Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékcsomag férfiaknak: melyik korosztálynak mit?

Kovács Viktor
2023. 04. 12. 13:44:07
Ajándékcsomag férfiaknak: melyik korosztálynak mit?

A legegyszerűbb szempont a férfiaknak szánt ajándékcsomag kiválasztásakor, ha korosztály szerint haladunk.

Valamikor az ajándékozás gesztusa kifejezetten férfi privilégium volt, és ez bizonyosan nem véletlen. A nők könnyebben örülnek dolgoknak, mint a marcona férfiak. Ugyanakkor úgy alakult, hogy jeles ünnepeken már a hímeket is illendő megköszönteni valamivel. A kérdés csak az, hogy mi legyen az a dolog, aminek ők is örülnek.

Ajándékcsomag férfiaknak

Nehéz eldönteni, hogy sajnálatos, vagy inkább örömteli tény, hogy a nőknek könnyebb ajándékot venni, mint a férfiaknak. Egy egyszerű tárgy számukra akkor is ajándék, ha nem lehet használni semmire. A nőket nem érdekli, ha nem lehet az adott dologgal fúrni, kalapálni vagy reszelni. Ők már csak ilyenek, és ettől (is) annyira szerethetőek. 

Talán azért van ez így, mert a nők mindennek tudnak örülni, amibe bele lehet látni a szépet - sajnos az erősebbik nem egyedeiről ez már kevésbé mondható el. A férfiak gyakorlatiasak, ami persze a mindennapok során lehet pozitívum, azonban lehangoló, ha ajándékozásról van szó. Ádám gyermeki csak attól boldogok, ha valamit megesznek, megisznak vagy használnak.

A praktikus ajándékok kiválasztására ott vannak a műszaki és barkács webshopok, ahol rengeteg valóban hasznos eszköz áll a rendelkezésre - de most nézzük inkább a másik 2 kategóriát. Hiszen ez az, a mindenféle földi jót tartalmazó ajándékcsomag férfiaknak, ami igazán a profilunkba vág, és amiben ügyes a Meglepetésem.hu. 

Enni, inni - tényleg a hasán keresztül vezet az út a férfi szívéhez? 

Mielőtt sorra vennénk az egyes korosztályokat, két megjegyzés. 

Ami az alkoholos válogatásokat illeti, bőséges a választék a férfi ajándékcsomagok között. Jellemzően valahol a bor, valahol pedig a röviditalok játsszák a főszerepeket. Ugyanúgy találhatunk pálinkás, unikumos és whiskys összeállításokat is. Természetesen mindenből csak a legjobbat válasszuk. Ugyanakkor érdemes átgondolni, hogy a megajándékozott egyáltalán fogyaszt-e az alkoholt, mert ha nem, akkor megfontolandó inkább egy alkoholmentes csomag, benne teával, kávéval vagy szörpökkel. 

Ajándékcsomag férfiaknak

A gourmet ajándékcsomag férfiaknak a fogyaszthatóság szempontjából egy másik igen ígéretes választás, hiszen benne van minden, ami különleges íz, és még élvezetet is okoz. Nehéz mellélőni egy ilyen meglepetéssel, különösen, ha hölgy veszi párjának. Persze az sem mindegy, hogy milyen korosztálynak és kinek adjuk az adott válogatást.

Legény, középkorú vagy agg

Az idősebb korosztály jellemzően már nem ragaszkodik az alkoholos italokhoz, ők inkább már az igazi gourmet különlegességekre vannak ráhangolódva. Ahogy a kor halad, úgy lesz egyre édesszájúbb az ember és ez bizony a férfiakra is érvényes. A 70 év feletti korosztálynál a férfi ajándékcsomagokban nyugodtan játszhatja a főszerepet az édesség, a különleges csokoládék, de a mézek, lekvárok is bizonyosan megdobogtatják a legtöbb férfi szívét.

A változókor a középkorú férfiakra is érvényes, sokan, több szempontból is elkezdenek nőiesedni. Persze nem azt akarjuk mondani, hogy a férfi ajándékcsomagok álljanak vörös rózsákból. Azért az túlzás lenne, de például sokan elkezdenek főzni a 40-es éveik fölött és mint tudjuk a hímek mindenben a különlegeset keresik. Ezért például a ritka, egzotikus fűszerek is játszhatják a főszerepet egy válogatásban.

Ajándékcsomag férfiaknak

A fiatal férfiak megint mások, ők még vadak és jók, bűnösök közt is ártatlanok. A gourmet ajándékcsomag férfiaknak főszereplője, így mi is lehetne más, mint az alkohol, például egy szép borválogatás, és a dohányáru. Az utóbbi esetben természetesen nem cigarettára kell gondolni, hanem kiváló minőségű szivarokra, amivel aztán lehet vagánykodni a haverok előtt, vagy csak egyedül, csendben elpöfékelni.

Az ennél is fiatalabbak, vagyis a fiúk egy külön cikket is megérdemelnének, de azért pár szót ejtsünk itt róluk is. Az édességek és a plüssállatok, illetve ezek kombinációja egy bizonyos korig kétségkívül mindentvivő ajándékoknak számítanak. Ha az ennél is fiatalabb babákat nézzük, akkor a babaváró ajándékok áttekintését javaslom, ha pedig a felnőttkor határán billegő ballagók ajándéka a kérdés, alighanem a csoki csokor menő választás lesz - még akkor is, ha nem kimondottan ballagásra, hanem névnapra vagy születésnapra szeretnénk megajándékozni az illetőt.

Az ajándékcsomag férfiaknak nem egyszerű kihívás, de azért láthattuk, minden korosztály számára adódik magától értetődőbb meglepetés. 

Kép forrása:

Az oldal tetejére