Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Mikulás ajándék küldés

A mikulás ajándék küldés idén a vírushelyzet miatt sem maradhat el! Biztonságosan mikulás ajándékcsomagokat küldhet online.

Az idei évben a vírushelyzet miatt sok család távolságtartásra kényszerül. A nagyszülők nem látogathatják biztonságosan unokáikat, ami szívfacsaróan szomorú, hiszen minden igyekezet ellenére könnyen megfertőzhetik egymást és az idősebbekre nézve ez kimondottan veszélyes is lehet. 

Ön is éppen azon gondolkodik, hogy milyen módon lehetne biztonságosan, érintkezés mentesen megajándékozni mikulásra szeretteti? Milyen jó is lenne kényelmesen az otthon melegéből online megrendelni az ajándékokat és egy futárszolgálat kézbesítené az ajándékozott részére. Ajándékküldő szolgálatunk segítségével biztonságosan és gyorsan küldhet ajándékot mikulásra is. 

Közeleg december 6, Mikulás nap. Ajándékküldő szolgálatunk futárjai csak Budapesten kivételesen most vasárnap is kézbesítenek ajándékokat, mikulás ruhába öltözve. Keresse meg az Ön ízlésének legmegfelelőbb ajándékit Mikulás csomagjaink között. 

Csenget valaki. Az egész család meglepődik, hiszen ki lehet az vasárnap, nem vártak vendéget. Az ajtóban ott áll a Mikulásnak öltözött futár, kezében az ajándékokkal. A kisgyermekek összenevetnek és izgatottan várják, mit hozott nekik a mikulás bácsi. Meglepetés! Az Ön ajándéka érkezett meg éppen az egész család nagy örömére.

Mikulás ajándék küldését Budapesten kivételesen vasárnap is kiszállítjuk, mikulás ruhába öltözve. 

 

Az oldal tetejére