Leírás
Termelői diós akácméz: Igazán különleges és jó párosítás a dió és a méz kombinációja. Teába, forró italokba, palacsintába, gofrira vagy csak magába, élvezze az édes ízvilágát.
Palotás meggy pálinka: A napfény, az illat és a zamat csodás elixírje. Az Alföld peremén, Cegléd közelében termett hibátlan, válogatott gyümölcsökből készül nagy szorgalommal és hozzáértéssel a Palotás Pálinka. A főzés és a palackozás egyaránt kézműves technológiával történik.
Tokaji Aszú 3 puttonyos: 2000-es évjárat, Tóth Zoltán Pincészetéből. A Tokaji Aszú évszázados receptúra alapján, tölgyfahordós érleléssel készül. Különleges minőségű magyar desszertbor, amely gasztronómiai kiegészítés nélkül is, megállja a helyét.
Prémium belga karamellás sós csokoládé pasztilla: A szőke csoki önálló kategóriának számít a csokoládék között, és habár egy véletlen szülte a létrejöttét, a végeredmény egy olyan ízélmény, ami képes arra, hogy rabul ejtsen minket. Felhasználását ajánljuk sütikhez, bonbonokhoz, forró és jeges csokihoz, öntetekhez, csokoládé szökőkutakhoz, illetve granolákhoz, müzlikhez is.
Libamáj mousse: Tartósítószer és adalékanyag mentes Hungarikum. Laktóz és glutén mentes , összevetője 60% libamáj.
Szójagyertya: Természetes kézzel készített magyar illatosított szójagyertya.
Prémium krémméz: Természetes prémium krémméz.
Spanyol narancshéj szegfűszeges és fahéjas fűszerezéssel: Gongosan kézzel szeletelt spanyol narancshéj csipetnyi fahéj és szegfű fűszerezéssel. Hazai kézműves termék.
Szamos tejcsokoládé: klasszikus Szamos sütemény egy tábla csokoládéba rejtve, mely tökéletesen visszaadja a Szamos Dobos torta ízét.
Csatos Faláda Tetővel: A termékeket stílusosan dekorációs szalmába helyezzük.
Fűszerpaprika fakanállal: Hazai fűszerpaprika dekoratív kanállal. A csomagolás színe változó fehér és piros színben elérhető.
Ikon Merlot: Gyümölcsös, könnyed száraz vörösbor
Kézműves grillázs: Paprikás diós grillázs különlegesség kakaóbab törettel.