Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Húsvéti ajándék ötletek 2021

Húsvéti ajándék ötletek 2021

A 2021-es esztendő sajnálatos módon sok tekintetben rendhagyó, így a húsvétot illetően is. A húsvéti locsolás minden évben az ünnep elkerülhetetlen része, kivéve idén, amikor személyes találkozásainkban korlátozva lettünk. Sok helyen vagy elővigyázatosságból vagy konkrét okból a locsolkodás nem tud megvalósulni, ugyanakkor az ünnep az nem maradhat el

Már tavaly is sokan éltek húsvéti ajándékrendeléssel és valószínűleg ez idén még inkább így lesz, hiszen személyesen most sincs feltétlenül lehetőségünk találkozni a szeretteinkkel. Bizonyára sokan vannak olyan helyzetben, hogy mennének locsolni, de nem tehetik ezt meg. Ha úgy érzed, hogy valahogyan ezt a gesztust pótolni kellene, akkor van egy kiváló alternatívánk: locsolás helyett idén a húsvéti meglepetés egy húsvéti ajándékcsomag legyen. Jóllehet azt az élményt, hogy a másikat bőrig áztatod, vagy valamiféle ismertlen kölnivel lelocsolod nehéz pótolni, de ha az örömszerzésre helyezzük a hangsúlyt, akkor a húsvéti ajándékcsomag nagyon is jó választás lehet.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tőlem neked

Ha húsvétra ajándékot szeretnél rendelni, akkor idén számos lehetőség közül választhatsz. A meglepetesem.hu gondoskodik róla, hogy egymástól távol is a legjobbat, a legtöbbet tudjuk nyújtani a másiknak. A meglepetés mindig is a húsvéti ajándékozási szokások része volt, idén pedig ez a trend nagyban megerősödik, lévén máshogy nem tudjuk elmondani, hogy nagyon is gondolunk a másikra. Szeretnél valakit nagyon meglocsolni, de nem teheted? Küldj neki húsvéti ajándékcsomagot, hídd el, örülni fog neki. A dolog viszont is ugyanennyire érvényes. Nagyon vártál valakit, aki tőle független okból nem tud jönni és meglocsolni téged? Küldj neki ajándékcsomagot, ennek a gesztusnak örülni fog mindenki, hiszen úgy érezheti, hogy ha testben nem is, de lélekben legalább mindenképpen együtt vagytok. Ne felejtsd el, hogy külföldről is zökkenőmentesen működik a húsvéti ajándékrendelés. Ha van internetkapcsolatod, akkor a világ bármely pontjáról igényelhetsz húsvéti ajándékcsomagot, még számítógép sem kell hozzá, okostelefonról vagy táblagépről ugyanúgy leadhatod a rendelésed.

De mégis, milyen legyen az a húsvéti ajándékcsomag?

Mindenekelőtt azt kell eldönteni, hogy kit is szeretnénk megajándékozni. Régen a leányok adtak ajándékot a legényeknek, de ma már, és főleg idén, nem feltétlenül így fest a dolog. A húsvéti ajándék ötletek között ugyanúgy helye van a húsvéti ajándéknak lányoknak, mint a húsvéti ajándéknak gyerekeknek. Az pedig, hogy kinek mi legyen a tökéletes ajándék, bizony komoly fejtörést okozhat, hiszen, honnan is tudhatnánk, hogy ki, minek örül a legjobban? Ezért tökéletes választás, egy ajándékválogatás, hiszen a sokszínűsége miatt egy húsvéti csomagban bizonyosan mindenki talál olyat, aminek igazán tud örülni. Mintha csak a nyuszi tojta volta!

Húsvéti ajándék ötletek a meglepetesem.hu-tól

Ha egy legényt szeretnél meglepni egy remek húsvéti ajándékkal, akkor bátran ajánljuk a Kék Bársony húsvéti ajándékcsomagot. A vörösboros lilahagyma lekvárral mintha csak a régi idők csodálatos ízei elevenednének meg, igazi különlegesség ez a finomság, ami tökéletes locsolási ajándék lehet a fiúknak. Persze az elegáns díszdoboz mást is rejt magában, ilyen a kézműves étcsokoládé liofilizált gyümölcsdarabokkal, vagy a díjnyertes chiliszószunk. Hogy teljes legyen a húsvéti meglepetés egy palack Ostoros Amulett Cabernet is rejt az ajándékcsomag, aminek garantáltan minden legény örülni fog.

Leányzóknak ajánljuk a Sok Szeretettel ajándékválogatásunkat, amely a kényeztetés jegyében született meg. A díjnyertes házi bodzavirág szörp a régi idők varázslatos hangulatával ajándékoz meg mindenkit, aki szereti a hazai ízeket. A Mangó-ananászlekvár ennek ellenpontjaként egy igazi különlegesség a déli országokból. Mindenki szeretné megismerni a Termelői diós akácméz elkészítésének a fortélyát, amit szintén megtalálnak a menyecskék ebben az ajándékcsomagban, a francia süteménytallérokkal pedig kínálj meg bárkit, a siker garantált lesz. Találsz még itt egy Könyv alakú díszdobozos tea keveréket is, és még egy-két dolgot nem is említettünk, amit rejt magában ez a húsvéti ajándékválogatás.

Ha már beszéltünk a leányokról és legényekről, ekkor ne feledkezzünk meg a gyerkőcökről sem, hiszen a piciknek a húsvét legalább annyira fontos ünnep, mint a felnőtteknek. A kert végében és az ágy alatt eldugott tojások mellett, tovább fűszerezheted az ünnep fényét egy húsvéti ajándékrendeléssel. Egy plüss nyuszinak mindenki örül, így ez a cukiság lett a Kicsiknek Húsvétra Ajándékcsomag főszereplője, mellőle pedig természetesen a tojások sem maradhatnak el, a gyerekek nagy örömére ezúttal a Kinder termékek mellett tettük le a voksot. A sok finomság mellett az ajándékválogatás egy Szafari BPA mentes műanyag kulacsot is rejt, hogy a tea és az üdítő is méltó helyre kerülhessen.

Húsvéti ajándékrendelés

A húsvét, mint tudjuk mozgóünnep, így minden évben máskor várjuk a nyuszit, no meg a locsolókat. Idén Nagypéntek április 2-re esik, így a Húsvéthétfőt április 5-én fogjuk tartani. Mindkettő munkaszüneti nap, ami az ajándékrendelések szempontjából fontos lehet neked. Ha valakit szeretnél meglepni egy húsvéti ajándékcsomaggal, akkor írd fel a noteszodba, hogy a GLS futárszolgálat április 1-én szállít ki utoljára vidékre, vagyis ha ajándékcsomagot szeretnél rendelni a meglepetesem.hu oldaláról, akkor azt március 31., 12:00 óráig tedd meg. Budapesten kicsit más a helyzet, ha a fővároson belül küldenél valami szépet, akkor jó hír, hogy idén még Húsvétvasárnap is van kiszállítás, ami azt jelenti, hogy a rendeléseidet április 3. este tíz óráig adhatod le. Rendelj te is valami szépet, hogy idén is felejthetetlen legyen ez a kivételes ünnep.

A cikk 2021-ben jött létre, a későbbiekben változhatnak a kiszállítási feltételek és időintervallumok.

Friss blogposztok

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékküldés Húsvéti ajándék
Az oldal tetejére