Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Karácsonyi ajándékcsomagok díszdobozban

Karácsonyi ajándékcsomagok. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát vagy más kiegészítőt az ajándékcsomaghoz.

Rendezés:

Karácsonyi ajándékcsomagok díszdobozban

Karácsonyi ajándékcsomagok díszdobozban tele finomságokkal. Rég nem látott, esetleg távol élő szeretteit lepje meg karácsonyra ajándékküldéssel. A karácsonyi ajándékok rendelése egyszerű, gyors és biztonságos. Takarékoskodjon az idővel, a karácsonyi ajándékdobozokat összeállítjuk mi, ki is szállítjuk, Önnek csak választania kell a legjobb karácsonyi ajándékok közül. 

Kiknek javasoljuk a karácsonyi ajándékcsomag küldést?

 • azoknak, akik az ünnepek idején elfoglaltak, nincs idejük minden egyes karácsonyi ajándékcsomagot egyenként kitalálni és összeállítani
 • azoknak, akik nagy távolságra élnek szeretteiktől, akár külföldön vagy belföldön, és nem minden esetben megoldható az ünnepi látogatás
 • azoknak, akiknek sokadjára már gondot okoz kitalálni egy teljesen egyedi karácsonyi csomagot
 • azoknak a cégeknek, akiknek az év végi hajtás során legalább az üzleti partnereknek vagy kollégáknak szánt meglepetés összeállításában jól jön a megbízható segítség, akár nagy tételben is céges karácsonyi ajándék formájában

A Meglepetésem karácsonyi ajándékcsomag kínálata

A Meglepetésem karácsonyi ajándékcsomagjai évről-évre széles kínálatban jelennek meg, és minden évben megújulnak. Néhány jól bevált karácsonyi termék az állandóságot képviseli, de szeretjük követni a trendeket is, ezért nem tartunk attól, hogy újra és újra felfrissítsük a karácsonyi palettát. 

Összeállításainkkal megpróbáljuk lefedni a férfi és női vonalat, és törekszünk az alkoholos vagy alkoholmentes csomagok elválasztására is. Ugyanakkor igyekszünk elcsípni azokat az ünnepi hangulatokat is a válogatásokkal és a csomagolással, amelyek igazán karakteresen karácsonyivá tesznek egy-egy ajándékcsomagot.

Több szempontot is kínálunk a kereséshez: az ár és a nemek mellett a típusok szempontja alapján is böngészhet a csomagok között. Sőt teljesen egyedi karácsonyi ajándékcsomagot is összeállíthat, amely 100%-ig az Ön ízlését fogja tükrözni. 

Karácsonyi ajándékcsomag szállítás

A karácsonyi ajándékcsomagok szállítása az egyik legfontosabb kitétel, amikor kiválasztják az ajándékküldő szolgálatot. Vajon időben odaér? Sértetlenül? Pontosan a megrendelt termékek a kiválasztott kiegészítőkkel és az adott díszcsomagolásban? 

Abszolút jogos kérdések. Ám ha bizonytalan, hogy mi képesek vagyunk-e megfelelni ezeknek a szigorú elvárásoknak, akkor csak nézze meg a közösségi oldalakon tett értékeléseket. 

A csomagokat érdemes minél hamarabb megrendelni, hogy a profi szállító partnerek is tehessék a dolgukat. A szállítással kapcsolatos kérdéseire részletesen a linkelt oldalon fog választ kapni. 

Karácsonyi kiegészítők ajándékcsomagokhoz

A karácsonyi ajándékcsomagok mellett karácsonyi kiegészítők közül is válogathat. Ezek közül a legnépszerűbbek a karácsonyfa díszek és dekorációk, a karácsonyi képeslapok és karácsonyi édességek. 

De ha szeretne ezek mellé egy fotót vagy egy személyre szóló üzenetet mellékelni, nálunk ezt is megteheti -  a megrendelés során tudja ezeket az igényeket jelezni. 

Miért válassza a Meglepetésem karácsonyi ajándékcsomagokat?

 • a Meglepetésem prémium minőségű termékei önmagáért beszélnek
 • gyors kiszállítást biztosítunk garanciával
 • külföldről Magyarországra és Magyarországról külföldre is küldhet karácsonyi ajándékcsomagot
 • teljesen egyedi karácsonyi ajándékcsomagot is összeállíthat
 • kiemelkedő, udvarias ügyfélszolgálatunk biztosítja, hogy a karácsonyt méltóképp ünnepelhesse
 • többféle fizetési módot kínálunk a karácsonyi csomagok megrendeléséhez
 • a megrendelők adatai nálunk biztonságokban voltak, vannak és lesznek

Kívánjon Ön is boldog karácsonyt a szeretteinek a Meglepetésem csapatának segítségével!

Kézműves karácsonyi ajándékcsomag rendelés

Karácsony idején itthon is egyre többen keresik a minőségi, prémium termékeket, ezeken belül a kézműves termékeket. És ez már nem csak akkor igaz, amikor az ünnepi vacsoraasztalhoz szükséges hozzávalókat válogatják ki a háziasszonyok. 

A karácsonyi ajándékcsomagok összetételében is egyre hangsúlyosabban képviselik magukat az extra odafigyeléssel és speciális nyersanyagokból készülő kézműves termékek.  A tömegcikkekkel ellentétben ezek nem feltétlenül emelhetőek le az áruházak polcairól.

Emiatt a megajándékozottak is jobban megbecsülik a handmade karácsonyi ajándékokat. Tudják, hogy ritkábbak, beszerzésük több utánajárást igényel. Kivételezettség, megbecsültség, törődés: pontosan ezeket az érzéseket szeretnénk elérni egy kézműves karácsonyi ajándékcsomaggal. 

Kézműves ajándékcsomagok cégeknek karácsonyra

Magánszemélyek körében rendkívül népszerűek azok a karácsonyi ajándékcsomagjaink, amelyek kézműves termékekből állnak. Ugyanakkor az utóbbi pár évben a cégek is elkezdtek odafigyelni arra, hogy a bögre-toll-szaloncukor szentháromságon túlmutató összeállításokkal örvendeztessék meg a kollégákat. 

Ezekben a céges ajándék válogatásokban rendre helyet kapnak a kézműves édességek, különleges italok és gourmet ínyencségek is. Meglévő kézműves csomagjaink mellett sokszor teljesen egyedi igényeket is kiszolgálunk - ne habozz velünk megosztani elképzelésedet! 

Kézműves ajándékok karácsonyra

Mi a Meglepetésemnél évről-évre több kézműves terméket vontunk be a karácsonyi ajándékok kínálatába. Jelenleg az alábbi kézműves terméktípusokat találod meg az ajándékcsomagjainkban: 

 • kézműves csokoládé
 • kézműves szörpök
 • kézműves lekvár és méz
 • kézműves édességek
 • kozmetikus ajándékcsomagok 
 • kiegészítő szalvéta

Kik a kézműves beszállítóink?

Alább felsoroljuk, hogy kikkel dolgozunk együtt, hogy lásd, mi valóban komolyan vesszük a prémium minőséget, amikor a kézműves karácsonyi ajándékcsomagjainkat összeállítjuk. 

 • Yamuna (kozmetika)
 • Irina (kozmetika)
 • Ziaja (kozmetika)
 • Kaldeneker lekvárosház (lekvárok)
 • ChocoMe (csokoládé)
 • Szamos (csokoládé)
 • Stühmer (csokoládé)
 • Royal Paté (libamáj, mousse, paté)
 • Dr. Honey (méz)
 • Majomkenyér (gluténmentes és vegán kekszek, édességek)
 • Mendula (granolák és magkrémek)

Kézműves termékek kiszállítása

Kézműves karácsonyi ajándékcsomagjainkat mindenhol kiszállítják futáraink Magyarországon belül. De természetesen lehetséges az is, hogy külföldről rendeled meg az ajándékcsomagokat, és magyarországi címzettet adsz meg. Sőt Magyarországról is küldhetsz kézműves csomagokat külföldre: az országok listájáért és a szállítási infókért kattints a linkre.

Karácsonyi különlegességek

Hogy mitől különlegesek a Meglepetésem karácsonyi ajándékai? Mindenekelőtt a magas minőségű, prémium beltartalom miatt. Ez kiváló beszállító partnereinknek köszönhető elsősorban, akik egyenként maguk is nagyon magas elvárásokkal készítik el saját termékeiket. 

Ezért nekünk lényegében már “csak” annyi a dolgunk, hogy ezeket a kiváló árukat a megfelelő módon állítjuk össze, formáljuk őket exkluzív karácsonyi csomagokká. Évről-évre igyekszünk a legújabb karácsonyi ajándék trendeknek megfelelően mindig valamilyen újdonsággal is előrukkolni, például egy szép gourmet ajándékcsomag formájában, ugyanakkor a hagyományos ünnepi igényeket is kiszolgálni.

Ha egy karácsonyi ajándékcsomag koncepciója megvan, még nem ért véget a munka, hiszen jöhetnek egyedi igények, személyes üzenetek, fotók, vagy kiegészítő termékek is. A kombinációk száma végtelen, ezért is élvezzük ezt a munkát! 

Kivételes tartalomhoz különleges csomagolás

Miután véglegessé vált egy csomag, helykitöltő szalmával biztosítjuk, hogy az összetevők ne sérüljenek szállítás közben. Legvégül következik a nagy műgonddal kivitelezett csomagolás. Aki azt hinné, hogy ez egy lényegtelen momentum, az nagyon is téved: hiszen a csomagolással szembesül a megajándékozott először, az ajándékozáskor a külcsín alapozza meg az egész élményt. 

Itt sem törekedhetünk másra, csak a legmagasabb színvonalra és mutatós alapanyagokra, hogy a végeredmény minden esetben egy igazán különleges karácsonyi ajándékcsomag legyen!

Egyedi karácsonyi ajándékcsomag

Bár nagy gyakorlatunk van különféle karácsonyi ajándékcsomagok kitalálásában, jól tudjuk, látogatóink közül is sokan használják képzelőerejüket. Kreativitásának semmi sem szabhat gátat: egyszerűen csak válassza az egyedi ajándék összeállító felületünket

Itt minden egyes darabot Ön adhat hozzá a saját egyedi csomagjához. Ön határozza meg a termékeket, kombinálhat kimondottan karácsonyi ajándékokat más, minden alkalomhoz passzoló ajándékokkal. Hozzáadhat kiegészítőket és a csomagolás is 100%-ban az Ön választásán áll.

Tegyen egy próbát, meglátja, a végeredmény lenyűgöző lesz! 

Meglepetésem karácsony 2024

Ebben az évben az alábbi módon kedveskedünk vásárlóinknak:

 • Ajándékcsomag kereső: ha rövid idő alatt gyorsan szeretne valaki jó csomagjavaslatokat kapni, akkor érdemes erre a célra fejlesztett ajándékkereső eszközünket kipróbálni 
 • Emlékeztető funkció: bár a karácsony fix napon van, de érdemes beállítani emlékeztetőt az ajándékok megvásárlására (regisztráció után elérhető)

Még pár érv, miért is vagyunk különlegesek

 • Garanciát adunk a szállításra. Vagyis bármilyen baj történne a csomagjával szállítás közben, azt pótoljuk vagy megtérítjük. 
 • Gyorsak vagyunk. Az egész ország területére kiszállítunk, akár 1-2 napon belül. Nem hiszi? Teszteljen bennünket!
 • Külföldről Magyarországra, és Magyarországról külföldi országokba is kérhet ajándékküldést. Előbbi esetben ráadásul ugyanazon az áron dolgozunk, mint a belföldi ajándékküldésnél. 
 • Euróban is fizethet. Az alap pénznem a forint, de bármikor átválthat euróra, ha Önnek az a megfelelőbb.
 • Többféle módon is fizethet. Bankkártya, PayPal, banki átutalás, utánvét - ezek mind érvényes fizetési módok, amikor véglegesíti a karácsonyi ajándék rendelést. 
Minden adott tehát, hogy az idei karácsonyi ajándékozás különleges legyen - boldog karácsonyt!
Az oldal tetejére