Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Ajándékküldő szolgálatunk nem csak Budapesten hanem országosan, sőt külföldre is kézbesít ajándékcsomagokat és ajándékkosarakat. Válasszon kiegészítő ajándékot vagy fényképnyomtatást az ajándékcsomaghoz.

 

 

Ajándékcsomag küldés Ajándékkosár küldés

Karácsonyi céges ajándék, de hogyan?

Karácsonyi ándékcsomagok mennyiséi kedvezményekkel

Az elmúlt évtizedek vagy talán csak évtized jellemző trendje, hogy jelentősen megváltozik a munkahelyi környezetünk. A kíméletlen robot hosszú időszaka után egyre nagyobb figyelmet kapnak a dolgozók számos ágazatban. A munkahelyi darts és pihenősarok mellett, ide tartozik a karácsonyi céges ajándék kérdése is.

Ajándékküldés Magyarországra

Ajándékot küldenél Magyarországra? Rendeld meg a meglepetést még ma, és mi bárhová kiszállítjuk az ajándékod az országon belül, gyorsan és biztonságosan.

Immár több évtizedes trend, hogy a nyári vakációnkat vagy a téli szabadságunkat szeretjük külföldön tölteni. Kedvelt úticéljaink közé tartozik Horvátország, Görögország, Olaszország és Erdély. De utazzunk bárhova is a világba, az ajándékküldés külföldről is gyerekjáték, ami ugyancsak jól jöhet, ha a pihenésünk egybeesik egy számunkra fontos eseménnyel.

Minden céges ajándékcsomag megtérül

Minden céges ajándékcsomag megtérül

Ha azt a szót halljuk, hogy cég, akkor valami modern dologra gondolunk, holott a világ első vállalkozása 705-ben született meg Japánban, Nishiyama Onsen Keiunkan néven és szállásadással foglalkoztak. A történelmi adatok arról nem tesznek jelentést, hogy már náluk is volt-e céges ajándékcsomag küldés, de valószínűleg nem.

Babaköszöntő ajándék küldés

Babaköszöntő ajándék küldés országos és nemzetközi kiszállítással

A babavárás egy végtelenül izgalmas és boldog időszak az ember életében. Egy új élet megszületése pedig hatalmas dolog, amihez bizony ünnepség is dukál, és persze meglepetések is, mint a babaköszöntő ajándék. Kérdés persze, hogy mi is legyen az a babaköszöntő ajándék, mi az aminek a baba és az anyukája is ugyanúgy örülni fog.

Ajándékboxok a trendiség jegyében

Ajándék box rendelés minden alkalomra

Ajándégboxot küldeni sokféle alkalomra lehet, ilyen a karácsony, a születésnap, a névnap vagy éppen egy esküvő. A dekoratív külcsín és a minőségi tartalom miatt minden alkalomra tökéletes választás. Azonban meg fogtok lepődni, az ajándékboxok a fentiek mellett akár, a kánikula alkalmából is küldhetők.

Babaváró ajándék

Babaváró ajándék küldés országosan bármel településre

Egy kisbab érkezése kétség kívül a legnagyobb öröm, ami érhet bennünket, hiszen a születés csodájánál nincs is szebb dolog a világon. A babákat pedig valóban illő módon kell várni, aminek része a szülők ajándékozása is. Ha nem tudod mit vegyél a gyermeket váró barátodnak, vagy rokonodnak, akkor a babaváró ajándékcsomag tökéletes megoldás lehet.

Nem tudsz ott lenni? Ajándékküldő szolgálat!

Küldj ajándékot akár nyaralás közben, a tengerpartról

Ismerős az érzés, hogy a nyaralás pont egybe esik egy jóbarátunk vagy rokonunk születésnapjával, ne adj Isten egy esküvővel? Nagyon kellemetlen érzés, és bizony mentegetőzni is kell, hogy miért nem tudunk ott lenni a jeles eseményen, amit persze mindenki megért, hiszen, ha pont akkor van a nyaralás, mit is lehetne tenni?

Ajándékcsomag Esküvőre

Ha nagy a távolság, küldjön ajándékot az esküvőre

Az esküvő minden ember életének az egyik legjelentősebb állomása, így szeretjük is méltóképpen megünnepelni. A leendő ifjú pár gyakran már egy évvel korábban megkezdi a készülődést a nagy napra, hogy minden tökéletesen sikerüljön. De nem csak ők, a násznép is igyekszik odafigyelni, hogy minden részlet a helyén legyen.

Céges ajándék küldés bármely alkalomra

Jellemzően a vállalati környezetben időnként történik valamilyen céges ajándékozás, a legtöbb esetben ez karácsonykor vagy nőnap alkalmával zajlik le. Az utóbbi években azonban a céges ajándék presztízse sokat nőtt és gyakran egy sikeres projekt végén, vagy egy csapat építő tréningeken is történik jutalmazás.

Gourmet ajándékcsomag küldés

Az ajándékcsomagokat többféle módon lehet osztályozni, a férfi és női kategóriák mellett, vannak kifejezetten ünnepekre kínált ajándékcsomagok, de emellett a tartalom tekintetében is meg lehet különbözteti őket, hiszen valahol a csokoládé, valahol pedig a prémium kategóriás ital az, ami dominál.

Keresés