Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Kell egy kis hungarikum

Ha külföldre látogatunk, akkor Puskás Ferenc után a paprikás krumpli és a gulyás az, ami először az ember eszébe jut arról, hogy Magyarország. Az biztos, hogy van pár dolog, ami tényleg magyaros, lehet ez étel vagy ital, hungarikumból nincsen hiány, így az ajándékcsomagokat is lehet úgy kiválasztani, hogy igazán rólunk szóljon. 

Pirospaprika, méz, bor és pálinka mind részei lehetnek egy jól kiválasztott magyaros ajándékcsomagnak. A dekorációs szalma ráadásul csupa olyan terméket rejt, ami minőségi és egyedi a maga módján. A kis kézműves manufaktúrákban előállított különlegességek garantáltan örömet okoznak bárkinek. Az ajándékküldést pedig nem kell feltétlenül csak ünnepnapokra vagy évfordulókra tartogatni. Számos ajándékösszeállításunk bármikor remek választás lehet, hiszen meglepetést okozni ugyanúgy lehet egy szokványos hétfőn, mint egy születésnap alkalmából. A magyaros ajándékcsomagokkal nem lehet mellé lőni, mivel olyan gasztronómiai különlegességek vannak benne, melyet mindannyian szeretünk. A magyar konyhát talán nem is igen lehet elképzelni pirospaprika nélkül, ahogy időnként a pálinka is megjelenik egy terített asztalon. Miért ne kerüljenek ezek, egy ajándékcsomagba?

Magyarosan a partnereknek

Sokan nincsenek tisztában vele, de a hungarikum szó annyit tesz, mint a magyarság csúcsteljesítményét jelölő gyűjtőfogalom. Vagyis valami, ami jó és más régiókra nem jellemző. Egy magyaros ajándékcsomag ezért kiváló céges ajándék is lehet bármilyen külföldi partner számára. Hiszen olyan dolgot kap a partner cég, ami valóban ránk jellemző, minket képvisel, rólunk szól. Nem véletlen, hogy a diplomáciában is jellemző módon egy magyaros ajándékcsomag a szuvenír a külföldről hozzánk látogató politikusok, diplomaták számára. Persze, nem kell feltétlenül, hogy külföldi legyen, akit meg akarunk ajándékozni egy igazán magyaros ajándék összeállítással. Az ajándékküldés akkor is tökéletes választás, ha magyar céges partnert, rokont vagy barátot szeretnénk meglepni valamivel. A pirospaprika, a méz, a pálinka vagy egy különleges magyar bor minden esetben remek választás, legyen bárki is a célközönség vagy legyen bármi is az ajándékozás apropója. 

Ajándékozás prémium minőségben

A fent említett termékek ne véletlenül vívták ki maguknak a világ elismerését. Egy Tokaji bor, látogassunk a világ bármely országába, biztosan a legfelső polcon kap helyet, ahogy egy magyar pálinka is. A pirospaprikát a világ legjobb fűszerei között tartják számon, ahogy a magyar kézműves méz is messze földön ismert. Egy igazi magyaros ajándékcsomaggal tehát valóban nem lehet célt téveszteni, ha valaki picit is fogékony a finomságokra és a minőségre. A prémium kategóriás termékeknek pedig prémium csomagolás is dukál. Az ajándékküldés ezért olyan gyönyörű díszdobozokban valósul meg, melyekre már önmagukban jó ránézni. A dekorációs szalma és a termékek ízléses elhelyezése pedig csak tovább növeli az ajándékcsomag esztétikai értékét. Kapja cég vagy magánszemély a prémium érzést hozzá adjuk ajándékcsomagjainkhoz. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékküldés
Az oldal tetejére