Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékküldés járvány idején

Hogyan ajándékozz a pandémia alatt?

Sajnos a koronavírus jóval nehezebb helyzetet teremtett, mint azt előre sejteni lehetett. A blokkolt határok csak a kezdet volt, az emberek országon belül is el lettek zárva egymástól a karantén bevezetésével, ami nem csak Magyarországra, de lassan egész Európára érvényes. Az ajándékküldés szolgáltatás azonban továbbra is működik, így aki ajándékozni szeretne, megteheti.

Az internetnek köszönhetően ugyan tarthatunk kapcsolatot egymással, de személyes találkozóra egyre kevésbé van lehetőség és valljuk be, nem is javasolt. Nem csak a fesztiválok maradnak el, és nem csak a mozik zárnak be, de sajnos a családi összejöveteleknek is gátat szab a járvány. Sokan kerültek távol a családjuktól és a barátaiktól, ajándékküldéssel azonban egy picit mégis közelebb kerülhetünk a másikhoz. Névnapra, születésnapra, évfordulóra, vagy csak egy egyszerű meglepetés gyanánt is problémamentesen lehet ajándékcsomagot küldeni a másiknak bárhonnan és bármikor. Az ajándékküldéshez nincsen másra szükség, mint internetkapcsolatra, illetőleg kiválasztani a meglepetesem.hu oldalán az ajándékcsomagot. Ez utóbbi nem lesz nehéz, mivel a bőséges választék okán, némi böngészést követően – szintén kellemes elfoglaltság ilyenkor – mindenki megtalálhatja azt a csomagösszeállítást, amit küldeni szeretne a másiknak. Legyenek főszerepben a különféle édességek vagy éppen az italkülönlegességek.

Örömet szerezni ajándékküldéssel

Senki nincsen könnyű helyzetben a karantén alatt, legtöbbünknek a bezártsággal és azzal a ténnyel kell szembesülünk, hogy egy ideig lehet, hogy nem találkozhatunk azokkal, akikkel szeretnénk. Jóllehet a Skype, a Messenger és az egyéb chat-szolgáltatások már arra is lehetőséget kínálnak, hogy lássuk a másikat, miközben beszélünk vele, ami valamelyest könnyíti a helyzetet. Nagy szerencse, hogy ez így van, különben még nehezebb lenne elviselni a bezártságot és a monotónná váló mindennapokat. Internet híján valószínűleg még pokolibb lenne ez a helyzet, és az internet ad lehetőséget az ajándékküldésre is, ami talán picit szintén közelebb tudja hozni az egyik embert a másikhoz. Hiszen, ha valaki megfogja a kapott ajándékcsomagot, akkor tudja, hogy ki az, akitől érkezett, hogy valóban gondolnak rá, és ettől talán a hosszú órák is kurtábbak lesznek egy picit.

Biztonságos ajándékozás? Igen!

Jogosan vetődhet fel ilyenkor a kérdés: biztonságos-e az ajándékküldés a koronavírus alatt? Az aggodalom érthető, de a válasz természetesen igen! Kiemelt odafigyeléssel és maximálisan betartva a higiéniai előírásokat készítjük el az ajándékcsomagjainkat. Ez a kiszállításra is érvényes, így a biztonság miatt nem kell aggódnia senkinek. Sőt, ahogy talán a fentiekben utaltunk is rá, az ajándékozásnak jelenleg ez a legbiztonságosabb formája, mivel nem érintkezünk azzal, akinek egy kis meglepetést szeretnénk okozni. Az ajándékcsomagok összeállítása, illetőleg a kiemelt higiéniai figyelem pedig ezekben a napokban sem megy a minőség rovására, ügyfeleink továbbra is azt a prémium termékválogatást kapják, amit korábban, és ezután is fognak.

Az oldal tetejére