Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikulás csomag rendelés online

Mikulás csomag rendelés online
Rendeld meg a mikulás napi ajándékot online - mikulás csomag küldés országosan. Céges mikulás csomagok előrendelésre.

A Mikulás valaha rénszarvasok húzta szánon közlekedett, és a gyerekek a kéményen keresztül közlekedő Télapótól várták az ajándékot, tejet és süteményt készítve az elfoglalt öregúrnak. A modern változatban elfoglalt szülők az utolsó pillanatban kapnak észbe - de mi legyen a Mikulás csomagban? És legfőképp: honnan és mikor szerezzék be a csomagba valókat

Szerencsére azonban a Meglepetésem.hu csapatától már évek óta online is megrendelhetőek a Mikulás csomagok. Rengeteg fejtöréstől és felesleges lóti-futitól megkímélheti magát, ha ezt a szolgáltatást választja. Ráadásul ezek a télapó ajándékok nem a polcról leemelhető egyencsomagok, hanem gondosan válogatott, kézműves termékeket is tartalmazó összeállítások. 

Kedvenc idei Mikulás ajándékcsomagunk a Mikulásra fantázianevet viseli. Az eddigi visszajelzések alapján a kisebbek a plüssmaciban és csokoládékanalakban, míg az idősebbek az igényes teaválogatásban és a bodzaszörpben lelték örömüket. 

Ha 2021-ben szeretne gyermekeinek, unokáinak vagy a szélesebb családon belül a kisebbeknek meglepetést szerezni Télapóra, akkor érdemes ajándékcsomagjaink kínálatából választani. A Mikulás csomag rendelés online még soha nem volt ilyen egyszerű: csak látogasson el az ennek az alkalomnak szentelt oldalunkra, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző csomagot. A fizetés után Mikulás futárjaink bárhová kiszállítják az országon belül.

A megrendelt Mikulás csomagok kiszállítása december 6-án zajlik, az alábbiak szerint.

  • Vidékre szánt csomagokat rendelje meg 2021. december 3-án, péntek 12:00-ig.
  • Budapestre történő szállítás esetén 2021. december 5-én, vasárnap 22:00 óráig tudja leadni rendelését.

Pár további fontos információ.

  • Készlethiány miatt átmenetileg 5 db-ra korlátozzuk a kosárba tehető ajándékcsomagok számát.
  • Az utánvét fizetési mód jelenleg nem választható.
  • Csomagoláskor és a kiszállítás során is minden egészségügyi és járványügyi előírást betartunk.

Rendelje meg Mikulásra az ajándékcsomagokat online, hogy idén ne az idegeskedesről, hanem a gyerekek öröméről szóljon ez a kedves nap!

Tartalomhoz tartozó címkék: Mikulás csomag rendelés
Az oldal tetejére