Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékküldés home office-ban

Az otthonról dolgozók munkáját ajándékküldéssel köszönd meg!

Az utóbbi egy évtizedben, de főleg az elmúlt pár évben jelentősen megváltozott az emberek munkakörnyezete, ami a jövőben még inkább így lesz. Szakmák tűntek el és újak jelennek meg helyettük, melyek gyakorlásához már nem feltétlenül szükséges bejárni egy irodába, otthonról is lehet végezni.

A programozás, a könyvelés a különböző adatkezelő és grafikai munkák egyre jobban ebbe az irányba haladnak. Az emberek otthonról dolgoznak, de ettől függetlenül ugyanúgy egy cégnek az alkalmazottai, így a munkájukat időről-időre illik elismerni, ami nem csak a bérezésben és a különböző juttatásokban realizálódhat. Különösen így van ez az ünnepek idején.

Ha nincs, vagy csak szórványosan van a munkavállalókkal kapcsolat, akkor a céges karácsonyi ajándékküldés egy nagyon szép gesztus az éves munka elismerésére. Sőt, ettől sokkal több annál, hiszen van egy üzenete, miszerint mi „egy csapat vagyunk”. A céges karácsonyi ajándékküldés gyorsan és egyszerűen lebonyolítható, úgyhogy csak pozitív hozadékai lehetnek. Számos esetben az anyacég külföldről dolgoztat, vagyis fizikai kapcsolat nincs az alkalmazottakkal, maximum a Skype vagy a Messenger teszi lehetővé, hogy lássuk a másikat.

Virtuálisan, de egy csapat vagyunk 

Ennek a fajta munkavállalásnak azonban, ahogy megvannak az előnyei, úgy a hátrányai is. Az alkalmazott kevésbé érzi úgy, hogy egy csapat része, sokkal inkább az a benyomása lehet, hogy ő egy alkalmi munkavállaló, aki az elvégzett feladat után pénzt kap. A jó csapatszellem azonban hatékonyabbá tudja tenni az egyes ember munkáját, nem véletlenül vannak csapatépítő tréningek is. Ebben az esetben a céges karácsonyi ajándékküldés hatalmas segítség lehet, amiből a munkáltató és a munkavállaló is csak profitálni tud. Rögzül a tudat, hogy mi egy cégnél vagyunk, annak ellenére is, hogy nem vagyunk napi, vagy egyáltalán semmilyen személyes kapcsolatban.

Ez a fajta modell a közép- illetőleg nagyvállalatokra jellemző, így a céges karácsonyi ajándékküldés, finanszírozás tekintetében gyakorlatilag észrevehetetlen, még nagyszámú alkalmazott esetében is. De, hogy legyen egy plusz jó hír, külföldről rendelni céges ajándékcsomagot ugyanannyiba kerül, mintha belföldről tennénk meg azt. A megrendelés történhet Londonból, Pekingből, New Yorkból vagy éppen Delhiből, a végeredmény ugyanaz.

A minőségi ajándékozás ereje 

A céges karácsonyi ajándékküldés ráadásul egy nagyon frappáns formája az elismerés kifejezésének. A meglepetesem.hu oldalára látogatva kiderül, hogy mind külcsín, mind belbecs tekintetében kiváló minőséget kínálunk. Vagyis tevékenységi körtől függetlenül, ajándékcsomagjainkkal a céges karácsonyi ajándékküldés egyet fog jelenteni a prémium jutalommal.

A gyönyörű díszdobozok, a dekorációs szalma között megbúvó termékek, mind különlegesek a maguk kategóriájában, így egy igazán nagyszerű karácsonyi ajándékkal lesz gazdagabb az, aki kapja. Nem utolsósorban, ez egy olyan érzetet is kelt a munkavállalókban, hogy valóban jó céget választottak, hiszen nem csak odafigyelnek rá, de mindenből a legjobbat is kapja.

Ajándékozás karantén ideje alatt  Virágküldés karantén ideje alatt

Az oldal tetejére