Leírás
Szójagyertya: Természetes kézzel készített magyar illatosított szójagyertya.
Prémium belga karamellás sós csokoládé pasztilla: A szőke csoki önálló kategóriának számít a csokoládék között, és habár egy véletlen szülte a létrejöttét, a végeredmény egy olyan ízélmény, ami képes arra, hogy rabul ejtsen minket. Felhasználását ajánljuk sütikhez, bonbonokhoz, forró és jeges csokihoz, öntetekhez, csokoládé szökőkutakhoz, illetve granolákhoz, müzlikhez is.
Fahéjas-mézes almalekvár: Kevés cukorral készült lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott.
Kézműves étcsokoládé különlegesség: Gondosan kézzel készített és liofilizált mentalevél darabokkal szórt csokoládé, nem csak szemet gyönyörködtető, de mennyei finom is.
Mészáros Pál grandiózus Malbec: A borászok egy Argentin út után döntöttek úgy, hogy a fajtával kísérletet tesznek Szekszárdon is. Ez egy teljesen úttörő lépés volt a részükről, eredetileg nem is hozhatták forgalomba ezen a néven. Latinoként futott be szép sikereket, végül 2016-tól már Malbec néven is telepíthető és forgalmazható fajtáról van szó. Bár azonnal túlérett jegyeket mutat, alkoholtartalma soha nem haladja meg a 14 térfogat százalékot.
Boroskészlet: Készlet tartalma:palackdugó,dugóhúzó,cseppfogó és üvegdugó kiöntővel.
Pisztáciás krém kávé: Ez a kávé keverék csodálatos harmóniát alkot, az ellenállhatatlan krémes pisztácia ízével.
Rooibos bio tea acai bogyóval és gránátalmával: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, közvetlenül a termelőktől beszerzett minőségi alapanyagokból összeállított angol tea többek közöttmézbokor, gránátalma, acai bogyó és málna tartalommal.
Díszdobozos mandula: Csokoládéval bevont, prémium minőségű mandula, 79% tejcsokoládéval, fahéjporba forgatva. Hamar bárki kedvence lesz.
Szarvasgombás balzsamecet krém: Rendkívül különleges rengeteg féleképpen felhasználható markáns ízvilágú balzsamecet különlegesség.
Termelői diós akácméz: Igazán különleges és jó párosítás a dió és a méz kombinációja. Teába, forró italokba, palacsintába, gofrira vagy csak magába, élvezze az édes ízvilágát.
Libamáj mousse: Tartósítószer és adalékanyag mentes Hungarikum. Laktóz és glutén mentes , összevetője 60% libamáj.
Faláda: A termékeket stílusosan dekorációs szalmába helyezzük.