Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ajándékküldés legjava

Gourmet ajándékcsomag küldés

Az ajándékcsomagokat többféle módon lehet osztályozni, a férfi és női kategóriák mellett, vannak kifejezetten ünnepekre kínált ajándékcsomagok, de emellett a tartalom tekintetében is meg lehet különbözteti őket, hiszen valahol a csokoládé, valahol pedig a prémium kategóriás ital az, ami dominál.

Gourmet ajándékcsomag küldésA meglehetősen széles szortiment, úgy lett kialakítva, hogy mindenkinek rá lehessen tapintani a gyengéjére, azaz tartalmi szempontból olyan ajándékcsomagot lehessen választani, aminek garantáltan örülni fog a másik, hiszen a kedvenceit tartalmazza. Amit fontos hangsúlyozni, hogy minden egyes válogatásunk csak minőségi, prémium kategóriás dolgokból áll, hogy az ajándékküldés valóban ünnep legyen mindenki számára.

Kényeztess el

A csoki ajándékcsomag lényege, hogy mindenekelőtt a kézműves termékekre fókuszál, boltokban nem, vagy csak nehezen elérhető ét- vagy tejcsokoládé különlegességeket tartalmaz. Persze vannak kivételek is, a málnakrémes francia süteménytallérok például, nem kis manufaktúrákban készültek, de a gasztronómiai élmény garantált. A lényeg, hogy mindenből a legjobbat válogattuk össze. A csoki ajándékcsomag nem csak csokoládét tartalmaz, a különleges méz és lekvár szintén ott lapul a díszdobozban található dekorációs szalma között. A csoki ajándékcsomag válogatás mindenkinek és minden ünnepre ajánlható, hiszen mindannyian egy picit Gombóc Artúrok vagyunk, azaz szeretjük a csokoládét.

Bódulatból prémium

A whiskys ajándékcsomagot elsősorban férfiaknak szokták megrendelni, de természetesen a hölgyeknek is ugyanolyan tökéletes ajándék lehet, magyarul bárkinek, aki szereti a kategóriában a különlegeset. Egy 10 éves Laphroaig skót whisky valószínűleg sokak szívét megdobogtatja, főleg, ha  Gin Tonic lekvárkülönlegességgel és fantasztikus csokoládékkal is meg van támogatva az ínyencség. A whisky mellett természetesen pálinkás ajándékcsomagok is elérhetők a kínálatban és óvatos duhajoknak olyan megoldások is, ahol a boroké a főszerep. A születésnapok és névnapok mellett évfordulókra, nagyobb baráti összejövetelekre vagy karácsonyra is tökéletes választás lehet.

Ínyencekre fókuszálva

Elkanyarodva egy kicsit az italoktól és a csokoládéktól, külön kategóriát képviselnek a teás ajándékcsomagok és a mézes ajándékcsomagok, az előbbi csupa különlegességet tartalmaz, melyet bizonyosan nagyra értékelnek a tea szerelmesei, míg az utóbbi esetben ismét a kézművességé a főszerep. Mindkét kategóriából a legjobbakat válogattuk össze, így az ajándékcsomagok korra és nemre való tekintet nélkül kiváló meglepetések lehetnek bármilyen alkalomra. Bár jellemzően kávé fogyasztó nemzet vagyunk, nálunk is egyre szélesebb az a réteg, amelyik a tea mellett teszi le inkább a voksot, és a különlegeset keresi. Számunkra a teás ajándékcsomag a tökéletes meglepetés, az ajándékküldéshez pedig igazából alkalom se kell. A méz pedig a hazai gasztronómiában egy egészen különleges helyet foglal el, szinte minden háztartásban megtalálható, de a különlegeshez nehéz hozzájutni. Ha ritkaságra vágysz, nálunk megtalálod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékcsomag küldés Ajándékküldés
Az oldal tetejére