Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékozni bárhonnan, bármikor

Az online ajándékrendelés ma már rendkívül gyors kézbesítéssel jár együtt.

Bár ajándékküldő szolgálat valamilyen formában mindig is létezett, de az internet korában egyre többen élnek a távajándékozással. A rohanó világunkat emlegetni ma már közhely, de tény, hogy idő hiányában az ajándékozás ilyen lehetőségét évről évre többen ragadják meg.

Ajándékküldő szolgálat már akkor is volt, amikor a grófság inasa végiglovagolta a fél országot, hogy időben elvigye a frissen lőtt szarvas legfinomabb húsát a politikailag fontos hercegségnek. Aztán létezett akkor is, amikor az 1920-as években a konflis sofőrje egy jelentős jattért elvitte az illatos rózsákat a szeretett hölgynek. De ajándékküldő szolgálat a zord ’60-as években is működött, amikor olcsó konyakos rekesszel szelte át taxival főhősünk a várost, hogy bizonyosan nyélbe legyen ütve egy kényes üzlet a két fél között. Hívni ugyan nem így hívták és nem is napi rendszerességgel került rá sor, de valamilyen formában az emberek ajándékcsomagot mindig küldtek az egyik helyről a másikra. Az ajándékküldés tehát nem újkeletű dolog, de csak az internet adta meg rá a lehetőséget, hogy fogalommá, és egy konkrét szolgáltatássá váljon. Valljuk be, a világháló számos területen pozitív hatást gyakorolt és kényelmesebbé tette az életünket, így van ez az ajándékozással is, hiszen ma már bárhonnan és bármikor megtehetjük ezt a kedves gesztust.

Könnyen, gyorsan, egyszerűen: távajándékozás

Az ajándékküldő szolgálat egyik lényege pontosan a kényelem. Lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan köszöntsük meg szerettünket, barátunkat vagy üzleti partnerünket úgy, hogy személyesen nem kell jelen lennünk. Bárhonnan és bármikor igénybe vehető, így tökéletes megoldás lehet mindenki számára, aki elfoglalt vagy éppen csak távol él attól, akit szeretne megajándékozni. Érthető tehát, hogy az ajándékküldő szolgálatot napjaink hívták élete, vagyis, hogy mostanság van egyre nagyobb divatja. Nem csak a magánéletre, a rokonokra kell gondolni, vállalati környezetben ugyanakkora, ha nem nagyobb sikere van a dolognak. Nyugat-Európában és Amerikában ez már régóta virágzó trend, már az internet hajnalán, azaz a kilencvenes években is divatja volt, de Kelet-Európába csak most kezd beszivárogni, aminek elsősorban nem is technológiai okai vannak.

Ajándékküldő szolgálat a partnereknek

Egy cég életének mindennapi része és valljuk be, a sikerhez is elengedhetetlen, hogy megfelelő kapcsolatot ápoljon a partnereivel, illetőleg az ügyfeleivel. Erre persze több lehetőség is adódik, de ezek közül az egyik lényeges az ajándékozás, amire jellemzően a karácsonyi időszakban, vagy egy sikeres projekt lezárása után kerül sor. A személyes találkozók gyakran nehezen kivitelezhetők, így az ajándékküldő szolgálat sokak számára lehet vonzó megoldás. Elmélyíti, bensőségesebbé teszi, és ami talán a legfontosabb, szorosabbra köti a partneri kapcsolatot. Akár a mangánjellegű ajándékozásnál, itt sem a meglepetés értéke, hanem a ténye a fontos, jóllehet ez sok mindennek a függvénye. A piacé, a sikeré, hogy mióta dolgozunk együtt és a sort még lehetne folytatni. A lényeg, hogy történjen egy gesztus, amire kiváló lehetőséget kínál az ajándékküldő szolgálat.

Gourmet ajándékkosár küldés Ajándékküldő szolgálat   

Az oldal tetejére