Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Cserepes virág házhozszállítás

Kovács Viktor
2022. 07. 06. 21:59:00
Cserepes virág házhozszállítás

Rendeljen cserepes virágot házhozszállítással - időtálló és szemet gyönyörködtető ajándék bármilyen alkalomra!

Bár hagyományosan inkább vágott virágot szoktunk ajándékozni, egyre többen ismerik fel a cserepes virágban lévő lehetőségeket és előnyöket.  Orchidea, rózsa, jázmin - számos olyan virágot lehet említeni, amelyik cserépbe és nem a vázába született.

Cserepes virág házhozszállítással

Ahogy a klasszikus csokrok, úgy a cserepes virág házhozszállítás sem jelent ma már kihívást. Egy telefon, egy rendelés és máris érkezik a növény, amit megrendeltünk. A kérdés azonban adott, hogy milyen alkalomhoz mi passzol? Mikor ajándékozzunk egy romantikus, illatozó, masnival átkötött virágcsokrot és mikor egy cserepes virágot? 

Fellángoló szenvedély, időtálló romantika

Szenvedélyes vallomások alkalmával elegánsabb vágott virágot venni, mivel a gesztusban jobban benne foglaltatik az itt és most pillanata, az az üzenet, hogy csak most, tőlem-neked. Érted rajongok ebben a percben és nagyon. A cserepes virág sokkal inkább a maradandóságot és nem a hevületet fejez ki, éppen ezért is lehet tökéletes ajándék szülőnek, rokonnak vagy barátnak.

Bonyolultabb-e a cserepes virág házhoz szállítása?

A cserepes virág házhozszállítás ugyanolyan egyszerű és kedves gesztus, mint ha egy virágcsokrot szeretnénk küldeni valakinek. Amennyiben nem áll módunkban személyesen megköszönteni valakit, akkor a cserepes virág rendelés online ugyanúgy megható ajándék, mint ha friss virággal lepnénk meg a szerettünket.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy biztonságos-e a cserepes virág online rendelése, pontosabban, hogy nem sérül-e az adott virág, a házhozszállítás során. Természetesen nem. A meglepetesem.hu a legnagyobb precizitással csomagol be minden ajándékot, így a cserepes virágokat is. A gyors és hatékony logisztikának köszönhetően nem fordulhat elő, hogy a növény szirma, levele, esetleg a szára sérüljön.

Cserepes virág házhozszállítás Budapest és vidék

A cserepes virág házhozszállítás az egész ország területén lehetséges, legyen szó Budapestről vagy egy eldugott kis településről. A rendelés bárhonnan történhet, országon belülről vagy éppen a világ másik feléről is. Nem kell hozzá más, csupán internet kapcsolat, így akár okostelefonról vagy egyéb mobil eszközről is leadhatóak a rendelések.

Országon belül szinte bárhová megtörténik adott időpontra a kiszállítás, azonban jeles ünnepeken, mint például nőnap, anyák napja, vagy Valentin-nap érdemes pár nappal korábban leadni a rendelést - biztos, ami biztos alapon.

Kinek érdemes cserepes virágot küldeni?

Ahogy utaltunk rá, igazából bárkinek. Ha mégis szegmentálni kell a piacot, akkor azonban az idősebb hölgyek jobban örülnek azoknak a virágoknak, melyek nem hervadnak el 3-4, jobb esetben 5-6 napon belül. Lehet róluk gondoskodni, odafigyelni rájuk és várni, hogy időről-időre új szirmaikat bontsanak.

Ugyanakkor a mai trendek egyértelműen abba az irányba haladnak, hogy minden, ami ajándékozás legyen tartós és környezettudatos. Igaz ez a virágokra is. Minek feláldozni pár olyan rózsaszálat, ami hamarosan elhervad, ha vehetünk olyat is, ami folyamatosan nyílik?

Cserepes virág házhozszállítás céges környezetben

Céges környezetben mindenekelőtt nőnapkor szoktunk virágot ajándékozni, illetőleg valamilyen évfordulós, esetleg nagyobb, sikeres projekt kapcsán. Régebben rendre a vágott virág volt a divat az ilyen alkalmak kapcsán, de ma már a cserepes ajándékok is egyre népszerűbbek. Egy cserepes növény az iroda vagy az asztal dísze lehet sokáig. 

Zárójelben jegyezzük meg, hogy ennek azért sok köze van az orchideák egyre nagyobb sikerének is. A gyönyörű, illatos virágot egyre többen tartják, és bár általában kevés sikerrel, de próbálják szaporítani otthon.

Cserepes virág rendelés online

Az online rendelésnek sok egyéb mellett, van egy hatalmas előnye. Túl azon, hogy a cserepes virág házhozszállítás időben történik meg, az is, hogy egyéb kiegészítőket is rendelhetünk az ajándékhoz. Ilyen lehet egy kedves üdvözlőlap, vagy egy személyes fotó is. De akár egy üzenet, egyszóval bármi, ami egyedivé teheti azt a bizonyos ajándékot, amit tőlünk kap egy szeretett személy.

Sokan úgy gondolják, hogy a vágott vagy a cserepes virág rendelés online nem lehet személyes, de pontosan a fentiek miatt nagyon is lehet az. A meglepetesem.hu oldalán kreatívan rendelheti meg mindenki azt a virágcsokrot, vagy cserepes virágot, amit a kedvesének vagy egy szerettének megálmodott.

A diszkrét, átlátható felületen könnyű rálelni a kedvenc ajándékunkra és bizony érdemes fontolóra venni a cserepes virágban lévő lehetőségeket is.

Képek forrása:

Tartalomhoz tartozó címkék: Virágküldés
Az oldal tetejére