Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Információk virág és ajándékküldéshez

Információk virág és ajándékküldéshez Gyakori kérdések és válaszok virág és ajándékküldéshez.

Fontos anyák napi információ: Legkésőbb péntek 10:00-ig leadott virág rendelésket szállítunk ki hétvégén!

 

Ajándékokat országosan minden településre kiszállítunk. Virágokat minden városba szállítunk, azonban ha kisebb településre szeretne rendelni, előbb kérem érdeklődjön.

 

Ha virágot és ajándékot egyszerre szeretne küldeni, két külön futár fogja kiszállítani. Virágküldés országosan hétvégére is, ajándékküldés viszont munkanapokra választható. Kivétel az anyák napi virág és ajándékküldés. Anyák napján Budapesten vasárnap ajándékokat is kiszállítunk. Az év többi napján ajándékokat csak munkanapon. Virágot hétvégén is.

 

A virágot az ajándékozotthoz legközelebbi szerződött partnerünktől szállítjuk ki, még hétvégén is, hogy csodaszép friss legyen a virág.

Az ajándékcsomagokat, ajándékkosarakat és kiegészítőket pedig a Budapesti raktárunkból szállítjuk ki, amit csak munkanapokon szállítunk.

 

Anyák napi virág és ajándékküldés: Anyák napi ajándékküldés Budapesten belül vasárnapra is kérhető. Budapesten kívül csak munkanapokon szállítunk ajándékokat, tehát péntekre vagy hétfőre tudjuk időzíteni a kiszállítást. Virágküldés országosan szinte minden településre vasárnap is elérhető egész évben, így anyák napján is.

 

Anyák napján kívül az év többi napján: Virágküldés országosan hétvégére is rendelhető, ha legkésőbb péntek 12:00-ig leadja rendelését. Ebben az esetben csak a virágot szállítjuk ki hétvégén, ha bármilyen más kiegészítőt vagy ajándékot választ mellé, azt munkanapon fogjuk szállítani.

 

 

Gyakori kérdések és válaszok a virág és ajándékküldéssel kapcsolatban

 

Virágot hétvégén is kiszállítanak országosan?

- Igen. Ha pénteken 12:00-ig leadja és kifizeti a rendelését, és megjegyzésben megírja a szállítási napot.

 

 

Ha virágküldés mellé ajándékot is választok kiszállítják hétvégén országosan?

- A virágot igen, az ajándékot csak munkanapon. (Kivéve anyák napján, mert akkor Budapesten belül vasárnap is kiszállítunk ajándékokat is, viszont Budapesten kívül nem)

 

 

Ha virágküldés mellé képeslapot vagy kiegészítőt választok, kiszállítják a virággal együtt hétvégén?

- A virágot igen, a képeslapot és más kiegészítőt nem, hiszen CSAK virágot szállítunk hétvégén. Ha üdvözlőkártyát választ, az üzenetét eljuttatjuk a virággal együtt hétvégén is a címzetthez, de a képeslapot csak munkanapon.

 

Miért nem? :)

- Mert a virágot a címzetthez legközelebbi partnerünktől küldjük, hogy friss legyen a virág, a képeslap és más ajándékok viszont a Budapesti raktárunkban vannak, amit csak hétköznap szállítunk ki munkanapokon. 

 

Mekkora az S-M-L méret?

- A termékfotókon az M méretű virágcsokrok láthatóak. Az S méret kicsit kisebb, kevesebb virágból, az L méret kicsit nagyobb, több virágból. Ha bizonytalan a méretet illetően, az M méretet ajánljuk.

 

Külföldre is szállítanak virágot?

- Jelenleg nem.

 

 

A virágok és az ajándékok pont ugyan úgy néznek ki mint a képeken?

- Az ajándékok igen. A virágok viszont kis mértékben eltérhetnek a képen láthatótól, de igyekszünk a leginkább tartani a képen látható megjelenést, minőségben, színvilágban és méretben. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anyák napi ajándékküldés

Keresés