Leírás
Tokaji Aszú 3 puttonyos: 2000-es évjárat, Tóth Zoltán Pincészetéből. A Tokaji Aszú évszázados receptúra alapján, tölgyfahordós érleléssel készül. Különleges minőségű magyar desszertbor, amely gasztronómiai kiegészítés nélkül is, megállja a helyét.
Száraz fehérbor: A zöldes illatjegyeket sárga húsú gyümölcsök váltják fel. Illatára a sárgabarack és zöldes jegyek jellemzőek, amit később ízében is felfedezhetünk. A vulkanikus talaj sós, minerális jelleggel harmonizál a szőlőfajta eredeti jegyeivel. Lecsengésében egy csipetnyi izgalmas, zöldborsós fűszerességgel találkozhatunk.
Gere Kopár: Színe mélysötétbe hajló lila, bordó reflexekkel. Illatában hordófűszerek, bors, pici dohány, minerális jegyek, erdei bogyósok jellemzik. Ízében is az összetettség jellemzi, az évjáratból adódó teltséggel. Tanninban gazdag, de gyönyörűen koncentrált ízjegyekre épül, melyek így egyensúlyban tartják a bort.