Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékküldés országosan

Ajándékküldés országosan

Küldj ajándékot vagy ajándékcsomagot bárhová az országban!

Valahol érdekes dolog az ajándékküldés, vagyis inkább a másik távolról történő megköszöntése valamilyen ünnep, esemény alkalmából. Nem is olyan régen a legtöbben képeslapot adtak fel ilyenkor, aztán a Facebook nyílt utat engedett annak, hogy valamilyen képet posztoljunk a másik oldalára köszöntés gyanánt.

Ma már ajándékküldés országosan is lehetséges és valljuk be, ez azért elegánsabb köszöntés, mint valakinek az oldalára posztolni egy üveg pezsgő vagy egy ínycsiklandozó csokoládé fotóját. A képeslap más kérdés, azt meg kell vásárolni és sorba kell állni a postán, hogy föladhassuk a másiknak, vagyis van benne törődés, valóban adtunk így valamit a másiknak, mivel gondoltunk rá. A Facebook posztokról ez nem mondható el, az teljességgel üres, ha valakit szeretünk érdemes mellőzni ezt a megoldást. Valószínűleg erre sokan rájöttek az utóbbi időben, mivel egyre kevesebb ilyen bonbonos, vörös rózsás megosztást látni „boldog születésnapot” képaláírásokkal. Mivel ajándékküldés országosan is lehetséges, így nem kell alkut kötnünk semmivel, ha valóban meg akarjuk lepni a másikat egy ajándékcsomaggal.

Ajándékküldés országosan: Abdától Zsámbékig

Az ország bármely pontjáról meglephetjük a másikat egy ajándékcsomaggal, a megrendelés folyamata pedig egyszerűbb nem is lehetne. A meglepetesem.hu oldalán egyszerűen ki kell választani az ajándékcsomagot, amit szeretnénk elküldeni a másiknak, vagyis nincsen másra szükség hozzá, mint egy internet kapcsolatra. Az országos ajándékküldés azért is jó szolgáltatás, mert nincsen hozzá szükség személyes jelenlétre, akár Sopronból is megrendelhetünk egy csomagot, amit aztán az ország másik végébe, például Békéscsabába szeretnénk küldeni. Ráadásul az ajándékcsomag előbb oda fog érni, mintha képeslapot adnánk fel a postán, és valószínűleg a meglepetés is nagyobb lesz. Már csak azért is, mert Magyarországon nincsen igazán nagy múltja az ajándékküldésnek, pontosabban a kifejezetten ajándékcsomag küldésnek, azt is mondhatjuk, hogy egy új szolgáltatásról van szó. Az emberek nincsenek hozzászokva, hogy ajándékcsomagot kapjanak, az újdonság pedig még rátesz egy lapáttal az örömre.

Az ajándékozás okostelefonról is működik

Az egész országra kiterjedő ajándékküldési szolgálat nem csak számítógépen keresztül működik, hanem okostelefonról is ugyanolyan könnyedén megrendelhetőtek az ajándékcsomagok. Vagyis személyi számítógépre sincsen szükség hozzá, okostelefonnal pedig – legalábbis a statisztikák szerint – szinte már minden ember rendelkezik Magyarországon. Persze internet kapcsolat ebben az esetben is szükséges, de attól sem kell megijedni, ha nincsen mobilnetünk, mivel minden településen vannak már ingyenes Wi-Fi pontok, ahonnan díjmentesen lehet csatlakozni a hálózatra. Az ajándékküldés országosan kifejezés tehát szó szerint értendő, mivel valóban bárhonnan bárhová küldhető ajándékcsomag. Ez persze nem csak a határokon belül érvényes, hiszen Európából bárhonnan, sőt a világ bármely részéről rendelhetők ajándékcsomagok, amennyiben azt valaki magyarországi címre szeretné küldeni.

Az országos ajándékküldő szolgálat egyéb előnyei

Ha nagyon elfoglalt vagy a munka vagy a család miatt, és nem marad időd meglátogatni a szülőket, a rokonokat, a barátokat, ismerősöket, a Meglepetésem.hu segítségével még a távolból is örömet okozhatsz. Így rengeteg időt spórolhatsz, nem kell kapkodnod, hogy a fővárosból az ország egy távoli szegletébe érkezz. Pénzt is megtakaríthatsz, hiszen az utazás nem csak időbe kerül: vagy az üzemanyagpénzt, vagy a vonatjegy, buszjegy árát fordíthatod így az ajándékra. Nem is beszélve arról, hogy nagyobb csomag esetén nem neked kell az ajándék épségére ügyelned, és nem is te cipeled. Ha pár szóban össze kéne foglalni: egy praktikus, kényelmes és gyors megoldásról van szó. Próbáld ki a legközelebbi születésnap vagy névnap alkalmával, amikor épp nem tudsz utazni!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékküldés
Az oldal tetejére