Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Karácsonyi céges ajándék, de hogyan?

Karácsonyi céges ajándék, de hogyan?

Karácsonyi ándékcsomagok mennyiséi kedvezményekkel

Az elmúlt évtizedek vagy talán csak évtized jellemző trendje, hogy jelentősen megváltozik a munkahelyi környezetünk. A kíméletlen robot hosszú időszaka után egyre nagyobb figyelmet kapnak a dolgozók számos ágazatban. A munkahelyi darts és pihenősarok mellett, ide tartozik a karácsonyi céges ajándék kérdése is.

Azoknál a vállalatoknál, melyek odafigyelnek a saját imidzsükre ez egyre kardinálisabb kérdés lesz, és a céges brend építése már nem csak kifelé, de befelé, azaz az alkalmazottak felé is történik. Ha olyan múltikra gondolunk, mint az Apple vagy a Samsung, nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem csak a piaci versenyben, de az alkalmazottak kényeztetésében is nagy riválisai egymásnak. Ping-pong asztal, darts, csocso, szauna, hogy csak pár dolgot említsünk, amit egy mai trendi munkahely kínál munkahelyi lazítás címén. A karácsonyi céges ajándékok pedig szintén egyre kreatívabbak lesznek mindkét márka esetében. Persze a legtöbb vállalat, még a multik között sem, engedheti meg magának, hogy karácsonyra elektromos biciklit ajándékozzon a kollégáknak környezettudatosság címén. Erre nincs is szükség, ugyanakkor kisebb cégek esetében is egyre hangsúlyosabb a karácsonyi céges ajándék kérdése, illetőleg a munkahelyi környezet hangulatának javítása.

A kedvesség versenyelőny

A dolog persze nem véletlen, nem csupán egy kedves gesztusról van szó, illetőleg továbbra sem angyalok súgnak tanácsokat a vállalatvezetők fülébe. Annyi történik csupán, hogy változik a munka filozófiája. Mára sikerült rájönni arra az egyébként elég egyszerű tényre, hogy a kedvesség, a bizalom, a biztatás, a jutalom stb., sokkal jobb motivációs eszköz, mint az ostorcsapás és ez jelentősen érinti a karácsonyi céges ajándékok kérdését is. A trendet már Magyarország is követi egy ideje és az innovatívabb vállalkozások sokkal jobban odafigyelnek az alkalmazottjaikra, mint akár húsz évvel ezelőtt. Multi vagy nagyvállalati környezetben pedig mi is lehetne jobb karácsonyi céges ajándék, mint a prémium kategóriás kézműves meglepetések. Legyen szó IT-ról, kereskedelemről vagy logisztikáról egy kicsi kiszakadás a multi létből mindenkinek csak hasznára lehet, ebben pedig kiváló támogató eszközök lehetnek a hagyományőrző, kézműves termékek.

Karácsonyi céges ajándék neked!

A kézműves illetőleg a különleges termékeknek, melyek nem érhetőek el bárki számára, van egy olyan üzenetük, hogy valóban a másiknak, a másikról szólnak. Aki kapja azt érzi, hogy bizony itt tényleg csak rá gondoltak, ezt az ajándékot csak ő kapja. Különleges embernek különleges ajándék dukál. Érdemes tehát a karácsonyi céges ajándékokat ennek szellemében összeállítani. Ha az első dolgot rendeljük meg, ami az utunkba akad, akkor joggal érezheti úgy magát a dolgozó, hogy a cégvezetés csak leakarta tudni ezt a kellemetlen, ugyanakkor illendő munkahelyi formulát. Ellenben, ha valami különlegességgel lepjük meg a dolgozókat, akkor garantált lesz az öröm, amivel egyenes arányban a munkakedv is növekszik. 

Keresés