Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Különleges szülinapi ajándék rendelése online

Különleges szülinapi ajándék rendelése online

Igazán különleges szülinapi ajándékot szeretne rendelni? Egyszerűen és gyorsan megteheti a Meglepetésem.hu webshopjában! Szülinapi ajándék doboz küldése férfiaknak és nőknek.

Minden születésnap különleges, de azért vannak kiemelten jeles évfordulók is. A kerek számok mellett ilyenek azok a dátumok, amelyek egyúttal határvonalat is jelölnek. 

Sok olyan évszám van tehát egy szerencsés ember életében, amelyiket illendő komolyabban megünnepelni, az évszámok emelkedésével pedig az ajándékozások, illetőleg köszöntések formája is változik, egyre nagyobb hangsúlyt és fontosságot kapnak az ünnepek. 

A különleges alkalmakra tehát, különleges köszöntés, illetőleg különleges szülinapi ajándékok rendelése is dukál. Mutatunk pár ötletet.

szülinapi ajándékcsomag

Az a bizonyos 18 - 18. szülinapi ajándék

A 18. életévhez hivatalosan is a nagykorúság elérését kötik, többek között ekkortól köthet az ember szerződést, házasságot illetve fogyaszthat alkoholt. Sokak számára ez az év jelenti dolgos, munkás napok kezdetét is.

18. szülinapi ajándéknak már a torta kevésbé menő, ellenben valamiért nemre való tekintet nélkül, a fiúk és a lányok is ilyenkor kapják meg az első komoly ékszert a szeretteiktől. Leginkább persze a szülőktől, a lányok esetében gyakran nyaklánc, míg a fiúknál egy elegánsabb óra a meglepetés tárgya.

Sokan meglepődnek rajta, de bizony egy férfi, vagy leendő férfi a 18. születésnapján kap először virágcsokrot. Bizony, ez az első különleges dátum, amikor tényleg valami különlegessel szeretnénk kifejezni a másikhoz fűződő érzelmeinket. Erre az alkalomra számos dolgot lehet ajándékozni, és nem feltétlenül kell, hogy az tárgy legyen.

Közel a negyed évszázadhoz - 20. szülinapi ajándék

A 20 szintén kardinális évszám az ember életében. Közel a negyed évszázadhoz illik minél nagyobb társaságban megünnepelni. 

Így 20. szülinapi ajándékként gondolhatunk például az első - nyilván barátokkal – töltött nagy külföldi nyaralásra, egy nívós koncertre, vagy egy belépőre valami nagyszabású partira. De, hogy kézzelfogható dolgot is adjunk, minden alkalomra vannak olyan különleges ajándékcsomagok, melyek garantált örömet okoznak mindenkinek.

Persze nem csak a közeli hozzátartozók ajándékoznak ilyenkor. Távolabbi rokonoknak, barátoknak tökéletes választás lehet egy szülinapi ajándékdoboz, amibe bizony minden jó belefér. Ha személyesen nem veszünk részt a bulin, akkor pedig kiváló megoldás a szülinapi ajándék küldés.

A jó „öreg” 30 - 30. szülinapi ajándék

A 30 az első elegáns évforduló, ami után az ember élete általában már egy komolyabb irányba folytatódik tovább. A bulizások és szórakozás után, innentől már a család és az egzisztenciális biztonság megteremtése a főszerep.

Az első évszám, amikor már az idő múlásával is számot vetünk, de azért még nagyon lelkesen és valamiféle pökhendi mosollyal az arcunkon. Ez a szülinap egyértelműen a nagy bulik és a barátok jegyében telik el. Ilyen esetben a fő ajándék sokszor egy márkásabb, elegánsabb ital, de azért ne feledkezzünk meg egy különleges szülinapi ajándékdobozról vagy egy szépen összeállított virágcsokorról sem, főleg, ha az illető a gyengébbik nemhez tartozik.

A furcsa 40 - 40. szülinapi ajándék

A 40 a végső búcsú az ifjú évektől és ha tetszik, ha nem, a középkorúság tudomásul vétele is. Innentől tényleg nincs mese, aki 40 elmúlt, az felnőtt. 

A 40 év mindenki számára egy furcsa dátum, leginkább ez az első megdöbbenés, hogy bizony múlik az idő. Ezt pedig az ajándékozás is kifejezi, itt már nem egy váratlan utazás, egy szuper koncert, de még csak nem is egy elegáns vacsora meghívás a jellemző. A különleges szülinapi ajándékok rendelése azonban annál inkább. 

Ez az a pillanat, amikor nem is sikerül feltétlenül személyesen megköszönteni a másikat, legalábbis, ami a barátokat illeti. Mindenkinek saját családja van, gyakran távol kerültünk egymástól vagy éppen rettenetesen elfoglaltak vagyunk. Mindenesetre egy kellemes ital és ajándék válogatás mindenkit átlendít a 40-es traumán, amit nem véletlenül hívnak életközépút válságnak is.

szülinapi ajándék

A nagy visszatérés: 50 - 50. szülinapi ajándék

Talán a leginkább ünnepelt évszám az 50, a fél évszázad, ami egyúttal lezárása is sok mindennek, gyakran pedig – bár lenne így – az élet felének definiálják. 

Mostanában úgy mondják, hogy az ötven az új harminc. Van is ebben valami, hiszen az ember bár már nem fiatal és a legtöbb dolog már megtörtént vele az életben, újra erőre kap. Talán pont az előbbiek miatt, hogy bizony van itt még erő. Általában az elegáns vacsora az ünnepi köszöntés legfontosabb összetevője, amin ugyanúgy részt vehetnek rokonok, mint barátok. 

Ami az 50. szülinapi ajándék ötleteket illeti, bizony nem vagyunk könnyű helyzetben. Talán a legfontosabb, hogy legyen valami különleges, amit nem lehet bárhol megvásárolni, valami olyan, ami kifejezetten az ünnepeltnek szól. Lehet az csokoládé vagy whisky, lényeg, hogy tudjon újat mutatni még fél évszázad után is. A szülinapi ajándék küldés ebben az esetben kifejezetten elegáns megoldás.

A 60 már az idősödésé, de azért a fiatalos lendület még nem hiányzik ezekből a 60-as szülinapokból sem, a 70-nél pedig már nem lehet szemet hunyni az idős kor felett, a többi pedig már csak elismerés és emlékezés.

Pár pillanat csak a tökéletes ajándék

A különleges szülinapi ajándékok rendelése a meglepetesem.hu oldalán keresztül minden esetben gyors és egyszerű. Csupán internet kapcsolat kell hozzá és egy kompatibilis eszköz, ami ugyanúgy lehet notebook vagy okostelefon. A rendelés menete pedig nem tart tovább két percnél.

A szortimentben nem csak a magas árfekvésű szülinapi ajándékok között lehet megtalálni a különlegeset, hanem minden árkategóriában. Már csak azért is, mert más dukál egy 18 és egy 60 éves ember szülinapjára. És persze vannak olyan ajándékválogatások is, melyek kortól teljesen függetlenek, mégis különlegesek és bárkinek megrendelhetők online.

Ilyen például a Különlegességek születésnapra ajándékcsomag, ami úgy lett összeválogatva, hogy minden korosztály megtalálja benne a legizgalmasabb finomságokat. Hasonló a Harmónia ajándékcsomag is, ami nem véletlenül kapta a nevét. Egészen biztosan egyensúlyt teremt bennünk egy 18, egy 40 vagy egy 70-edik szülinapon is.

Képek forrása:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szülinapi ajándék
Az oldal tetejére