Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valentin napi ajándékcsomag

Valentin-napi filmek

2022. 02. 09. 11:06:34
Legjobb romantikus filmek Valentin-napra

Mire vágynak a magyarok Valentin-napon?

2021. 02. 11. 19:44:24

A karácsonyi időszak után állandó gazdasági hír a sajtóban, hogy mennyit is költöttünk abban az évben ajándékokra, illetőleg, hogy mely termékkategóriák voltak a legnépszerűbbek. Nos, most már a Valentin-nappal kapcsolatban is rendelkezésre állnak ilyen adatok, köszönhetően a Picodi piaci felmérésének és elemzésének. Nézzük meg, hogyan is fest a Valentin-napi ajándékozás Magyarországon.

Valentin-nap = ajándékok?

2021. 02. 08. 15:03:12

A Valentin nap talán a leginkább megosztó nem vallási ünnep. Valaki rajong érte, valaki pedig egyenesen gyűlöli. A legtöbben a szerelmesek napjaként tartják számon február 14-ét, de többen amellett voksolnak, hogy ez az ünnep a szeretetről és a barátságról is szól. A története a múlt ködös homályába vész, a hozzá kapcsolódó szokások pedig szintén sokfélék. Egy biztos, a Valentin napi ajándékozás nagyon is dívik napjainkban. 

Valentin napi ajándék küldés

2021. 01. 28. 21:00:14

Valentin napi ajándékok a meglepetesem.hu kínálatából

A szerelmes mozik és filmek elengedhetetlen eleme a konfliktus, vagyis, hogy valamiféle akadály gördül a szerelmespár elé, nem lehetnek egymáséi, mert akadályoztatva vannak. A koronavírusnak köszönhetően a filmvászonról a mindennapjainkba költözött ez a filmes klisé, mert bizony olykor nem is olyan könnyű találkozni a másikkal, pedig közeledik a nagy nap, és lassan ideje lesz a Valentin napi ajándékozásnak.

 

Valentin napi ajándékcsomag

2021. 01. 26. 17:06:07

Az európai kultúrában sokáig tartotta magát a szokás, hogy mindenekelőtt a férfiak ajándékozzák meg a nőket és nem fordítva. A legnagyobb öröm az volt, ha a szeretett nő elfogadta a gesztust, mert az egyet jelentett azzal, hogy az illető igent mond a férfinak, örömmel veszi a közeledését. Azóta azonban változtak az idők és teljesen természetes, hogy egy Valentin napi ajándékcsomag már férfiaknak is szólhat.

Ajándékküldés Valentin napra a romantika jegyében

2021. 01. 13. 20:24:14

Valentin napi ajándékcsomag küldés gyorsan, kényelmesen.

Sok szó esett már arról, hogy milyen alkalomra történhet ajándékküldés, említettük a születésnapokat, névnapokat és a különböző ünnepeket, élükön a karácsonnyal. Ezeken kívül azonban van még egy remek alkalom az ajándékküldésre, ez pedig a Valentin nap.

Üzenet a palackban

2020. 01. 20. 13:01:27
Régmúlt idők boldogságos Valentin napi ajándékcsomagjai
Az oldal tetejére