Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Apa csak egy van, avagy ajándékbox férfiaknak

Kovács Viktor
2023. 04. 15. 13:37:57
Apa csak egy van, avagy ajándékbox férfiaknak

Hogyan válassz férfiaknak ajándékboxot? 

A férfiaknak sok olyan jellemző tulajdonsága van, ami talán még ma is megkülönbözteti őket a nőktől. Változó világunkban ilyen lehet, hogy szőrös a lábuk, akár még fiatal korukban is elkezdhetnek kopaszodni, imádnak szerelni, autót vezetni, de a mosógép előtt leblokkolnak, és persze, hogy zavarba jönnek az ajándékoktól.

Ez utóbbi egy egészen furcsa tulajdonság. Ha ajándékot kapnak, akkor megköszönik ugyan és mosolyognak, de nem fogadják olyan lelkesedő örömmel a dolgot, mint a lányok, nők vagy asszonyok. Ez azonban csak a látszat! Ráadásul, nem azért van, mert nem hatja meg őket a másik kedvessége, hanem sokkal inkább azért, mert nem tudják jól kifejezni az érzelmeiket.

Ajándékbox férfiaknak

Ha a darwini evolúciót hívjuk segítségül, akkor ennek az az oka, hogy az ősi időkben a férfi ment el vadászni, és ő tette le – szerencsés esetben – a friss húst a barlangrajzokkal kipingált otthon kőasztalára. A férfi génekbe bele van kódolva, hogy adnia kell, az azonban, hogy el is kell tudnia fogadnia valamit…, mégha az egy menő férfi ajándékbox is, nos, az már kevésbé rögzült náluk.

Bódult és édes: ajándékbox férfiaknak

Az ajándékbox rendelés bármikor és bármilyen alkalomra történhet. A férfiaknak pedig tökéletes ajándék. Egyrészt, mert még ha nem is látszik rajtuk, imádják a meglepetéseket. Másrészt pedig azért, mert ami élvezet, az náluk elsőbbséget élvez. Kérdés persze, hogy minek is örül a férfi, és hogy miben leli kedvét.

Férfi ajándékbox

Nos, az esetek többségében, időnként imádnak italozni. Ezért is született meg az alkoholos férfi ajándékbox, amiben csak különleges nedűk vannak, kiegészítve pár prémium kategóriás ínyencséggel. Ez szinte kortól függetlenül ajánlható, apukának, barátnak, testvérnek biztos, hogy tuti választás.

Másik kedvenc az ínyenc, vagy más néven gasztro csomag. Itt nem az ital, hanem a különböző finomságok játsszák a főszerepet, mint a csokoládé, a méz vagy a lekvár. A férfiak szeretik a hasukat, de a közhiedelemmel ellentétben ez nem ér véget a pacalpörkölt vagy a disznósajt kóstolgatásánál. Bizony, az édességre is hajlamosak rárabolni olykor-olykor.

Legyen egyedi és picit érzelmes

Bármennyire is rejtegeti az erősebbik nem, igazából nagyon is érzékeny fajta. Titokban megkönnyezi a romantikus filmeket és kedvenc zenéire is gombóc kerül a torkába. Az egyedi, személyre szóló ajándékokkal pont ez a helyzet, ha elsőre nem is mutatják, de biztosan meghatódnak egy személyre szóló ajándékválogatástól.

Az ajándékbox rendelés egyik előnye, hogy teljesen személyre szabható. A prémium kategóriás, minőségi termékek mellett üzeneteket is el lehet rejteni a gyönyörű férfi ajándékboxokban. Ilyen lehet egy közös fotó az édesapával, a nagybátyánkkal, vagy a szerelmünkkel – függően természetesen attól, hogy kinek is készül a meglepetés.

A fénykép mellett pedig egy kézzel írt levelet is el lehet bújtatni a finomságok között. Ez lehet egy egyszerű köszöntés, mint például „Boldog születésnapot Apa”, de egy hosszabb hangvételű személyes üzenet is, vagy éppen a kedvenc versünk. Egy szóval bármi, ami kifejezi az érzelmeinket. Egy biztos, a gyönyörű csomagolásba zárt ajándék különlegességek minden férfi szívét megdobogtatják, még akkor is, ha ez elsőre nem is látszik rajtuk. 

Képek forrása:

Az oldal tetejére