Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Információk virág és ajándékküldéshez

Információk virág és ajándékküldéshez
Gyakori kérdések és válaszok virág és ajándékküldéshez

Fontos anyák napi információ: Legkésőbb péntek 12:00-ig leadott virág rendelésket szállítunk ki hétvégén!

 

Ajándékokat országosan minden településre kiszállítunk.

Virágokat minden városba szállítunk, azonban ha kisebb településre szeretne rendelni, előbb kérem érdeklődjön.

 

Ha virágot és ajándékot egyszerre szeretne küldeni lehet, hogy két külön futár fogja kiszállítani. Virágküldés országosan hétvégére is, ajándékküldés viszont csak munkanapokra választható. Kivétel az anyák napi virág és ajándékküldés Budapesten belül. Anyák napján Budapesten vasárnap ajándékokat is kiszállítunk.

A virágot az ajándékozotthoz legközelebbi szerződött partnerünktől szállítjuk ki, még hétvégén is, hogy csodaszép friss legyen a virág.

Az ajándékcsomagokat, ajándékkosarakat és kiegészítőket pedig a Budapesti raktárunkból szállítjuk ki, amit csak munkanapokon szállítunk.

 

Anyák napi virág és ajándékküldés: Anyák napi ajándékküldés Budapesten belül vasárnapra is kérhető. Budapesten kívül csak munkanapokon szállítunk ajándékokat, tehát péntekre vagy hétfőre tudjuk időzíteni a kiszállítást. Virágküldés országosan szinte minden településre vasárnap is elérhető egész évben, így anyák napján is.

 

Anyák napján kívül az év többi napján: Virágküldés országosan hétvégére is rendelhető, ha legkésőbb péntek 12:00-ig leadja rendelését. Ebben az esetben csak a virágot szállítjuk ki hétvégén, ha bármilyen más kiegészítőt vagy ajándékot választ mellé, azt munkanapon fogjuk szállítani.

 

 

Gyakori kérdések és válaszok a virág és ajándékküldéssel kapcsolatban

 

  Virágot hétvégén is kiszállítanak országosan?

Igen. Ha pénteken 12:00-ig leadja és kifizeti a rendelését.

Virág mellé ajándékot is küldhetek?

Igen. Amennyiben az ajándék értéke eléri a 4990 Ft-ot nem számítunk fel plusz szállítási költséget.

Ha virágküldés mellé ajándékot is választok kiszállítják hétvégén országosan?

A virágot igen, az ajándékot csak munkanapon. Kivéve anyák napján, mert akkor Budapesten belül vasárnap is kiszállítunk ajándékokat.

Ha virágküldés mellé képeslapot vagy kiegészítőt választok, kiszállítják a virággal együtt hétvégén?

A virágot igen, a képeslapot és más kiegészítőt nem, hiszen CSAK virágot szállítunk hétvégén. Ha üdvözlőkártyát választ, az üzenetét eljuttatjuk a virággal együtt hétvégén is a címzetthez, de a képeslapot csak munkanapon.

Miért nem? :)

Mert a virágot a címzetthez legközelebbi partnerünktől küldjük, hogy friss legyen a virág, a képeslap és más ajándékok viszont a Budapesti raktárunkban vannak, amit csak hétköznap szállítunk ki munkanapokon. 

Mekkora az S-M-L méret?

A termékfotókon az M méretű virágcsokrok láthatóak. Az S méret kicsit kisebb, kevesebb virágból, az L méret kicsit nagyobb, több virágból áll. Ha bizonytalan a méretet illetően, az M méretet ajánljuk.

Külföldre is szállítanak virágot?

Jelenleg virágot nem. Viszont ajándékküldő szolgálatunk ajándékokat az EU szinte minden országába szállít.

A virágok és az ajándékok pont ugyan úgy néznek ki mint a képeken?

Az ajándékok igen. A virágok viszont kis mértékben eltérhetnek a képen láthatótól, de igyekszünk a leginkább tartani a képen látható megjelenést, minőségben, színvilágban és méretben. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anyák napi ajándékküldés
Az oldal tetejére