Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékcsomag Valentin napra

Ajándékcsomag Valentin napra

A szerelmesek ünnepén lepd meg kedvesedet Valentin napi ajándékcsomag küldéssel!

Némi zsörtölődés után mára nálunk is teljesen elfogadottá vált a Valentin nap, azaz a szerelmesek ünnepe. A Valentin nap elengedhetetlen kelléke az ajándékozás is, mikor a párok egy apró kedvességgel vagy akár egy remekül összeállított ajándékcsomaggal lepik meg egymást. És milyen a jó ajándék? Természetesen az, aminek a másik örül.

Érdemes ezért már jóval a Valentin nap előtt elkezdeni gondolkodni rajta, hogy minek is örülne a kedvesünk. Ha történetesen nem egy méregdrága ékszer vagy ruhaköltemény a meglepetés tárgya, akkor kiváló megoldás egy ajándékcsomag a jeles napra. A Valentin nap a szerelemről szól, és mint tudjuk minden szerelem különleges, egyszeri és megismételhetetlen. Pontosan ezért passzol hozzá egy egyedileg összeállított ajándékcsomag. Hiszen ebben az esetben nem tucat terméket vásárolsz, amit a párod is bármikor levehetne az üzletek polcairól, hanem olyan kézműves terméket, ami csak nektek szól. Ugyanakkor egy jól összeválogatott ajándékcsomagnak nem csak a tartalma, de már a megjelenése is elragadó. A minőségi csomagolás, a kecses mégis elegáns kivitelezés tökéletesen passzol a Valentin nap szelleméhez.

Ne féljünk a Valentin napi ajándékozástól

Bár a Valentin napot a legtöbb szerelmes megünnepli, sokan ódzkodnak az ajándékozástól - elsősorban persze a férfiak -, mivel giccsesnek tartják. Ez egy általános félreértés, hiszen a Valentin nap története magával az ajándékozással kezdődik. Eredete régebbi időkre nyúlik vissza, mint sokan gondolnák, valamiért többen úgy vélik, hogy egy XX. században született ünnepről van szó, aminek semmi más célja nincsen, mint hogy kinyíljon az ember pénztárcája. Ezzel szemben a Valentin nap a III. század óta létező ünnep, történt ugyanis, hogy egy romantikus lelkületű katolikus püspök, név szerint Bálint, azaz Valentin, ajándékcsomagokat kezdett osztogatni a szerelmeseknek. Na jó, csak azoknak, akik összeházasodtak, mert püspökünk úgy vélte, hogy jobb házasságban élni, mint pártában maradni. Az ajándékcsomag pedig nem más volt, mint a saját kertjében nevelt virágok. A kedves történet fényére csak az vet némi homályt, hogy Bálint püspök úgy vélte, a házasságban élő férfiből jóval eredményesebb katona nevelhető, mint a legényemberekből. A mi perspektívánkból azonban ez mindegy, hiszen ettől függetlenül tény, hogy ajándékcsomagokkal indult hódító útjára a Valentin nap, így te is nyugodtan meglepheted a kedvesedet egy ajándékcsomaggal.

Csókod íze számban...

...hol méz, hol áfonya. Radnóti Miklós ismert versében gyönyörűen emlékeztet arra, hogy milyen édes is a szerelem. Ez azt is jelenti, hogy nem csupán virággal lehet meglepni a kedvesünket Valentin nap alkalmából, hanem olyan ajándékcsomaggal is, ami tele van finomságokkal, például kézműves mézzel vagy lekvárral, ami akár áfonya is lehet. Nem véletlenül hívják a házasságot követő időszakot sem mézes heteknek, így ha nincs konkrét ötleted, válogass kedvedre ajándékcsomagjaink közül, melyek olyan finomságokat tartalmaznak, aminek garantáltan örülni fog a szerelmed.

Tartalomhoz tartozó címkék: Valentin napi ajándékcsomag
Az oldal tetejére