelket. Mint minden ünnep, a húsvét is az örömről szól és nem csak vallási értelemben, az öröm pedig egyet jelent a meglepetéssel, az ajándékozással. Számtalan népszokás kötődik a húsvéthoz, a legismertebb persze a tojásfestés és a locsolkodás, de ezen túl nyugodtan említhetjük a barkaszentelést, a kiszehajtást, vagy a kevésbé ismert össznépi lábmosást. Ez utóbbi eredetét inkább most ne firtassuk, de a fentieken túl az ajándékozás is mindig az ünnep része volt. Persze, korábban ez személyesen történt, de mai világunkban a húsvéti ajándékküldéssel bármikor feleleveníthetjük ezt a régi szép szokást.

Honnan a tojás

Miért lett vajon a tojás a húsvét egyik legfontosabb jelképe? A tojás az élet újjászületésének, termékenységének a szimbóluma, a húsvét pedig a népszokásainkban a természet újjászületését is jelenti. Ezen túl van egy vallási értelmezése is, miszerint Krisztus úgy törte fel feltámadáskor a sziklasírt, ahogy a megszülető madárfióka a tojás héját. Egy biztos, a tojás elengedhetetlen kelléke ennek az ünnepnek, ezért klasszikus ajándékcsomagjaink mellett, kifejezetten húsvéti ajándékcsomagokkal is készültünk a jeles alkalomra. A gyönyörű díszdobozban a finomra vágott dekorációs szalma között, olyan húsvéti tojásokat bújtattunk el, melyek esztétikai és gasztronómiai értelemben is különlegességeknek számítanak. Az ajándékcsomagok méltóképpen adják vissza a húsvét hangulatát, így kiváló választás lehet mindenkinek húsvéti ajándékküldésre. Ráadásul, így a tojáskeresés sem fog elmaradni.

Idén más lesz a húsvét

A koronavírus járvány miatt 2020-ban sajnos a húsvétot sem úgy fogjuk ünnepelni, mint a korábbi években. Valószínűleg elmaradnak a locsolkodások és a családi összejöveteleket is csak kevesen fogják megtartani. A kijárási tilalom miatt nem lesznek utcán vonuló fiatalok és minden veszíteni fog egy picit a várva várt örömteli hangulatából. A húsvéti ajándékküldésre azonban továbbra is van lehetőség, így ha távolról is, de megajándékozhatjuk szeretteinket egy ajándékcsomaggal. A meglepetés tehát nem kell, hogy elmaradjon és a húsvéti nyuszi idén is elviheti a színesre festett tojásokat az ünneplőknek. A húsvéti ajándékküldés kiváló alternatívája annak, hogy valamilyen formában mégis megtartsuk ezt a mindenki számára oly kedves ünnepet.

Az oldal tetejére